הגיגיםהגיגים

omer719

New member
../images/Emo41.gif הגיגיםהגיגים ../images/Emo41.gif

או לפי הנושא של הרוב - תלונות להפקה

האח הגדול

המטאפורה למציאות היא שהאח הגדול הוא זה שרואה אותנו ושופט אותנו על כל מה שאנחנו עושים לטוב ולרע הדתיים קוראים לזה אלוהים אתאיסטים אבולוציה, האח הגדול הוא ניסוי מדעי בו אנחנו הופכים להיות האח הגדול אנחנו רואים ושופטים את משתתפי הסדרה החשיפה הגדולה שעליה הסכימו משתתפי התכנית תגרום לנו לשפוט אותם ולגרום לחיים שלהם להיראות בדיוק כמו שהם יצרו לעצמם את יוסי בובליל נהפוך לסלב לאדם שמבחינתו קיבל מאיתנו גן עדן את השאר לצערי כולם יעברו תיקון מטורף אחרי שייצאו מ"המשחק" המסוכן הזה.לחלק זה יעזור אך רוב המשתתפים יקבלו גיהנום הם בהחלט לא ישיגו את מה שהם חשבו שהם הולכים לקבל בסופו של דבר כשהם יראו את עצמם הם יבינו כל אחד אני מקווה איפה הם צריכים לתקן לצערי לרובם זה לא יעזור והם גרמו לעצמם נזק בלתי הפיך

Jason2

New member
זה לא יכול להיות ניסוי מדעי

אם אתה מכניס אפקט של תחרות ביניהם, אז האנשים לא מתנהגים כפי שהם מתנהגים בד"כ ואני לא חושב שהם יסבלו או יגרם להם נזק (הפיך או לא) כולם יודעים שזה משחק וזה הכל. רק אם תעשה משהו כמו המופע של טרומן ששם היה תינוק שגדל לתוך תוכנית טלויזיה, תוכל לראות תגובות אמיתיות.

Archos man

New member
שאלה בבקשה תענו

יוסי בובליל החליט להמציא מילה חדשה, או שאני בחיים לא שמעתי עליה? מה זה בוכניה?! לא הבנתי... הוא מדבר בשפה משלו...

Archos man

New member
אז מה הקשר

כשהוא אמר את זה לעינב? הוא דיבר על מה שהיא חלמה. בכל אופן, אין לזה בפרוש באיזה שפה כלשהי?

האח הגדול אכזב

האח הגדול הפר את כללי התוכנית כשחשף את בחירתם של עינב ואשר בפני דיירי הבית . היה צריך להענישם ולצרף אותם למודחים לא במקום זו היא התערבות בהעמדת מועמדים להדחה. התוכנית כבר לא מעניינת ולא מדליקה כמו שהיתה עד ההתערבות הזו לצרכי רייטינג בלבד . הפסדתם צופה נלהבת

Jason2

New member
בכל מקרה זה היה נחשף

אם אומרים שהבחירה בשפרה וצבר היא לא חוקית כי נעשתה במרמה ומי שנענש הם אשר ועינב, מה אפשר להבין מזה?

אפשר לעשות אחרת

לקרוא לאשר ועינב לחדר האח הגדול, להגיד להם שם שצבר ושפרה היו אמורים להיות מועמדים להדחה אבל בגלל שהם הפרו את החוקים הם מועמדים במקומם חוזרים לסלון ואז מקריאים את רשימת המועמדים להדחה ביחד איתם.

Jason2

New member
לא היה עובד

עינב היתה במצב כזה שאי אפשר היה לסדר איתה תרגיל כזה. הכל היה מתפוצץ בדיוק אותו דבר.

shy6

New member
אבל ככה לא יהיה אפשר לצחוק על המזרחים בפומבי

החוק הבסיסי באח הגדול הוא לא שאסור לדבר על מי להדיח אלא שכל מה שנאמר בחדר באחד הגדול לא יצא משם. ההפקה אתמול פשוט רמסה את החוק הכי בסיסי של התוכנית וגרמה נזק אדיר להמשך העונה. נזק שתראו בהדחות הבאות. הם כל כך רצו לצחוק על המזרחים שזה היה שווה להם.

טקטי

New member
מה אתם אומרים על טולי חתלתולי של

של לאון? נראה ששי נואש מהבנות, חחח... לאון קפץ על המציאה...

gralanit

New member
נאמר כבר הכול

ובכל זאת (זה שרשור הגיגים, לא?) - שפרה מגעילה אותי. ואל תראו אותי ככה, דוקא בהתחלה מאוד התלהבתי מהפיקחות שלה, מהפמיניזם, מחוש הצדק. אבל הדורסנות הזו... עוד דבר שמציק לי - כל היום היא שוכבת. בהתחלה מתפרקדת לה על המיטה בחדר. אחר כך מתלטפת עם לאון בסלון. עובר להתחרדנות בשמש, ובין לבין לא שוכחת לזלול. עם האצבעות כמובן, בשביל האותנטיות (אם אשר או עינב או יוסי או אפילו ונסה היו אוכלים בידיים היו אומרים שהם וולגריים, נכון?) טוב, הוצאתי...
חוץ מזה - אני מתה מתה על קרן וונסה. ונסה כזאת מצחיקה, שרוטה... יש לה לב אמיתי וטוב (ואם כבר - פתיחות וכנות ואמיתיות ששפרה היתה מתה שיהיו לה). כנ"ל קרן - אמיתית, מדברת בגובה העיניים ובלי הצגות. צפיתי עכשיו בקטעים בשהכינו עליה לפני התוכנית, כשניסו להציג אותה בתור הריץ' ביץ' - אז זה לא כל-כך הלך להם. דוקא היא התגלתה בתור האבן היציבה והמייצבת של הבית. איתי - שתי מילים באנגלית יתארו אותו. האחת - wannabe - הוא כל כך היה מת להיות "גבר-גבר" (אליבא ד-ונסה) כמו שי. אחד שכולם מקשיבים לסיפורים שלו וצוחקים מהבדיחות שלו וצמאים לעוד (זה שלשי יש אופי קצת כוחני זה עניין אחר). אבל זה לא ממש הולך לו, ולמרות זאת הוא ממשיך לנסות לשווא, וזה הופך אותו למילה האנגלית השניה - LOSER. צבר, לעומת זאת, מקבל בהבנה את עובדות החיים והופך את היותו "ילד טוב בנימינה" לדמות חיננית ונעימה, אחת שהייתי שמחה להכיר במציאות.

למעלה