האמת מאחורי ה"לינץ'"

nooshP

New member
נדמה לכם שהמילה הומצאה לפני כמה

שנים, רק בלינץ' ההוא, שאתם ככה מנכסים אותה אליכם? ומה עם הלינצ'ים שנעשו בשחורים בארה"ב לפני כמה עשרות שנים? אז שנמחוק את כל סיפרי ההיסטוריה כי לינץ' זה משהו שעושים רק ליהודים?

bnitribe

New member
לינץ' זה בטח לא פצע קטן בראש.

אז ככה גם אפשר להגיד על השואה.מה חשבתם ששואה זה רק ליהודים הייתה שואה??!!?! גם לנו יש שואה,אולי לא באותם רמות אך גם שואה.

nooshP

New member
תודה, הוכחת את הטענות שלי

מדהים איך ההצהרות האלה שלכם הורסות לכם יותר מכל אלף מילים שתומך התנתקות יכול להגיד... תמשיכו ככה, באמת, זה רק מוריד ומוריד את התמיכה בכם.....

לינץ` זה מעשה זוועתי

שמביא את האדם לידי מצב בו הוא ימות מהמכות, וכו`, או שיפצע קשה, אנוש. אבל הנער=מחבל הזה נפצע אולי קל ועובדה שהשתחרר כעבור יומיים, אז לזה לקרוא לינץ`??? בושה!!

nooshP

New member
אה, אז אם פצעו אותו ככה שהוא נכנס

ליומיים בלבד לבית חולים זה בסדר נכון? כי בגלל שהוא לא עשה ברית מילה דמו בראשו והוא לא שייך לדת הנכונה אז מותר להכניס אותו לבית חולים. שילמד מה זה, חוצפן שכמוהו.

מה הקשר??

אני אמרתי את דעתי בקשר לתשקורת שמנסה להשמיץ את המתנחלים, הדתיים, והיהודים, וקוראת לזה `לינץ`... פשוט התשקורת הישראלית עושה את העבודה של `אל-ג`אזירה` בהרבה יותר טוב!!!

bnitribe

New member
טעות!!טעות!!אתה טועה ומטעה!!!!

הוא נכנס רק ליום אחד.וזה גם לא יום שלם.

t i p o

New member
הוא נכנס ביום שבו התבצע הפשע

והשתחרר למחרת בצהריים.

לא מאוכזב.

לפי התיאורים של התשקורת.... לינץ`.... חשבתי שהוא היה פצוע קשה, ועכשיו מת. אם הוא לא מת עכשיו, בטח הוא ימות בתור `שאהיד`....

מה שקרה לחיילים ברמאללה

סה לינץ'. אותי לא מעניין מי תקף ראשון, שיגיד תודה שהוא חי בכלל!

למעלה