דיון

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif ואני חושבת שהגובה של דאגי 1.73 בערך..

XD ~נכתב לפה כי אני עצלנית לכתוב 2 הודעותXDDD~

O0NoNi0O

New member
הוא גבוהה ממני בעשרים סנטימטר.

יוהו אנחנו יכולים לצאת חחח אינמצב שהוא יותר גבוהה ממניXDD ~כאפה~

sweet shir

New member
יאאאא מישהי שיותר נמוכה ממני! אני גבוהה ממך

ב-5 ס"מ שלמים! XD (אני 1.57...)

O0NoNi0O

New member
יא גבוהה!!!

רק אני גמדה
העולם הזה פשוט לא פיירXDDD תיכף אחייניות שלי יהיו יותר גבוהות ממני [אחת בת 4 השנייה בת 2
]

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחח גבוהה?! זאת הפעם הראשונה

שמישהו אומר לי את זה... XDDD

just orr

New member
אמממ...

מממ... מתי הערצה נהיית על גבול האובססיה? [אין לי כוח לבדוק אם בנות כבר רשמו את זה, סורי XD]
אני חושבת שכשאוהבים להקה/אומן מסויים, ואם חורשים עליהם, שומעים את כל השירים ויודעים את המילים של כולם, רואים קליפים וכאלה, זאת אהבה ללהקה/אומן.
כששומרים תמונות שלהם, מבררים עליהם מידע [כמו גיל, שם משפחה, איפה גרים, חבר/חברה וכו'], רואים סרטונים שלהם, קונים עיתונים שיש בהם מידע ומחפשים עידכונים על הלהקה/אומן, מנסים לקנות דיסקים ו- DVD שלהם אפילו אם לא מוכרים בארץ, הולכים להופעות אם יש אפשרות, ואם אין אפשרות מקנאים באלה שכן הולכים (
) מדברים עליהם הרבה עם חברים ומחפשים עוד אנשים שאוהבים אותם- זאת הערצה.
אבל כשמתחילים לחשוב עליהם כ-ל הזמן בלי הפסקה, לדבר ולחפור עליהם לכל מי שמדברים איתו, שומרים את כל התמונות הקיימות שלהם EVER, נפגעים קשות אם יש להם חברות/חברים ולהיעלב מזה ולא להפסיק לפנטז על הרגע שבוא ייפגשו איתם (וגם חושבים שבדרך פלא הם יתאהבו אחד בשני ויחיו יחד מאושרים לנצח נצחים, אבל זה סתם לא מציאותי. אף אחד לא חי מאושר, בטח שלא לנצח נצחים), ועוד דברים שתיארת את חברה שלך (למדה גרמנית בשביל שאולי יום אחד היא תצליח להגיד להם מילה?
)- זאת בהחלט אובססיה. ולדעתי המקרה של חברה שלך לא נקרא הערצה נורמלית... אבל זה כן שונה מלשמור הרבה תמונות למשל, כי אובססיה היא הרבה יותר משמירת מלא תמונות וכאלה... זאת לפחות דעתי... אני בספק אם מישהי קראה, זאת נראית כמו חפירה מה זה לא מעניינת

purple floyd

New member
את אשכרה סיכמת את זה כמו שצריך ../images/Emo45.gif

למרות שכתבת גם באובססיה וגם בהערצה 'שומרים תמונות'. אור, תחליטי D: סתםסתם (L) חברה שלי דפוקה, אבל אני מחכה לרגע שתגיע להקה אחרת [מישהו אמר מפולין?] והיא תעבור אליהם

just orr

New member
מה, יש כל מיני דרגות של 'שומרים תמונות'! ../images/Emo6.gif

יש לשמור תמונות יפות ומצחיקולות, ויש לשמור כ-ל תמונה שרואים. יש הבדל >< טוב נו אז אני לא החלטית ולא ידעתי איפה לשים את זה, אז שמתי בשניהם XDDD

Sharon Kez

New member
../images/Emo45.gif, רק שתדעי ש...

לא היה לי כוח לקרוא תחפירות של כולן אבל קראתי את שלך [כבוווווווד!
] ואני מסכימה עם כל מילה. אני תמיד הייתי באזור האפור של ה~מעריצה~ אני לא חושבת שחרגתי לתחום האובססיה. או שפעם אהבתי אותם פחות מרמה של הערצה חח קיצור, אחלה סיכום. XD

just orr

New member
וואי, באמת כבוד! ../images/Emo6.gif

חח אז זה אומר שאת במצב טוב. אני כרגע במצב של הערצה, וככה הייתי רוב הזמן חח

hooba

New member
../images/Emo80.gifתודה לאל שיש אותך...

עכשיו אני לא צריכה לכתוב תגובה באורך של לאדעת מה ולעייף את הידיים שלי כי את פשוט כתבת הכל! מילה במילה. טוב נו, כמעט. יש כמה דברים שהייתי מוסיפה וכמה דברים שהייתי מורידה, אבל זה שטויות. קיצר, כל הכבוד לך, קלעת בול!

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif לגמרייייייי מסכימה איתך.

ולדעתי שמירת תמונות לא קשור לאובססיה, כי יש אנשים שלא שומרים מלא כי המחשב שלהם נהייה איטי. XDDDDDDDDDDDDDDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם, תתעלמי. XD

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifהלוואי והיה לי כוח לחפור

בכלמקרה, הערצה עיוורת ומוטרפת כבר ראיתי, והיא עוברת..זה הכל.. פשוט יש לה תסביך אדיפוס השני והיא מוציאה את זה על זכר גדול ממנה מהמין השני... הפסיכולוגיה דופקת לי תמוח

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחח אנטיגונה אניבדי?

חולה לך על תחת, תחת.

למעלה