התוכנית הזו, פשוט ביזיון...!!!!!!!!!
אני לא מבין מה הולך פה לעזאזאל.... אני רואה את התוכניות הזו רק מעצבים, וכנראה שמפיקי התוכנית הצליחו בגדול. הצליחו לפגוע בקהל מסויים ולגרום לו לצפות בתוכנית כדרך קבע. אם כל זה, אני חושב שהתוכנית הזו, זו התוכנית הכי תת רמה שקיימת כיום בטלויזיה, האנשים שנבחרו לתוכנית, נבחרו אחד אחד על פי רמת המשכל המזערית שלהם. מעבר לזה, ההפקה של התוכנית, היא פשוט בדיחה, והיא משחקת בצופים ובמתמודדים. אני רוצה להבין אם אף אחד לא שם לב היום להצבעות של צבר, צבר ציין שהוא לא אוהב את ונסה וכו' וכו' כנ"ל לגבי איתי, ובפועל הוא נדבק להם לתחת. משהו מסריח, אני מריח שמשהו מתוכנן. מה גם שבתכוניות הקודמות דברים תוכננו באופן ברור, רק על עינב ואשר נפלו, וזה למה? משתי סיבות פשוטות. האחת, שעינב תעשה סצנות ובלאגן וכו' ומהסיבה השנייה שאשר ועינב יביאו להפקה פי ארבע רווחים מהאס.אמ.אסים מאשר צבר ושפרה המשעממים. לסיכום, האנשים שבתוכניות מעוררים בחילה, שי עם כל התכנונים המסריחים שלו, רנין שהיא העבד שלו ועושה כל מה שהוא רוצה, צבר שמשחק אותה תמים, אבל יוצא טיפש כל פעם מחדש, ומוכיח שאין לו אופי, ונסה הברברית והגברית שמבלבלת כל היום במוח, ובסוף מצביעה כמו תמיד, נגד עינב. אה ועוד לא דברתי על הבחורה שהכי מעוררת בחילה - שפרה. שהיא פשוט סמל לצביעות, שחצנות, ואפשר לומר גם סמל לנבזות. שפרה מעוררת רחמים בהתנהגות הילדותית שלה, היא פשוט מעלה לי בחילה. היא עושה כל דבר, כל צעד, הכל - על מנת לפגוע בדת, להתנקם, לעשות רע לאשר ולעינב, כמה עצוב. ואם יש כבר מישהו שהוא פחות או יותר בסדר, זה איתי. שלא תחשבו לרגע שאני חושב שעינב, יוסי ואשר הם צדיקים או אנשים טובים, כי גם להם יש הרבה דפקטים והתנהגות לא הולמת, אבל בין כל הגועל נפש והזוועה הזו הם היותר אמייתים מבין החבר'ה, אה ושכחתי את ליאון שהוא לא מועיל ולא מזיק. כך אפשר לסכם בגדול את החבר'ה ש'נבחרו' בבחירה קפדנית לתוכנית 'מסעירה' של השנה. עצוב, עצוב עצוב....