הגיגים

קאראט

New member
הוא כזה מטומטם../images/Emo163.gif

הכוונה שלי היא לאשר. הוא העניש את עצמו בגלל שחברותו של צבר חשובה לו. מטומטם במלוא מובן המילה. המשך יבוא......

GALLL117

New member
עינב, אשר ויוסי מודחים אך ורק בגלל שיי

אני מתה שיעיפו אותו כבר מתחיל להעלות לי על העצבים המכוער הזה. הוא באמת נראה למישהו חתיך?! אני לא מוצאת בו כלום. הוא הבנאדם הכי צבוע וכל צעד שלא זאת אסטרטגיה. עכשיו 3 הגדולים מועמדים להדחה ושיי מחייך חיוך זדוני ! :/ כל המתמודדים פשוט מתים עליו.. אני לא סובלת את זה.. יאללה הבייתה!

בואו הפעם באמת לא נצביע ! אבל באמת

הפעם ניקח יוזמה ולא נצביע ושיקראו את התוצאות יגידו שיש תיקו בין שלושתם ! (כן אני יודע שלא רק אנשי הפורום רואים את התוכנית) אבל באמת בואו לא נצביע כלל הפעם. מי איתי ?

hamshoshit

New member
אנשים

אני אומרת לכם בלי יוסי ועינב הבית של האח הגדול יהיה אחד המשעממים בארץ אין אין חבל"ז שאשר יתעקש לצאת למרות שתכלס אשר היה ממש חמוד אבל בכל-זאת הוא יחסר

sarit115

New member
למה אני ממשיכה

לראות את התוכנית...זה מכור, זה מגעיל ואני מתומתמת שאני רואה...כן אני פסיכית ואני מרשה לומר את זה על עצמי..ההפקה צוחקת עלינו בדרך לבנק

בלאגנית

New member
מי המועמד השני להדחה לו הצביעו יוסי

ואשר? כל אחד מהם אמר שם אחד (שהוא אשר) מי הבן אדם השני שהם אמרו??? אגב שמתם לב שנהיה עצוב בוילה? צריכים להביא פנים חדשות לשם דחוףףףף אבל מצד שני....אם מישהו חדש יזכה זה לא פייר...הוא נכנס אחרי כולם ויזכה?

aaddii1555

New member
התוכנית הזו, פשוט ביזיון...!!!!!!!!!

אני לא מבין מה הולך פה לעזאזאל.... אני רואה את התוכניות הזו רק מעצבים, וכנראה שמפיקי התוכנית הצליחו בגדול. הצליחו לפגוע בקהל מסויים ולגרום לו לצפות בתוכנית כדרך קבע. אם כל זה, אני חושב שהתוכנית הזו, זו התוכנית הכי תת רמה שקיימת כיום בטלויזיה, האנשים שנבחרו לתוכנית, נבחרו אחד אחד על פי רמת המשכל המזערית שלהם. מעבר לזה, ההפקה של התוכנית, היא פשוט בדיחה, והיא משחקת בצופים ובמתמודדים. אני רוצה להבין אם אף אחד לא שם לב היום להצבעות של צבר, צבר ציין שהוא לא אוהב את ונסה וכו' וכו' כנ"ל לגבי איתי, ובפועל הוא נדבק להם לתחת. משהו מסריח, אני מריח שמשהו מתוכנן. מה גם שבתכוניות הקודמות דברים תוכננו באופן ברור, רק על עינב ואשר נפלו, וזה למה? משתי סיבות פשוטות. האחת, שעינב תעשה סצנות ובלאגן וכו' ומהסיבה השנייה שאשר ועינב יביאו להפקה פי ארבע רווחים מהאס.אמ.אסים מאשר צבר ושפרה המשעממים. לסיכום, האנשים שבתוכניות מעוררים בחילה, שי עם כל התכנונים המסריחים שלו, רנין שהיא העבד שלו ועושה כל מה שהוא רוצה, צבר שמשחק אותה תמים, אבל יוצא טיפש כל פעם מחדש, ומוכיח שאין לו אופי, ונסה הברברית והגברית שמבלבלת כל היום במוח, ובסוף מצביעה כמו תמיד, נגד עינב. אה ועוד לא דברתי על הבחורה שהכי מעוררת בחילה - שפרה. שהיא פשוט סמל לצביעות, שחצנות, ואפשר לומר גם סמל לנבזות. שפרה מעוררת רחמים בהתנהגות הילדותית שלה, היא פשוט מעלה לי בחילה. היא עושה כל דבר, כל צעד, הכל - על מנת לפגוע בדת, להתנקם, לעשות רע לאשר ולעינב, כמה עצוב. ואם יש כבר מישהו שהוא פחות או יותר בסדר, זה איתי. שלא תחשבו לרגע שאני חושב שעינב, יוסי ואשר הם צדיקים או אנשים טובים, כי גם להם יש הרבה דפקטים והתנהגות לא הולמת, אבל בין כל הגועל נפש והזוועה הזו הם היותר אמייתים מבין החבר'ה, אה ושכחתי את ליאון שהוא לא מועיל ולא מזיק. כך אפשר לסכם בגדול את החבר'ה ש'נבחרו' בבחירה קפדנית לתוכנית 'מסעירה' של השנה. עצוב, עצוב עצוב....

שי מנצל את ההידלקות של לאון כי הוא יודע שהוא

ידיח אותו, אז הוא סובל את ההתרדות המיניות של לאון בשביל להשאיר אותו בצד שלו

קאראט

New member
באמת כבר לא ניתן להבין אותו

כשנשאל אשר ע"י האח הגדול, מי לפי דעתו ישאר, השיב אשר: אם אין אני לי מי לי. והסמיק. האם הוא התחרט על בחירת ההדחה של עצמו? או שמא לא רצה להסגיר את עצמו בפני עינב ויוסי? נראה לי שהתחרפן השסק...

insane sanity

New member
אשר לא רוצה לצאת.

הוא רצה להעניש את עצמו על המשחק המלוכלך בעקבות עינב. בלי קשר לרצון שלו להישאר ולנצח. הוא הרגיש חובה להחזיר לעצמו. כמה שקיוויתי שיילך, כמה שחשבתי שהוא לא בסדר.. שיניתי את דעתי (לא ייאמן!), אני מעריכה אותו על האומץ, על הכנות. באמת כאב לו. אני מקווה שיישאר. באמת כל אחד מהם ייחסר. עם כל זה שאני חושבת שעינב צעקנית, הצגתית וצומי, אשר כופה את הדת וממרכז אותה כנושא, בובליל ערס מצוי.. הם מוסיפים צבע לתוכנית. מדובר בבידור. חבל שזה לא איתי ביניהם.

../images/Emo45.gif

לאון - לבנתיים ישמור על עינב. עינב - תתחבר לונסה ואיתי. יוסי - לא ידוע מה יהיה איתו....גם אם הוא יודח (כרגיל) אז הקהל ישמור עליו!!! אני מחכה לרג ש..לאון יצא מהוילה - ויראה למי הוא אמר..."אני אוהב אותך"

רציתי להעתיק את זה../images/Emo26.gif

"אני אוהב את שי" יאלה הבנו....הוא כל כך ילדותי. מה, הוא לא למד את הלקח? לא יהיה לו כלום עם שי...והא חי בסרט (ולא לומד מטעיות) עד ששי שוב יעשה ממנו תולי סמרטוטולי - אז אולי הוא ירגע!!! שמתם הוא אמר ליד שי "אני גם אוהב את שיפ..." "ואני אוהב גם..." - הוא רצה להגיד את השם של עינב, והוא עצר את עצמו!! לא יפה בכלל..............

עצוב מאוד

והכי אבסורד ששי מסובב (כמעט) את כל הוילה על האצבע הקטנה שלו, היחידים שקלטו אותו אלה עינב ויוסי שאמר קודם לאשר "הוא בכלל לא חזק בעיניי" כולםם בוילה חושבים שהוא מנהיג , הם לא יודעים שעל הרגע הראשון ששי יהיה מועמד להדחה הקהל יעיף אותו הביתה. להזכיר לכם גם דן מנו לא ניצצח בהישרדות . ופה הקהל יותר מעורב בהדחות.

אור2221

New member
אני מסכימה

יש מספיק אנשים שיטפלו בליאון, הוא לא היה צריך לשבת לידו, ואם הוא היה אומר לשפרה או לרנין בשקט "שבי את לידו, אחרת יהיו קטעים לא טובים" אז זה היה לגיטימי לגמרי והיא היתה מסכימה. אבל הוא מעודד אותו, וליאון התאהב בו בצורה כ"כ קשה ושי משחק אותה אידיוט. ה-"אני אוהב אותך" הוא ממש לא האהבה שליאון מתכוון אליה, ולכן ליאון אומר שבא לו לבכות.

cookies10

New member
אשר היה צריך לבחור את שיפרה

כמה לא חכם אשר פעל, הלך לכיוון ההתחסדות הפיל את עצמו ובגדול, הוא היה יכול לבחור עוד קול ולא בחר הוא פעל בטיפשות...כי אם הוא היה בוחר הוא היה בוחר בשיפרה, והיו משאירים אותו בוילה ואז היה מתחיל להיות המשחק האמיתי מעניין איך אז שי היה מפעיל תגלגלים...

למעלה