דעתי עד כה::::::../images/Emo3.gif אוהב את כולם חוץ מקרן
{
לחיי השורטים הקצרים של ונסה,תחת כזה חבל שיוסתר
ונסה הוכיחה לעולם שהגברים לא הכי חרמנים,סוף סוף בחורה שמודה שרוצה זיןןןןןן
לחיי שיפרה-כן היא לא צדיקה,רחוקה מזה,היא מבלבלת,מושכת,חכמה ,נכון שיש קטעים שזה ניראה שהיא עושה דווקא לאשר אבל אשר לא משכיל להבין שהיא גרה בבית כזה שכל חייה כפו עלייה את הדת ורואה באשר את מה שהיא תמיד ברחה ממנו.בסה''כ שיפרה אחלה בחורה!
צבר-בנות מתות עליו זה נכון,לדעתי הוא שורד בתוכנית רק בזכת שיפרה.כי כל עם ישראל ואחותו רוצים לראות איך ילד טוב ירושליים דופק את הבת של הרבנית
שי-לגביו אין לי דיעה מגובשת,שבוע הוא אחלה ,שבוע מעלה קצת את העצבים,אבל בכללי הוא בן אדן אמיתי,נכון שהוא צועק ומנהיג אבל הוא לא אשם ככה הוא חונך וגדל תמיד השליטה הייתה בידוי וגם בוילה מההתחלה זה היה המעמד שלו.הוא בסדר.
רנין-בכיינית,אם היא תפסיק לבכות אולי יורידו את השלטים בבית של ''כאן לא מבזבזים מים'
חוץ מזה רנין היא למלמית.לא מועליה ולא מזיקה.לא מענייית.אולי שי יציץ לה בגינס ויראה לה מה זה בולבל יהודי והיא תתגייר.בנתיים הכל רגוע.
אשר-אשר הייתי די גאה בו שהוא דתי שלא עושה מהדת משהו מכוער,אבל אחרי השבוע הזה והכפייה הדתית שלו הוא קצת עיצבן אבל מצד שני מבין אותו כי שיפרה כאילו עושה לו דווקא שזה עוד יותר גורם לו להיות קיצוני.בקיצור אשר חבל עלייך אל תישרף בגלל בחורה.זה כבר קרה לערן
קרן-במילה אחת
עינב-ברברית כזאת לא ראיתי,בחורה כזאת דורשת כאפות,אבל מה שאני אוהב בינב זה שהיא לא דופקת חשבון,היא לא עושה הצגות היא מה שהיא וזאת נקודה לזכותה.לעומת אבייה השחקן היא ממש נטולת כל כישרון במישחק.
הדורבן-למל''ם-מה שכן,אני מת עליו הוא מצחיקקקקק.כל מילה שנייה שיוצאת לו מהפה מצחיקה.אם הוא ילך יהיה משעמם.
איתי-תזיין כבר את ונסה ,אחי מה ניסגר איתך החתולה מיוחמת וזועקת לבולבול.