הגיגיםהגיגים

טעות ברשימה! רנין צריכה להיות ברשימה

רנין קיבלה 3 הצבעות בדיוק כמו יוסי. מישהו האיר את תשומת לב ההפקה?

דעתי עד כה::::::../images/Emo3.gif אוהב את כולם חוץ מקרן

{
לחיי השורטים הקצרים של ונסה,תחת כזה חבל שיוסתר
ונסה הוכיחה לעולם שהגברים לא הכי חרמנים,סוף סוף בחורה שמודה שרוצה זיןןןןןן
לחיי שיפרה-כן היא לא צדיקה,רחוקה מזה,היא מבלבלת,מושכת,חכמה ,נכון שיש קטעים שזה ניראה שהיא עושה דווקא לאשר אבל אשר לא משכיל להבין שהיא גרה בבית כזה שכל חייה כפו עלייה את הדת ורואה באשר את מה שהיא תמיד ברחה ממנו.בסה''כ שיפרה אחלה בחורה!
צבר-בנות מתות עליו זה נכון,לדעתי הוא שורד בתוכנית רק בזכת שיפרה.כי כל עם ישראל ואחותו רוצים לראות איך ילד טוב ירושליים דופק את הבת של הרבנית
שי-לגביו אין לי דיעה מגובשת,שבוע הוא אחלה ,שבוע מעלה קצת את העצבים,אבל בכללי הוא בן אדן אמיתי,נכון שהוא צועק ומנהיג אבל הוא לא אשם ככה הוא חונך וגדל תמיד השליטה הייתה בידוי וגם בוילה מההתחלה זה היה המעמד שלו.הוא בסדר.
רנין-בכיינית,אם היא תפסיק לבכות אולי יורידו את השלטים בבית של ''כאן לא מבזבזים מים'
חוץ מזה רנין היא למלמית.לא מועליה ולא מזיקה.לא מענייית.אולי שי יציץ לה בגינס ויראה לה מה זה בולבל יהודי והיא תתגייר.בנתיים הכל רגוע.
אשר-אשר הייתי די גאה בו שהוא דתי שלא עושה מהדת משהו מכוער,אבל אחרי השבוע הזה והכפייה הדתית שלו הוא קצת עיצבן אבל מצד שני מבין אותו כי שיפרה כאילו עושה לו דווקא שזה עוד יותר גורם לו להיות קיצוני.בקיצור אשר חבל עלייך אל תישרף בגלל בחורה.זה כבר קרה לערן
קרן-במילה אחת
עינב-ברברית כזאת לא ראיתי,בחורה כזאת דורשת כאפות,אבל מה שאני אוהב בינב זה שהיא לא דופקת חשבון,היא לא עושה הצגות היא מה שהיא וזאת נקודה לזכותה.לעומת אבייה השחקן היא ממש נטולת כל כישרון במישחק.
הדורבן-למל''ם-מה שכן,אני מת עליו הוא מצחיקקקקק.כל מילה שנייה שיוצאת לו מהפה מצחיקה.אם הוא ילך יהיה משעמם.
איתי-תזיין כבר את ונסה ,אחי מה ניסגר איתך החתולה מיוחמת וזועקת לבולבול.

ruti

New member
כמה צריך לצום כל אחד על מנת לכפר על מעשיו|../images/Emo35.gif

תחשבו על זה טוב טוב, כמה לדעתכם כל אחד מהמשתתפים צריך לצום ביום כיפור על מנת לכפר על המעשים שלו בבית "האח הגדול". מי לדעתכם צריך לצום הכי הרבה על כל החטאים שלו בחודש וקצת, מי בכלל לא צריך לצום ועוד. תשובות יתקבלו בברכה. אני חושבת שהכי צריכה לצום זו דווקא רנין. אני לא מבינה אותה. או שהיא לא מבינה עברית טוב כי כל דבר היא הופכת לטרגדיה, כאילו מה אמרו לה. היא מיד נעלבת מכל שטות, מיד מדברת על גזענות ועל ערבים כאילו למישהו אכפת שהיא ערביה. יש לה איזו בעיה נפשית או שהיא משחקת לנו ברגשות וזה מאוד מכעיס. הכי לא צריך לצום זה צבר, כי הוא לא מזיק וגם ככה לא עושה כלום. שום דבר. הוא די מיותר בבית אז אני לא רואה אותו ממשיך עד הסוף. יוסי צריך לצום בשביל לכפר על עינב שהיא הבת שלו על כל הצעקות שלה עשתה לי חור בראש.

d a n i t t

New member
עזרה דחוף!!!

אני מנסה לראות באתר התכנית את הפרק של אתמול ומקבלת הודעה access is blocked למהההההההההההההה?

avitano

New member
כמה רווקים ורווקות נכנסו לוילה מההתחלה? :\

כמה רווקים / רווקות נכנסו לבית האח הגדול מההתחלה? ללא חבר/ה, בעל/אישה וכו'... תודה :\

קמבילי

New member
שי לאשר ולאון: אני מכירים אותי כאן בבית

מי שבא, מלכלך, עושה בלגנים, אני מוריד לו את הראש. ככה הורדתי את הראש למיקי, ככה הורדתי את הראש לנעמה. איך הוא עדיין נקי הארכי-לכלכן הזה? לפני כן אשר ולאון שוחחו לבדם, ואשר סיפר ללאון ששי בא לפני ההדחה וסיפר לו ולעינב כל מיני דברים על צבר. שי התקשה להאמין. הוא אמר שהוא כבר לא מבין כלום. אני תוהה אם המידע הזה יגיע לשפרה. לאון הטאמבל עלול לשכוח את זה, או שלא יהיה לו נעים לרכל, ושוב השי ייצא נקי.

Ping Poong

New member
שימו לב לביזיון נוסף של ההפקה:

הורידו להם היום 200 ש"ח מהתקציב על זה שהם היו בלי מיקרופונים.. אבל מה האח הגדול אמר לעינב במוצ"ש?! שהוא מוריד להם 100 ש"ח על זה שהם לא היו בסלון בזמן ההדחות!!!!!!! אז איפה ה100 ש"ח האלה?? מה קרה לא הורידו להם את זה?

קלי55

New member
עינב לא צריכה להיות בתוכנית יותר מידי המונית

שלום אני קלי55 חדשה בפרום

הורג אותי כל פעם מחדש

בסלון יש שיחות מעניינות, אבל הצלם בוחר לצלם חמש דקות את קרן ישנה. ואז שניה אחת לסלון, קטע מעניין, ואז נקטע באמצע כדי לצלם את וונסה ישנה. ראבאק!

droriko

New member
רק לשם ההגינות

יש כאן טענה שרציתי להפריך. אומרים שההפקה השאירה את צבר ושיפרה בגלל הסיכוי שיהיה ביניהם משהו. רק רוצה להזכיר לכם שערן וקרן היו זוג יותר מדובר מהם בזמנו ובכל זאת העיפו את ערן כמו כלום .

איך שכחתי את לאון

בספק אם מדובר בבחור,אבל אני לא נגד.יש לי בן דודה אוחצ'ה בדיוק כמו לאון.והם באמת אנשים נחמדים אולי בגלל שהחברה דוחה אותם וככה הם כובשים אותה.

ח B r i a

New member
אשר חייב לצום ../images/Emo88.gif

אחרת הוא יאבד את התמיכה של כל שולחי ה SMS'ים המסורתיים...

יNOT

New member
יכול להיות עומס על השרת

שמגביל את מספר החיבורים. נסה שוב מאוחר יותר או פשוט תפנה לאתר קשת. * כדאי לפנות לפורום של אתר קשת בנושאים כאלה. (אין פה תמיכה טכנית או טכנאי שידור שעונים על שאלות )

oneboy1

New member
יותר קל מי לא פנוי

יוסי נעמה מיקה אשר שכחתי מישהו ? השאר רווקים אבל גם כאן יש כאלה שתפוסים על ידי חברים מהחוץ כמו רנין וג'ני שנפלטה ו? ואפשר היה לצפות שהאחרים ישתרללו אבל עד שקרה משהו בין ערן לקרן ראינו כבר מה יצא מזה ואיתי וונסה ? - רק אותי איתי נורא דוחה? יש בו משהו נורא נורא רופס למרות שקראתי כאן מעריצים על גופו הספורטאי...ממש לא התנצלות מראש על פרטים חסרים...... כנראה שהמתכרתי שוב לתוכנית, או לפורום

יNOT

New member
../images/Emo4.gif אין לי מושג

אוליי זה עונש שיבוא על חשבון משהו אחר, תקציב אחר שיהיה להם. ואוליי התקציב יהפוך להיות אישי לכל אחד ואז יירד רק מהתקציב שלה. בכל מקרה תראה את התוכנית או תעקוב בפורום , תשובות יגיעו.

יNOT

New member
../images/Emo4.gif זה כנראה הדבר שהכי מעצבן

הם עושים עריכה גאונית, אבל כשמדובר בשידור החי , הם לא מוצאים את הרגליים והידיים

למעלה