זאת התגובה היחידה שתראה אנחנו לא מגיבים לתת רמה.
S ShukyD New member 7/10/08 #63 הגדרה לתת רמה \ לחשיבות עצמית גבוהה מדי שלושה כינויים שונים בלי נסיון אפילו קל שבקלים לשנות את סגנון הכתיבה. ואני מאמץ את הרעיון שלך, ישר כוח, לא מגיב יותר לתת רמה
הגדרה לתת רמה \ לחשיבות עצמית גבוהה מדי שלושה כינויים שונים בלי נסיון אפילו קל שבקלים לשנות את סגנון הכתיבה. ואני מאמץ את הרעיון שלך, ישר כוח, לא מגיב יותר לתת רמה
י יNOT New member 7/10/08 #71 ../images/Emo2.gif רגע,רגע תסביר לפחות מי השלושה כינויים? היה הרי כבר קטע כזה עם דרוריקו , אז בוא תגיד לנו לפחות בפורום, שגם אנחנו נוכל להימנע מזה.
../images/Emo2.gif רגע,רגע תסביר לפחות מי השלושה כינויים? היה הרי כבר קטע כזה עם דרוריקו , אז בוא תגיד לנו לפחות בפורום, שגם אנחנו נוכל להימנע מזה.
S ShukyD New member 7/10/08 #72 אין צורך להליט פה את הפורום עד כמה שזה נוגע לך אין לך קשר לזה ולכן אין לך מה לדאוג זה לא ברמת הפגיעה בגולשים ולכן אין צורך להוציא את זה החוצה כרגיל מי שאני מדבר עליו יודע ויודע שאני יודע ונראה מה יהיה הלאה
אין צורך להליט פה את הפורום עד כמה שזה נוגע לך אין לך קשר לזה ולכן אין לך מה לדאוג זה לא ברמת הפגיעה בגולשים ולכן אין צורך להוציא את זה החוצה כרגיל מי שאני מדבר עליו יודע ויודע שאני יודע ונראה מה יהיה הלאה
י יNOT New member 7/10/08 #74 ../images/Emo3.gif איזה מבעס , סוף כל סוף היה קצת "חם" ../images/Emo9.gif
ר רות המואביה 7 New member 7/10/08 #73 קרן מדהימה!!! יפה!!!! חכמה!!!!!!!!!!!! אינטלגנטית צריך לשמור עליה!!!!!!!!!!!!!!
ב בונבונית האחת New member 6/10/08 #33 לרנין הצביעו איתי ונסה וקרן הנה קישור להצבעות ההדחה של אתמול ראו והיווכחו! ההפקה עושה צחוק מהצופים...........
לרנין הצביעו איתי ונסה וקרן הנה קישור להצבעות ההדחה של אתמול ראו והיווכחו! ההפקה עושה צחוק מהצופים...........
ב במבה סבמבה New member 6/10/08 #34 אחת ולתמיד, מי הצביע למי ? מישהו יכול לכתוב פה בבקשה מי הצביע למי אתמול ?
B bibaso New member 6/10/08 #41 גם אם זה כתוב בקישור - זה טעות קרן הצביעה לשיפרה וצבר בדוק !!!!!!!!!!!