האמת מאחורי ה"לינץ'"

bnitribe

New member
תמונות,קלטות וידאו,ראיונות עם הנפגע

אני מוכן לשלוח לך חלק מהתמונות ומהצילומים בוויאו שמוכיחים צעד אחר צעד שמה שאמרתי הוא הנכון. ואת יודעת מה?תישאלי את המקור שאת נשענת עליו.תישאלי את ערוץ 11 אם זה נכון,תישאלי את איציקק סבן מידיעות אחרונות אם זה שקר. תישאלי את הייל שכמעט נרצח בדם קר.

nooshP

New member
אני ראיתי ושמעתי הכל

ותשאל את הכלב המדבר שלי, הוא יגיד לך שגם הוא בעד ההתנתקות (למרות שהכדור שהוא הכי אוהב לשחק איתו כתום)...

bnitribe

New member
זאת הבעיה-את לא ראית ושמעת הכל!!!!!

אם את רוצה באמת לראות הכל כנסי לאתר של ערוץ 7!

nooshP

New member
כמובן, שכל האמת שמורה לערוץ 7

שעבר על החוק במשך שנים, סיכן תנועת מטוסים והסית לרצח רבין.... אז אם ערוץ 7 אמר, אז זה בטוח נכון!

bnitribe

New member
ובוואלה!לא מסיתים לרצח?

הם ציוו לשפוך שמן על היהודים ולשרוף אותם.

nooshP

New member
איפה החלטת את זה?

זה אתר מאוד לא נוח לדעתי ומאוד מעצבן, ואני בטוחה שאני לא היחידה שחושבת ככה.

bnitribe

New member
אז ככה

וואלה!זה אתר ה2 הגדול בשיראל. וגם ידיעות אחרונות הסית נגד המתנחלים. וגם גלי צה"ל ומעריב וכל התקשורת פשוט כווולה חוץ מעיתוניים דתיים

nooshP

New member
אם ככה מזל שיש עיתונים דתיים בשביל

להראות לנו את האמת.... מה היינו עושים בלעדיהם!

nooshP

New member
כנראה אתה לא מודע למושג "ציניות"

אני ממליצה שתחפש בגוגל מה זה....

ורדיו "קול השלום"

לא עבר על החוק?? לא סיכן מטוסים?? אז למה שתקו לו הרבה שנים? כי המדינה השמאלנית, בחסות התשקורת, נהנת להשמיץ את המתנחלים, דתיים, וכל מי שלא בדרכה.

nooshP

New member
מצטערת, עוד אין לי סמכות לסגור

תחנות רדיו. מבטיחה לך, שלו היתה לי סמכות, הייתי סוגרת אותו. אבל אני לא מקשיבה לתחנות לא חוקיות ולא תומכת בעבירה על החוק. אם אתה רוצה לעבור על החוק בגלל שאחרים עשו את זה גם, אז זאת הבחירה שלך.

Nimst

New member
זו תיאוריה קצת תמוהה

"כי המדינה שמאלנית". נדמה לי שבבחירות האחרונות רוב המדינה הצביעה לימין.

לדעתי אסור בכלל לקרוא לזה לינץ`

הרי אנחנו זוכרים את הלינץ` האמיתי שעשו הערבים לשני חיילי צה"ל, שאפי` לתאר את זה אי אפשר. אז לקרוא ליהודי שמגן על עצמו לינץ`?? זה כמו שלא רוצים שישתמשו במילה `שואה` בקשר לגירוש הנוכחי... אז גם שלא יזכירו לינץ` בהקשר הזה!

למעלה