הגיגיםהגיגים

TLV GUY2

New member
אני כבר שלחתי 10 הודעות היום...

מקווה שכל השפויים יעזרו בהדחה של אשר או עינב...

bibaso

New member
כנראה שגם אני

למרות שהיא מעצבנת עם ההצבעות שלה

אני אוהבת את קרן..אבל

היא נופלת בבחירת השותפים: נעמה.....ערן...ועכשיו עינב ואשר היא בחורה מקסימה וחייבים להציל אותה

Ping Poong

New member
שטויות.. סתם הפקה מטומטמת.

גם כן בכל המשימות הם מצליחים
באף משימה אחת של התקציב לא הפסידו הכלבים. אני מחכה לרגע הזה שהם יפסידו ויהיה שם אקשן אמיתי, ריבים, בלי סיגריות, בלאגנים.. ואז יהיה שווה. ולא אקשן מעפן שההפקה מנסה למכור לנו.

יNOT

New member
../images/Emo9.gif

למען האמת לא חשבתי שהם יצליחו במשימה הזו...
.....זה ממש לא היה נראה קל.
אני גם בדיעה שהמשימות צריכות להשתפר , לשנות כיוון, ללכת על דינמיקה קבוצתית יותר, ללכת לאזורים שבעייתיים לאנשי הווילה (כמ מגע פיזי..דמיין לך את אשר נאלץ לגעת בשיפרה בשביל איזה משחק ) עד עכשיו שהיה אקשן זה היה רק בגלל אלכוהול , או אי הבנות בין דיירי הווילה , לצערנו ההפקה לא ממש מייצרת אקשן (ולמען האמת זה לא תפקידה ) התפקיד של ההפקה זה לדאוג למשימות מעניינות ולאכוף את כללי המשחק, אם המשימה הייתה מעניינת נראה כנראה רק בשידור מחר

נצל``ש מה עם הפרס של שי ?

שדרך אגב הוא עבר על החוק וסיפר לכמה שהם צריכים לקום לתפילה כי הבטיחו פרס, וההפקה אמרה לו לא לספר, אז הפרס לא מגיע לו, והוא עבר על החוק.

יNOT

New member
../images/Emo4.gif לא הזכירו את זה , מעניין, נפל בין הכיסאות

קמבילי

New member
תיקון: לא שי התקשה להאמין אלא לאון

לאון לא האמין לאשר ששי לכלך על צבר, הוא היה המום. אבל אני בספק רב אם יספר את זה לשפרה וצבר, בטח בכלל ישכח.

קמבילי

New member
מעט מאד. יש לו טיפונת יותר מלשי או רנין

שהם אלופי האלופים בחוסר דין וחשבון עצמי.

droriko

New member
כמו שכתבתי

אתה לא יכול ללכלך על קבוצה א' עם קבוצה ב' , ובאותו הזמן עם קבוצה ב' ללכלך על א', בסופו של דבר אנשים לאט לאט עולים עליך . ככה זה קרה עם המודל לחיקוי של די דן מנו(שפעמיים היה צריך לעוף, וכשהגיע בסוף לגמר אף אחד מהמושבעים אל הצביע לו) וככה זה מתחיל לקרות עם שי כמו שאתם שמים לב.

droriko

New member
מודל לחיקוי של שי*

למרות שדי זה יכול ליהות אחלה כינוי בשבילו

קמבילי

New member
אבל זה לא קורה! הוא קיבל קול אחד בלבד

הקול של ונסה, והיא לא הצביעה לו מתוך התבוננות והסקת מסקנות. ונסה היא תמואית מוחלטת במה שקורה בבית. על פי ההגיון אם מישהו מלכלך באוזניך על אחרים, קל וחומר אם הוא מלכלך על חבר שלו, אתה אמור להבין שהוא לכלכן סדרתי. אבל עינב, "האישה החזקה ביותר בבית" לפי הגדרתה, אפילו לא העלתה בדעתה ששי לכלך באוזניה על צבר והלך והצביע להדיח אותה. זה כל כך מתסכל שבא לי לצרוח.

droriko

New member
ונסה אמרה במפורש-

שי מסיט אנשים אחד אחרי השני כנגד כאלה שהוא מסמן בתור מטרה. צבר יודע ששי אינטרסנט צבוע שמעיף רק את מי שמסכן אותו(הוא זה שכרת איתו ברית על בסיס זה) לשי בינתיים משחק יותר המזל מהשכל . עינב בריב של אתמול עם שיפרה היתה יכולה לפלוט משהו על זה ששי ליכלכך עליה. שיפרה באותה מידה היתה יכולה להגיד לעינב את אותו הדבר. ויש גם את המקרה שאת הזכרת . עכשיו שליאון ,חברה הטוב של שיפרה, יודע על זה , גם אם הוא אומר שהוא לא יספר, זה צריך להדאיג את שי. מזל זה דבר נחמד, אבל אל תשכחי שהוא לא אינסופי .

Jason2

New member
יום כיפור

לא מכפר על חטאים שבין אדם לחברו (צריך לבקש סליחה) רק בין האדם למקום ולכן זה מיותר לצום בגלל זה.

יNOT

New member
../images/Emo46.gif לא אהבתי את הביטוי "אוחצ'ה"

לאדם יש נטיות מיניות שונות משלך , ואם הוא קורא להם בשם , גם אתה יכול. (בכל זאת זה נטייה מינית שמייצגת מגזר שלם בעם ובעולם, ואני בספק אם כולם אוהבים את ההתבטאות הזו)

למעלה