הגיגים ושאלות

שיתביישו איך הם מדברים על יוסי על האסלה בושה

ההפקה צריכה לעצור את זה דחוף, הם מדברים על יוסי שהוא זבלה? אבל גם הם זבלה איך הם מדברים שהוא משאיר שתן באסלה, יאלה כל הגברים כמעט ככה :) איזה לכלוך על יוסי גועל נפש

bibaso

New member
הוא יכול לבקש / להציע כמה שהוא רוצה

אין שום סיבה שהם יתייחסו לזה

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifכן ולשי מותר להגיד על יוסי

"שיילך להזדיין" ואף אחד לא יעצור אותו! מותר לו גם להמשיך לצבר את המשפט שאם יוסי לא היה בן 56 אז הוא היה "מוריד לו פצצה"! ולשפרה מותר לרמוז בעדינות שהקהל מטומטם אם הוא בוחר מחר ביוסי ! הכל מותר לכולם כל עוד הם בצד הזה של המתרס ממש חוצפה עברו כל גבול וואי וואי היום הם ממש עלו לי על העצבים

gavriel15

New member
קללות לא חסר בתוכנית הזאת

ברגע ששי אומר:"הזבלה הזה אומר לה שרמוטה" תיאטרון האבסורד מתגלה אין לי שום חיבה לאף אחד מהכינויים האלה והייתי בדילמה מאד קשה למי להצביע שפרה מאד מכעיסה אותי אבל היא הבחורה הכי יצירתית בבית השיחות איתה הן נעימות מה שקשה לי אצלה זה הנהירה המשונה אחרי שי כי בחורה כזאת הייתה אמורה לזהות את האלימות שבו שהיא זהה לאלימות שישי אצל משפחת בובליל שי מאד כוחני הסנדק העממי גורו דמיקולו אבל מצד שני מכניס הרבה אקשן לתוכנית יוסי איש מסכן לא ברוןר המניע שלו לשהות בווילה הזאת בגילו במעמדו מה יש לו לחפש שם מצד שני הוא טיפוס צבעוני שגם מכניס עיניין בסופו של דבר השיחה של שי בסוכה הכריעה את דעתי הצבעתי לשפרה ויוסי שי מבחינתי מייצג עבורי סרט אימה ואני פוחדת מסרטי אימה

shlomitgueta

New member
יוסי לא איש מסכן ולא מתיימר להיות מסכן

יוסי חכם שמשחק את המשחק ומנסה כמה שאפשר לא לפגוע באף אחד אפילו את שיפרה הוא מאוד אהב בהתחלה כמו שהרוב פה אהב... אבל עד מהרה המעשים שלה גרמו לנו לסלוד ממנה, היא מאוד קיצונית והקיצוניות שבה גורמת לה להציג דברים באור כל כך שלילי עדיין היא הרבה יותר בסדר משי. אך יוסי הרבה יותר נעים משפרה! למרות כל מגרעותיו.

24 שעות 1

New member
כפי שאמרתי אם שי היה יודע שיענישו אותו על זה

היה נזהר לקלל ולדבר כך ולכן משהו מריח לא טוב בין שי להפקה לדעתי חייבים להגיב לקשת ולא רק בו בפורום אלא להתקשר אליהם ישירות

שפרה הזאת מוציאה שם רע

לנשים עם מעט שכל בראש. לומר שהעם מטומטם, לשפוך רוע, ארס, לעשות פסיכולוגיה שטנית ממש ולקלל (אבל בכל מתחנחן) זה בסדר. לקלל בטון מזרחי זה רע, זו טיפשות. היא צוחקת עלי ועליך. בקיצור, שתלך כבר. אבל קודם שי.

Yaki J

New member
כל קיומה של שפרע הוא כדי שאנשים לא אינטלגנטים

ירגישו שיש להם "מייצגת אינטלגנטית" ויוכלו להגיד שהם מעריצים שלה. מזכיר לי מישהו שעבד איתי בעבר והיה יועץ תדמית לכדורגלנים. תמיד שהתקשרו אליו לשאול איזה ספר לענות כשמראיינים אותם לעיתון, היה אומר להם "פתאום בעומק היער" של עמוס עוז. וככה הפכו כל הכדורגלנים לקוראי עמוס עוז. למה הספר הזה? זה היה הבון טון באותה תקופה, אמרת שקראת אותו - ישר אפשר היה להכניס אותך למשבצת החכם. קראתי כל כך הרבה דברים מגוחכים שאנשים אמרו עליה ועל קקטוס פה בפורום - שהם לומדים ממנה ומהשיחות שלהם, שהיא גורמת להם להחכים ולהיות אנשים טובים יותר.
פשוט לצחוק מרוב האירוניה. קשה להאמין עד כמה זה מגוחך. סטודנטית לאומנות שמפגינה בורות בנושא, פסקנות בכל משפט, פאסיביות אגרסיביות (והיא מעזה להאשים אחרים בכך), נעדרת יכולת ביקורת עצמית - היא נערת הפוסטר לנשים חזקות? הרי מלכתחילה כל מי שהגיע לוילה הזאת הוא מיץ של הזבל. המאפיינים של משתתפי ריאליטי בארץ נוגעים תמיד לרצון להתפרסם ולהתפלש באבק הסלבז, ושפרע לא שונה בכך. ההבדל הוא שהיא חושבת שהיא זבל יותר איכותי, ולא מבינה שגם כשמשפריצים בושם על זבל הוא נותר זבל.

cordelia2

New member
פתאום בעומק היער

זה ספר לילדים שעמוס עוז ניסה לכתוב. לצערי קראתי אותו וזה ספר מחורבן מכל זוית שניתנת לבחינה.

כל מילה, אבל כל.

מדהים איך עם הלבוש הנכון והרזומה הנכון (כולל זריקת שם של איזה ספר) אפשר לגרום לאנשים להאמין שאתה איש איכותי, תרבותי וכו'.

צרצרית מה שכתבת מעיד על כך שאת לא צופה ואין

ואין לך מושג מה בדיוק קורה אני מניחה שאת דעתך את נכתבת כאן על סמך השפעה וסיבות אולי נסתרות מהעין. שפרה בינתיים היא הצלע התרבותית בווילה. הפה של עינב ויוסי צריך לעבור בדחיפות שטיפה כי מה שיוצא משם ממש מבייש את אוזניי הצופים. אני לא אחזור על כל הגסויות והקללות ואף על התנועות המגונות כדאי מאוד לצפות ואח"כ לבוא בטענות.

מה שכתבתי מעיד על

מוח משלי, פיסטוק יקר/ה. תרבות לא קונה אותי. קללות לא גורמות לי לחוש בחוסר נוחות. רוע, לעומת זאת, מאוד מפחיד אותי.

ככל הניראה שהפירוש למושג רוע שונה אצלנו

אני מבינה ויודעת שאנשים גורמים לבן אדם להיפגע בלי סיבה כפי שעושים חדשות לבקרים יוסי ועינב בובליל זה לא מגיע מטוב לב. לצעוק ולצרוח בלי סיבה, לסכסך ולרכל ללא הפסקה זה לא מטוב לב אני מניחה. אם קללות וחוסר הגינות והוגנות בסיסית כמו של מש' בובליל לא גורומות לך אי נוחות שיבושם לך, זה בהחלט אומר לי הרבה.

למעלה