הגיגים

kukunet

New member
לצערי הרב לא התרגשתי

לא כל כך האמנתי לו , משום מה. (הכוונה לא לרצח רבין , כמובן) , אבל זו היתה ההצגה הגרועה בעיר.

אשר ועינב כבר אמר לצבר ש"אנשים" באים אליהם

ומחזקים אותם. אומרים להם "הדרך שבחרתם נכונה ואמיתית. לכו איתה ואל תוותרו" ואח"כ אותם "אנשים" הולכים לש"צ ואומרים להם את אותו הדבר. אז, אם צבר חכם, הוא יעשה 1+1 ויחשוב מי הם אותם "אנשים" שבאו אליו ואמרו לו ללכת עם הדרך שלו ולנסות בכל הכח להדיח את אשר ועינב? האנשים האלו הם שבאו גם לאשר ועינב הרי... לא יעבור הרבה זמן עד שהזיכרון יכה בו והוא יבין שה"אנשים" הם שי ושי ושי!!! שי הביתה!

זה עדיין לא בכיס של אפ'חד חוץ

משלי
סתם, אבל הכל יכול להתהפך. אפילו ברמה כזו שאנשים יתחילו לאהוב את ההתנהגות של שי (רחמנא ליצלן)

צביקוש23

New member
על פי כתבה שפורסמה במעריב

על פי כתבה שהתפרסמה שבוע שעבר במעריב (לא זוכר איזה יום אבל הייתה כתבה כזו ) הפקת ה"אח הגדול, שוקלת ברצינות בעקבות ראש השנה להכניס לבית כמתמודד את "החזן" זאת בעקבות התאהבות עינב. כמו כן על פי מה שפורסם במעריב הוא בגיל 30+ גרוש ואב לילדה. אם הוא אכן יוכנס לבית לדעתי צפויים ארועים מענינים. לנו נותר רק לראות אם אכן יוחלט סופית להכניס את "החזן".

davidlev0255

New member
צביקוש, אז ככה, אני יודע שהחזן אין לו

ילדה, והוא גרוש. ואין לו 30 אני יכול לתת עוד פרטים , אבל זה לא משנה מה שכן , החזן היה מועמד והיה באודישינים ואשר התקבל במקומו (היו על אותה משבצת)

צביקוש23

New member
זה מה שפורסם על ידי ההפקה

זה מה שפרסמו ההפקה בעיתון מעריב. אני לא מכיר את החזן , לא יודע מיהו בסך הכל סיפרתי מה היה רשום בעיתון נכון או לא נכון? אלוהים יודע נצטרך לחכות ולראות מי ייכנס לבית

צביקוש23

New member
אמורים להיכנס 3 אנשים

2 נשים וגבר אחד. מי הם יהיו בסופו של דבר? אין לי מושג

../images/Emo2.gifאז הגבר זה שילה (החזן) האישה זו שירה סויסה

חסרה לנו עוד אישה שתשלים את הפזל

blur2

New member
אם הם יעשו את זה אז הם מסיימים את המשחק רשמית

מכיוון שהם מוסיפים עוד כח לבובלילים... לא פייר.

My Little Fairy

New member
אל תשכח שיוסי יהיה נגדו

והוא יהיה נגד יוסי ועם כל הלחץ בבית הזה, יש סיכוי לא קטן שחזני ועינב יהיו זה נגד זה בסופו של דבר.

Superboi

New member
בגלל שהוא נכנס לבית כי../images/Emo59.gif

עינב מאוהבת בו, זה אומר שגם הוא יחבב אותה ואת יוסי? שיוסי יחבב אותו? שהוא לא יאהב מישהו אחר בבית יותר מהבובלילים? שהוא בכלל יהיה בצד של מישהו?

קופנגן

New member
אכן זה היה מופע אימים של יוסי

לצערי הוא מתחיל לאבד את זה, זה טבעי שזה יקרה, בן אדם תקוע 40 יום עם חבר'ה צעירים שמדיחים אותו שבוע אחרי שבוע, איש מבוגר, לא בריא, בקושי אוכל, חי מסיגריה לסיגריה הוא פורח כשכיף לו והשבוע הוא היה בדיכאון ומאד רגוע, אך למרות זאת בלט עם משפטי קלט (וזה רק מראה כמה השאר יבשים לידו) ככל שיעבור הזמן יהיה לו יותר קשה. מסתבר שלנצח במשחק הזה , זה לא כל כך קל כמו שחשבו, צריך המון המון כוח נפשי. אני מקווה שהוא יחזיק מעמד, במיוחד אחרי שידיחו לו בסוף את עינב.

insane sanity

New member
טוב מה..

לחיות עם אותם אנשים במשך כל כך הרבה זמן.. כשאין הרבה מה לעשות.. כמה אפשר לשמור על פני פוקר? וואי, הייתי מתחרפנת ושוברת את הקירות כבר מזמן במקומם. כל דבר כבר יכול להטריף.. השאלה איך זה יוצא החוצה..

kukunet

New member
אני ממש מקווה

שבאופן כלשהו יוודע לאשר ששי הוא שהצית את האש בינו לבין צבר. שיוודע לבובלילים ואשר ששי כינה אותם נחשים. שיוודע לצבר ששי כינה אותו גמד. ואידך זיל גמור.

זכותו להתלהב זה היה מאוד אנושי מצידו

וזה גרם לי לאהוב אותו עוד יותר, הקבוצה כשהוא התלהב אף אחד לא שמח בשבילו כי כולם יודעים שזו האמת לאמיתה ושיש לו פור עצום מעל כולם. אף אחד לא שמח במיוחד שהוא היה מאוד שמח, כולם הראו את פרצופם האמיתי והשתיקו אותם. מותק לו להרגיש כוכב, הוא הכוכב של התוכנית, בנאדם בן 40 פעם ראשונה בחיו הופך להיות כוכב טלויזיה. אני שמחה בשבילו. הוא עשר, שימשיך להיות אמיתי והוא בדרך למיליון.

למעלה