הגיגים

ruti

New member
אני חושבת בסוכות יעשו להם מנגל בחוץ ליד הסוכה

ולכן עוד לא חושפים את הפרס הזה.

אכדית

New member
אבל על מה מגיע לליאון?

נכון שכולם אוהבים אותו אבל הוא לא עשה שום דבר כדי להצדיק את זה... ואת האמת? הוא מתחיל להימאס. הוא היה ה"הומו החמוד והמתוק" אבל די... זה כבר לא מעניין. אם כבר אנשים שבאמת עשו משהו שיצדיק זכייה - שי - עם כל התככנות - הוא הכי משחק את המשחק בתכלס רנין - סיפקה שואו, נראית טוב, ונשמעת מצויין באנגלית יוסי - המסמר של התוכנית מעבר לזה קשה לי לומר שלעוד מישהו מגיע לזכות בגלל משהו שהוא עשה למען המיליון. עינב - עושה אחלה שואו, אבל פדיחה לתת לה את המיליון רק על עצם היותה פרחה... ונסה - אני דווקא אוהבת אותה, היא מצחיקה, פלפלית, אבל גם לא עשתה משהו מיוחד... אשר, איתי, שפרה וצבר - למל"מים... שכחתי מישהו? אם כן אז הוא בטח לא חשוב

insane sanity

New member
מה הוא אמור לעשות?!?

לעמוד על הראש ולצעוק יחי כל ההומואים? להיות צבוע ולשקר לכולם? לעשות אצבע משולשת למצלמה? להיות עילג? לא לכבד אחרים? להיות מלודרמטי ולהתבכיין למצלמה שהוא בודד?

לצערי זה מה שהם חושבים, אבל ללאון יש

את התפקיד הכי טוב בבית, וזה להיות הניאוטרל שכולם אוהבים. אז חדל קינאה

IDAN30

New member
אני חושב שהוא עושה הרבה מאוד

כדי להצדיק את זה. א. כרגע, מתוך כל דיירי הבית, הוא הבנאדם הכי מעניין. אם תתנו לי לבחור מצלמה שתעקוב כל היום אחרי מישהו אחד, אני מניח שאני (ועוד רבים) יבחרו בו. ב. יש לו יציאות נחמדות, הוא קליל, מבדח ואף פעם לא חופר. ג. והכי חשוב: להבדיל אולי ממה שנראה כלפי חוץ, להיות מקסים וחמוד זו פעילות במלוא מובן המילה, יום יום דקה דקה. הרבה פעמים צריך לנשוך שפתיים, לא לענות, לא להיגרר. צריך להיות מאוד חכם - להגיד את הדבר הנכון ברגע הנכון, בטון הנכון. ולאון יודע איך לעשות את זה. זאת הסיבה שלדעתי מגיע לו את המיליון.

טלטוש

New member
גם שי, וגם שאר דיירי הבית לא מדברים על זה

האם בכלל דיירי הבית יודעים שהיתה לו משימה? אפילו בדיעבד?

דנדוש31

New member
חוסר איזון בין בנים לבנות

נוצר בעקבות ההדחות / פרישות האחרונות , בסוף לא ישארו בנות כמו בריאליטי אחרים (לרדת בגדול למשל , כוכב נולד ) יש מין מגמה כזאת בתוכניות ראליטי תמיד להעמיף קודם את הבנות . למה אתם חושבים שזה ככה? אני מקווה שהאנשים שיכנסו באמצע העונה יכללו בנות כדי לאזן.

ruti

New member
ביום ראשון יודח בן: שי או צבר

אז יהיה איזון בסוף.

בתקן של האח הגדול המין לא משנה כלום...

מצידם שתיהיה בחורה אחת וחמש בחורים.

BeN ShaDe

New member
ההדחה של קרן.

ההדחה של קרן הייתה אתמול כ"כ צפוייה והיא אפילו רצתה לפרוש יום לפני כדי למנוע את הבושה. אף אחד בבית ואף אחד בחוץ לא התרגש מהעזיבה שלה והיא גם דפקה הופעה בשביל זה ("אם כבר , אז כבר"). אין ספק שהיא הייתה פה קורבן כי הדגש הוא על יוסי , אשר ועינב וכולם שכחו מקרן , אבל לדעתי מאז שערן ונעמה הלכו היא ממש שלא עשתה הרבה. אני לא שמתי לב למשהו מיוחד שקרה איתה בשבוע , אפילו שבועיים האחרונים. היא הפכה להיות סתמית ומצאה את מקומה בחוץ.

BeN ShaDe

New member
ארז טל ואסי עזר.

אני שוב רוצה להודות לגאון שציוות בין ארז טל ואסי עזר. השניים האלה מצליחים לקרוע אותי כל שבוע מחדש וכמה דוג' מאתמול : - אסי לארז : "אתה חושב שהעגלה הכבדה שיוסי דיבר עליה היא עינב?". - אסי לארז : "המשימה שילבה בין 3 הדברים שלאון הכי אוהב : ריקוד , כושר ו...צבר". - ארז לצופים : "בשבוע הבא נהיה פה עם משימה חדשה , מודח חדש ומנחה חדש". ואם זה לא מספיק - אז מה עם הריקוד של ארז במהלך התוכנית מאחורי אסי? ומה עם הקטע שארז דחף את אסי כדי שלא ייפגע מבקבוקי המים של החסות? פשוט גדולים!

למעלה