הגיגים

קפרי

New member
לא יודעת מה יעשו ההמונים של אשקלון

אבל מי שבאמת צריך לקחת את המיליון---לאון בלבד!!!!!!!!!!!!!! אין בעיה שיוסי ועינב יעשו לנו שטויות על המסך כשאני ומשפחתי או חבריי לועגים וצוחקים, אין בעיה שהשאר ימשכו עוד קצת אבל הזכיה ללא ספק: לאון!!!!!!!!!!!!!!אפילו בבית שם אין משהו ששונא אותו. הוא מקסים ותודו גם אוהבי משפחת בובליל.

יפעתי22

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif מה עם המשימה של שי ../images/Emo35.gif

הרי הוא הצליח לגרום ליותר מ-6 אנשים לקום לזריחה למה הם לא קיבלו בשרים?

davidlev0255

New member
עינב, פיספסה את המטרה של ההעפה של שפרה וצבר

הבעיה של אשר שהעיף אותם, הייתה שבישלו ולא התחשבו (האוכל היה שלו, ולא שמו קצת), - האוכל נפסל כולו. אבל בתוכנית עינב אמרה לשפרה שמפריע לה שהיא בישלה בחג... או שכנראה היא לא חכמה , או לחוצה ולא חושבת , או שניהם... חבל, חשבתי שהיא חכמה

davidlev0255

New member
חזני, עינבי, תראה את החזני ש"כ מב"ב כבוד!

היום ומחר אולי אז תנוח דעתה

הילית111

New member
ראיתם את התגובה של יוסי שאמרו לו שהוא נשאר בב

שמתם לב מה היתה התגובה של יוסי שאמרו לו שהוא נשאר בבית הוא יצא מגידרו אמר משהו כמו -עד המיליון כלומר כבר ברור לו לגמרי שהקהל מת עליו מה שאני חוששת שהוא יצבור עכשו יותר מדי ביטחון ויפסיקו לאהוד אותו שישאר כמו שהוא טוב לב וצנוע ומצחיק בטרוף כבר ברור לו שהוא לוקח את המיליון אני זוכרת איך הוא היה בשבוע אחרי שהעמידו אותו להדחה פעם ראשונה ממש עצוב ואומלל ולא דיבר וכו בקיצור הוא יודע שזה בכיס שלו

LANIT1

New member
כמה מילים לפני כיפור בקשר להשתלשלות העיניינים

מה אתם אומרים על ההדחה של קרן היתה לדעתי מאד צפוייה מראש. בעניין של עינב קראתי כאן קטעים ובאמת ראיתי שעוד אנשים ניסו לעשות אותו דבר מה שאשר ועינב עשו שדיברו על ש"צ. לא היה נכון וצודק לעשות כך במידה וכן כל אחד שמוציא מילה בעניין האסטרטגי מבחינתי צריך לעמוד להדחה ולעשות אמת וצדק. מה לדעתכם עינב צעקנית למדי לא? מי לדעתכם הבא שילך? איתי?? בנתיים הכניסו ההפקה קצת אש.. טוב מקווה שיעבור עליהם צום קל. אחלה פורום אתם .. ובנוסף איך מצלמים תמונות ??? אשמח לגלות

מ פופאי

New member
תתעוררו!!!!!!!!!!!!!

אנשים תתעוררו, אתם לא מבינים שמי שמחרחר מריבות בבית הוא שי!!!!!!! שי יודע שיש שתי קבוצות האחת של ש"צ והשניה של הבובלילים והוא מסית אותן אחת נגד השניה, כדי להבטיח לעצמו מקום בגמר. שי כל כך יהיר ובטוח שכולם מטומטמים. המודח הבא חייב להיות שי!!!!!!!!!!!!!!!

צבר ריגש אותי עד דמעות אתמול ומה אתכם?

השיחה שלו עם אשר הייתה הכי מרגשת בכל התוכנית. שווה ביותר.כל הכבוד לצבר ואשר
מה קשור רצח רבין לאבא שלו? לא הבנתי מה שהוא מילמל שם.

עיב,אשר ורנין הרגיעו אותו בחוץ מתחת לעץ

הסבירו לו בדיוק את מה שכתבת ,שזה עלול לעורר שינאה כלפיו. הוא אמר,אבל אני שמח,אני כל כך שמח שהציבור מצביע לי ,מותר לי לשמוח ואני חושבת שהוא צודק.נכון להראות שמחה וגאוה. הקבוצה שלו תרסן את ההתלהבות שלו,והוא הפנים.

ילדונת5

New member
חייבים להדיח את שי!!!!!!!!!!!!11

הוא ככ רוצה את המיליון שהוא ימכור גם את אמא שלו בשביל זה!!!! מתהלך בבית כאילו הוא הכוכב של התוכנית!!!! אני לא מאמינה שאהבתי אותו בהתחלה!! והוא גם מנצל את התמימות של לאון!!

צבר בכה כמו תינוקת!../images/Emo95.gif

איזה תירוץ מפגר להזלת דמעות "כשרבין נרצח זו היתה הפעם היחידה שראיתי את אבא שלי בוכה" אבא שלו ב"ה חי, הוא מדבר עליו כאילו לא יודעת מה (השם ישמור) צבר הוא יצור עלוב... והשלוש דמעות שלו לא קנו אותי הוא יצטרך לעשות שמיניות באויר ולהזיל כמה גלונים של דמעות בשביל לתקן את ההתנהגות המגעילה שלו בשלושה שבועות האחרונים...

צבר בכה כמו אדם אנושי ויש לו כנראה את הסיבות

שלו לסיפור עם אבא שלו.בן אדם שהוא מלח הארץ לא יבכה סתם אם זה לא ממש כואב בפנים. צבר ואשר הם שני אנשים טובי לב ,דמעו שניהם כי הבינו ששניהם נפגעו באותה מידה אחד מהשני ,וסלחו וזה כל כך יפה. צבר ננעל מהר מדי בדעות שלו הוא האמין שלא תהיה סיבה כלשהי לאשר שתגרום לו להבין ולסלוח לאשר. הוא התרגש שאשר נגע בו וגרם לו לשנות דעה.זה רגע שקורה לכולנו ,כאשר פתאום אנחנו מבינים אחרת.רגע של הארה.

מצטערת, צבר לא קונה אותי בדמעות המזוייפות שלו

אשר בהחלט היה אמין בהתנצלות של ובחיבה שהוא רוכש כלפי צבר

ruti

New member
ההורים של צבר גרושים והם לא בקשר טוב איתו

זה מה שהיה אפשר להבין מצבר כל פעם שדברו איתו על ההורים שלו. איזה מלח הארץ ואיזה בטיח. הוא מגיע ממשפחה הרוסה ולכן הוא כזה אדיש לכל דבר ומתנשא מעל כולם בנוסף לכל

למעלה