ד"ר פנסקי מתארח - שאלות:

יש להדגיש כי....

כאשר הבן שלי היה בן 9 חודשים הוא עבר ניתוח להארכת הגיד שהצליח לפי דברי הרופאים, לאחר מכן היינו עם סדים, והיום גם זה לא.

הליכה ועמידה

מצטער, לא אוכל לעוץ עצה במקרה אותו אינני מכיר, מציע להתייעץ באורטופד המטפל

הליכה ועמידה

מצטער, לא אוכל לעוץ עצה במקרה אותו אינני מכיר, מציע להתייעץ באורטופד המטפל

nlanxner

New member
זמן תחילת הטיפול

ערב טוב ד"ר. באחת מתשובותך כתבת כי הזמן האופטימלי לתחילת הטיפול בשיטת פונסטי היא מספר שבועות. בתי, שנולדה עם ק"ב דו צדדי, גובסה בשתי רגליה כבר ביומה הראשון, 9 שעות לאחר הלידה. מה הסיבה לכך שמומלץ להתחיל דווקא בגיל כמה שבועות והאם העובדה שהטיפול בה החל כל כך מוקדם עלול לגרום לבעיה כלשהי או שאין סיבה לדאגה? תודה רבה מראש!

מתי להתחיל

אין שום בעייה להתחיל מיידית בטיפול, להיפך. גם אני מתחיל בדרך כלל לגבס לפני שהתינוק משתחרר לביתו

עוד שאלה

לפי מה שאני מבין אתה חסיד נלהב של שיטת פונסטי האם תוכל לפרט מהם השיטות האחרות ?

לסיכום

לילה טוב לכולכם! נהניתי להשתתף בפורום, מברך אתכם על היוזמה והנכונות לשתף הורים נוספים ולחלק את החוויות (יש גם כאלו) בטיפול בק"פ. אנא זיכרו: העיוות הזה בהחלט ניתן לטיפול ואף טיפול מוצלח ברוב המוחלט של המקרים. הקפידו לדעתי לגשת לארטופד ילדים הבקי ברזי הטיפול. חובה שיהיה זה רופא עימו תוכלו לחלוק כל שאלה בנוגע לטיפול, לתת בו אימון ולהטרידו גם בנושאים שנראים לכם "לא חשובים" או "טפשיים" ויש להם קשר לק"פ לילה טוב ד"ר אבי פנסקי

shaharhakmon

New member
לצערי אני אפספס את המפגש

1.האם לקלאבפוט ברגל אחת יש פתרון שהוא לא נעליים? 2.כמה זמן צריך ביום צריך להיות עם הנעליים? 3.לפי מה אתה מחליט על קיצור בשעות הנעילה? 4.עד לאיזה גיל צריך לנעול את הנעליים? תודה רבה על הנכונות!!!! שחר חכמון(אב לעתיד) ב"ה

למעלה