הגיגים ושאלות

שאני עמך מהדרום בעלת גוון עור כהה?

וואלה. לא. אבל הדיון הזה מיותר. ממילא את חושבת שכל מי שמחבב את בובליל הוא עילג. אולי אעשה כמנהג שפרה ואצטט כמה חכמים מספרים נחשבים? זה יועיל לי?

צרצרית את ממש לא בכיוון ../images/Emo31.gif

ראשית, במקור אני דרומית , ההורים שלי ואחים שלי גרים בדרום. שנית, השורשים שלי הם מאפריקה ולא מהבלקן. לכן לא הבנתי מה את רוצה להעביר במסר? שאני מקטלגת אותך כעמך , דרומית ובעלת עור כההה??? למי איכפת מכל זה ?????????? אם אני בעצמי נחשבת לעמך אני אישית לא מתחברת למש' בובליל לא בגלל שהם מרוקאים חסרי השכלה. אלה בגלל צורת ההתנהגות שלוחת הרסן. עינב ויוסי לא מכבדים זה את זו כאב ובת הוא קורא לה "כלבה" בגלל סיגריות והיא עונה לו " תסתום " נוסיף את הריכולים והסיכסוכים שהם מנסים להנחיל בווילה. אני לא אומרת שהם היחידים שעושים את זה או שזה אסור או מותר במשחק אבל הם עושים את זה בצורה מאוד בוטה. לי קשה להתחבר לאנשים שלא מביאים שום דבר בעל ערך מוסף זה לא צריך להיות ציטוטים מספרים אבל אסתפק בערכים ודרך ארץ.

אמרת זה אומר הרבה ועזבי

איזה דרך ארץ מביאה שפרה? הרי היא לא מטומטמת אבל להתנהג עם אנשים היא לא יודעת. משי אני אפילו לא מצפה, הוא אדם אלים ובהמה. אבל שפרה - בחורה עם ראש על הכתפיים שנגררת ומחממת ומסיתה. היא המאכזבת הגדולה. ואין בדרך שלה שום יופי על אף פרצופה הנאה מאוד. ללעוג לאדם, להתאגד, להסית. לא מתחברת לזה, סורי. מעדיפה את הדרך השניה, גם אם היא בוטה - היא לפחות לא מסוכנת.

קמבילי

New member
../images/Emo124.gifקשת מטעה אותנו בזדון וסוחטת את כספנו

בשום מקום לא כתוב מה מספר ההצבעות המותר לטלפון נייד אחד. יתכן שמותרת רק הצבעה אחת לטלפון, אבל קשת מסתירה את המידע כדי שנסמס עשר ועשרים פעמים כי זהו רווח קל ונקי. האדם חושב ששלח עשר הצבעות בעשרה שקלים, ולמעשה שלח הצבעה אחת בעשרה שקלים. לחילופין יתכן שאין הגבלה למספר ההצבעות, ופירוש הדבר שמועמד (שי) יכול לארגן לעצמו מאות אלפי קולות. מבחינת קשת זה רווח מצוין אבל זו הטייה חמורה של התוצאות, כשלמעשה ההצבעה אינה לפי האהדה בציבור אלא לפי כמות המשאבים של המועמד. ההסתרה היא ללא ספק מכוונת. בהצבעות לכוכב נולד נאמר במפורש שמותרות חמש הצבעות לטלפון. באח הגדול נאמר רק: סמסו את מספר המועמד המועדף עליכם למספר 2020. כך אומרים גם ארז ואסי בשידור, והאמירה הסתמית הזאת אינה תמימה ומקרית. ביום רביעי אנסה להשיג את הנהלת קשת או הנהלת הערוץ השני. זה ודאי יהיה לא קל, אם יש למישהו פוינטר שממנו אוכל להתחיל לחפש את מספרי הטלפון אודה לכם מאד. זה תלוי כמובן אם שי יודח או לא. אם שי יישאר במשחק כבר לא יהיה איכפת לי, אני במילא אפסיק לצפות כי זה עולה לי בריאות...

איתי בל

New member
אמרו כבר שאין הגבלה ומותר להצביע כמה שרוצים

אף אחד גם לא הסתיר את זה ושי מהוילה לא יכול לארגן יותר מידי והוא לא יכול לארגן פחות מיוסי אמרו שכל אשקלונה מצביעה ליוסי אז מה אמרו גם שכל הרוסים יצביעו לג'ני זה שטויות זה לא יעזור די לבלבל לקשת ת'שכל תמצאו דברים יותר מועילים לעשות זו תוכנית טלוויזיה

יש בעייתיות אבל אין הטעיה

בשידור חוזרים תמיד שאפשר להצביע מכל טלפון כמה שרוצים. היו כבר תלונות, גם כאן בפורום , שאנשים עם אמצעים כלכליים כמו יוסי ושי יכולים לקנות קולות לא במובן הפלילי אלא המשפחות יכולות לסמס אפילו אלפי פעמים , בסה"כ זה ישתלם להם בסופו של דבר. אנשים שלא עומדים לרשותם מקורות כלכליים מבוססים כמו ליאון ושפרה ימצאו עצמם בחוץ גם אם מספרית יש יותר אנשים שמצביעים ורוצים אותם אבל בחישוב האסאםאסים (אדם אחד יכול להצביע 1 ואדם שני יכול אם רק רוצה להצביע 1000 ויותר ) הם מפסידים ובגדול. זו הבעייתיות . הטעיה אין כאן כי בחו"ל גם אין הגבלה למספר האסמאסים רק ששם מדובר במיליונים רבים של מצביעים כל פעם וברור שמשפחה אחת לא יכולה באופן קבוע להטות את הכף. במקרה הזה, קשת היתה צריכה לגייר את החוקים כמו שידעה לעשות זאת עם בית הכנסת, המניין והשעון שהכניסה הביתה ולהגביל את כמות המיסרונים שאפשר לשלוח מטלפון אחד. בד"כ אני קורא כאן ולא מגיב (הבת שלי כן) כי רמת הדיון מעליבה מכדי להשתתף בה אבל להודעה שלך לא יכולתי שלא להגיב ואשמח לקחת חלק בדיונים דומים בעתיד.

קמבילי

New member
אם מה שאתה כותב נכון אנחנו בבעיה

וקודם כל זה אומר ששי נשאר, ואני כבר מעכשיו מעדיפה לפרוש ולא לצפות בזה כי כוחי לא יעמוד לי... אני לא זוכרת שאי פעם שמעתי אותם אומרים שאפשר להצביע כמה שרוצים. אם זה אכן כך זה פשוט לא מתקבל על הדעת. כדי לסבר את האוזן, בהצבעות הראשונות בכוכב נולד היו כמה עשרות אלפי הצבעות. באחד השידורים הם אמרו שהיו 50,000 הצבעות כדי לציין שמספר ההצבעות היה גבוה (מספר ההצבעות עולה ככל שהתוכנית מתקדמת ומגיעים לשיא בגמר). אם המספרים דומים גם כאן אין למשפחת שטרית בעיה לייצר כמה עשרות אלפי קולות. זו השקעה משתלמת והמשחק מכור. אם זה אכן המצב אין לנו לאן לפנות מלבד לרשות המפקחת על הרשות השניה (שכחתי איך נקרא הגוף האימפוטנטני הזה) שבמילא לא תעשה כלום. פעם פניתי אליהם באיזה נושא אחר וקיבלתי תשובה ריקה מתוכן כעבור חודשיים. אני לא מבינה איך לא קמה צעקה עד עכשיו, אולי בגלל שבתקשורת כולם תלויים זה בזה ואין מלעיזים אחד על השני בתוך הברנז'ה.
מה עושים? ----------- * רמת הדיון כאן בעיניי נאה מאד כי יש לי פילטר שמסנן את הזבל. זה ממש קל, הרבה יותר קל מלסנן את מראה הזבל ביער קנדי, אחרי חול המועד, למשל...

Yaki J

New member
זה ממש לא נכון.

לכל מדינה יש קביעה אחרת לגבי האח הגדול או כמות הSMSים, כך שלא מחוייבים פה לשום עמימות, זו דרכה של הזכיינית למנוע - כביכול - הטייה של המשחק ולגרום לאנשים לשלוח כמה שיותר SMSים.

קמבילי

New member
לא הבנתי מה אתה בעצם אומר

אתה אומר שיש הגבלה על מספר הסמסים אבל קשת לא מגלה מה ההגבלה? מניין את יודע את זה?

Yaki J

New member
אני אומר שאין חוק אחד לכולם, בבריטניה למשל

החליטו השנה בלי SMSים בכלל. מי שטוען שקשת מחוייבים להפקה בחו"ל טועה. הם עושים מה שבא להם.

קמבילי

New member
הבנתי. ותכלס בארץ יש הגבלה או אין הגבלה

או שאתה כמו כולם לא יודע כי קשת לא מגלה את זה?

Yaki J

New member
בהודעות הראשונות לעיתונות נאמר 10 הודעות

פר טלפון, בכל הודעה אחר כך נעלם כל איזכור לכך. אין גם תקנון באתר קשת ככה שבלתי ניתן לדעת. בתכלס קקשת יעשו מה שבא להם - שינוי אחד ענק הם כבר עשו בפורמט, בניגוד לכל מדינה אחרת ב"האח הגדול" הישראלי לא מצביעים נגד מועמד כדי להעיף אותו, אלא בעד כמו בכוכב נולד כדי לתת כנראה אינדיקציה איך לנווט את העריכות.

קמבילי

New member
בכל זאת עוררת בי שביב תקווה

אם בהודעות הראשונות לעיתונות נאמר 10 הודעות אולי הם רואים בזה כאילו יצאו ידי חובתם, ועכשיו הם מסתירים את המידע הזה כדי לגרום לאנשים לסמס יותר "על ריק". אם זה נכון זה אומר ששי עף מחר. זה גם אומר שקשת מטעה את הציבור בזדון כדי לגזול את כספו ועל זה אפשר להתלונן ולדרוש החזרת כספי סמסים. ההוכחה לכאן או לכאן תהיה היום: אין סיכוי שהציבור הצביע לשי, פשוט אין שום סיכוי שבעולם, הרוב המוחלט הצביעו ליוסי, מעטים הצביעו לשפרה, וכמעט אפס לשי. אם שי לא מודח היום זה אומר שאין הגבלה למספר הסמסים ואפשר להפסיק לראות את התוכנית כי הוא יהיה בגמר וכנראה יזכה. שלחתי אתמול 10 סמסים לשפרה עוד לפני שהתחיל פה הדיון הזה. נראה מה יקרה הערב.

לא זכור לי שנאמר אי פעם לקהל= רק 10 הודעות

מעולם לא אמרו שמגבילים את המיסרונים כל אחד יכול לשלוח כמה שהוא רוצה. צריך באמת לצאת בבקשה שיאמרו חד משמעית בטלויזיה מה קורה, אם יש הגבלה ומהי.

דוקטור69

New member
האח הגדול הוא עסק לכל דבר

הפורמט "האח הגדול" הוא בראש ובראשונה עסק כלכלי מצליח שנועד להעשיר את ממצאי הפורמט ENDEMOL ההולנדים הם מוכרים את הפורמט הבסיסי למפיקי טלווזיה וערוצי טלויזה ברחבי העולם דבר ראשון בשביל לעשות עוד ועוד כסף. דבר שני בגלל שהם בענף הבידור והם נהנים לבדר. הם מקבלים אחוזים בכל ההכסות של התוכנית כולל פירסום והצבעות בSMS הזכיין יכול לשנות את הפורמט באישור ENDEMOL כדי ליצור עניין בכדי להרוויח יותר הזכיין יחליט מי יזכה בתוכנית ומי יודח. מי יהיה המועמד ומי ישאר. כל השאר חרטא אז תהנו מהתוכנית ואל תבזבזו יותר מדי כסף כי רוב התסריט כתוב מראש

ordiki

New member
בחוקים יש סעיף שאומר

שהאח הגדול יכול לשנות את החוקים בכל עת.

קמבילי

New member
../images/Emo124.gifעדכון לגבי מספר ההצבעות המותר

דיברתי הבוקר בטלפון עם אחת המזכירות בשידורי קשת שלא אומר כאן את שמה. היא אמרה לי שאין הגבלה למספר ההצבעות ואפשר להצביע גם אלף פעמים מאותו טלפון. סיפרתי לה ששי עובד בשירותי תוכן בסלולרי ושהוא פנה ישירות בלייב אל "האנשים שלו" ואמר להם: "אתם יודעים מה צריך לעשות". אמרתי לה שהופתעתי ששי הודח. המזכירה אמרה לי שיש ויסות של הצבעות שמגיעות משרתים. היא סיפרה שהיה מקרה כזה בכוכב נולד 3 או 4, שהורים של מתמודד שכרו שירותים בשרת כזה והפציצו בסמסים, והסמסים בוטלו. היא אמרה גם שאינה יכולה להתחייב שכך זה גם באח הגדול אבל נראה לה שכן, כי אחרת יכולים להיווצר עיוותים עצומים. היא יעצה לי לשלוח פקס למפיקים של האח הגדול כדי לקבל תשובה מפורטת ואני אעשה זאת בהמשך. ודרך אגב, היא שמחה מאד ששי הודח ואמרה שלא הופתעה בכלל.

למעלה