האמת מאחורי ה"לינץ'"

bnitribe

New member
../images/Emo41.gifהאמת מאחורי ה"לינץ'"../images/Emo129.gif../images/Emo41.gif

טוב אז ככה: אני יודע ממישהו שהיה שם את האמת.דבר שהעיתונאים לא יודעים. אחרי 3 ימים של קרבות והשלכת אבנים בין הפלסטינאים ליהודים התרחש ה"לינץ'". באותם 3 ימים,יהודים רבים נ-פ-צ-ע-ו בראשם מזריקות אבנים של הערבים. אנשים שהיו במקום דיווחו על נערה בת 14 שחתפה סלע לראש ופני התרסקו. עוד דווח על כמות של אנשים ש"רק נפצעו". במהלך אותם שלוש ימים היו קומץ מתנחלים כ20 שמחו על ההתקפה של הפלסטיניאים ויידו אבנים.בניתיים סביב המחנות האיפוק נגמר.ויירו אבנים זה על זה בלי שום התערבות של צה".שלוש ימים. ביום השלישי-חאלד מסיילה נפגע הלינץ' יידה אבנים על היהודים .זרק סלעים,ופצע כמה יהודים. חאלד שלנו,לא היה לא כוח אז הוא התקרב למחנה היהודי והתחיל לזרוק עוד ועוד אבנים מתווך 0 על היהודים.המתנחלים לא שמרו על איפוק והנער התעלף מאחורי גדר האבנים. כשהחייל שלנו מנסה להגן עליו חאלד מוציא סכין במטרה לפגוע בחייל וקורע ממנו את אפודו!! החברים של אותה ילדה (בניהם סיטרין)שנפצעה מסלעי של חאלד שמעו שחלאד בכבודו ובעצמו הוא זה שהתעלף מאחורי גדר אבנים התרגזו על שניסה להרוג את חיילינו ועל כך שפצע את חברתם השליכו עליו שני אבנים.עשהוא כבר מעולף. כתב ידיעות אחרונות ראה את זה וביקש ממי שנמצא לידו לקחת את המצלמה ו"צלם" אותו כשהוא כביכול עוזר למיידה האבנים המעולף. זהו הלינץ המפורסם. מיותר לציין שבתקשורת הראו רק את האבנים שהיהודים זרקו על סיטרין ולא הראו את הסלעים שחאלד זרק ופגע ביהודים. מיותר לציין שהתקשורת התעלמה לחלוטין מזה שהקורבן ניסה לדקור את חיילנו, מיותר לציין שהתקשורת לא הראת אפילו קורבן אחד של היהודים שניפגען. אך חשוב לציין שבתקשורת הודיעו "הקורבן במצב א-נ-ו-ש" יום למחורת התראיין לערוץ פלסטינאי כשפצע קטן על ראשו.הוא קורבן הלינץ' אבל הילדה התמימה שפניה נהרסו מסלעים שהועפו לעברה,פצועה קשה,על זה התקשורת לא הרגישה צורך לדווח. ככה מתנהלת התקשורת שלנו.

t i p o

New member
תמשיך לתרץ את הפעולה הדוחה

אבל את מה שאני ראיתי אל מול עיני, לא תוכל לקחת ממני! ואני ראיתי ,נער שברגע מסויים שכב מחוסר הכרה, אני ראיתי כיצד חייל סיכן את עצמו להגן על הנער מחבורת הפושעים, אני ראיתי איך הנער לא יכול היה ללכת לבד ואני ראיתי והרגשתי כיצד ניסו לעצור את המתנחלים מלהתקרב אליו, והם בדרכם שלהם זילזלו בחיילים ועשו הכל כדי להגיע אל הנער. אז נכון, הנער זרק אבנים עוד קודם, אבל אף אחד לא נתן לכם תפקיד שיפוטי.

bnitribe

New member
אתה מרחם על מי שרוצה להרוג אותך.

אם הייה שפ הוא לא היה חושב פעמיים לזרוק עליך אבנים וסלעים כמו שכמעט הרג את החייל שניסה להגן עליו

t i p o

New member
ומאיפה לך אם הייתי שם או לא?

אני מרחם על נער מחוסר הכרה, כן. זה שהנער התחיל את הבלאגן וזרק אבנים, זה דבר אחד, ויש להעמידו למשפט. אבל אתם לא שופטים! אין לך סמכות לקבוע מה יעלה בגורלו!

תתאר לעצמך שאתה

היית מותקף ע"י הנער מבלי יכולת להתגונן, רק ע"י אבנים וכו`, לא היית מגונן על עצמך??? אצלינו יש כלל שאומר "הבא להורגך, השכם להורגו". אסור לרחם על הנער-המחבל הזה, כי מי שמרחם עליו, יש מאמר "כל המרחם על אכזרים, סופו להתאכזר על רחמנים".

t i p o

New member
לזרוק אבנים על נער ששוכב על הריצפה

פירושה התגוננות?

bnitribe

New member
בטח.הם עזרו לחייל.

בתקשורת לא ראו את זה אבל הם עזרו לחייל שהוא שב שהיה מעולך והפצוע לינץ' רצה להרוג אותו

bnitribe

New member
הם כן עזרו לא.תשאל את החייל.

הוא אמר את זה באחד הראיונות איתו.

t i p o

New member
לא רק שכבר דיברתי עם החייל

אני גם יודע מה הוא אמר ברעיונות.

bnitribe

New member
כן איך התקשורת ניסחה אותו???

"הוא רצה לפגוע בי כי חשב שאני רוצה לתקוף אותו". זה בדיוק מה שאמר.הוא הודה בכך שהתקיפו אותו

t i p o

New member
תמשיך לשקר זה כנראה אהוב עליך

תמשיך לרצות (!) לדעת מה קרה שם, אבל אין לך מושג.

bnitribe

New member
מה הקשר לזה שהוא רוצה להרוג אותך?

הוא נמנה בין חברי הג'יהד שעשו את מירב הפיגועים בארצנו. הוא רוצה להרוג אותך.נקודה.ואתה לא תימנע את זה ממנו. חוץ מזה שאני לא הצדקתי את סירקין ושות' אני רק אמרתי עובדות ונתתי דוגמאות שתשקורת מסליפה עובדות ואינו נותנת לעם את התמונה השלמה.

t i p o

New member
זה שהתקשורת ידועה בלקיחת צדדים זה

דבר אחד. אבל זה לא מוריד מחומרת המעשים. שוב, אני יודע וראיתי מה הנער עשה בהתחלה, אבל זה לא נותן לך שום זכות לנסות לרצוח אותו, זה רק הופך אותך לאותו זבל.

bnitribe

New member
אני שוב לא מצדיק אותם.אני עשיתי

את כל זה להראות לך שהתקשורת לוקחת צד אחד בכל הסיפור,וזה לא רק במיקרה הלינץ' זה באמת באינספור דברים קטנים שאתה לא שם לב. בכנות אני אומר לך התקשורת מסיתה את פני העם. עם התיקשורת הייתה נייטראלית אז יש הרבה מצב שה55 אחוז שתומכים בהתנתקות היו הופכים ל40 או 45 וזה לא היה הרוב וההתנתקות לא הייתה יוצאת לפועל!

t i p o

New member
להראות לי?

אני לא מקבל מידע מהתקשורת. שוב, העובדה שהתקשוחרת לוקחת צדדים, לא מורידה מחומרת מעשיהם של המתנחלים.

למעלה