הגיגים

קראתי, ועדיין זה לא משנה את דעתי

שי -לא אלים??? 1.אם נעמה הייתה ממשיכה עוד קצת...הוא היה מעיף אותה בבוקסים. 2.ראית מה הוא עשה ללאון? 3.לאיים כל "שניה" אני אפרק פה את כל הבית...-לא מראה על בן אדם אלים?? אין לי בעיה עם משחק...וכל מי ששם רוצה את המיליון. שי הוא אדם שפל...שידרך על גוויות כדי להשיג את מה שהוא רוצה. למה צבר לא עושה את זה? למה שפרה לא עושה את זה? לדעתי...הוא אדם רע...ולא הייתי רוצה שאדם רע יזכה במיליון. ולא איכפת יל שחוץ ממנו כולם יזכו במילון...לא רק עינב ויוסי.. אבל רק לא שי ורנין!!!

ליאורי13

New member
עיזבי אותה היא לא יודעת מה היא מדברת

אם היא רואה באחד אלים מודל להערצה, אני לא רוצה לדעת איך היא מחנכת את הילדים שלה. האישה קפרי אומללה

קפרי

New member
למה כי אתה כל הזמן בעד משפחת בובליל ואני לא?

זכותך-וזכותי, לכל אחד הפייבוריט שלו! ולפי התגובה שלך, הגיל שלך, אני סולחת....

ליאורי13

New member
שוב תגובה דבילית

את פולטת שטויות בכמויות ויש גם בנות שקוראים להם ליאור והן לא בנות 13

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifכל כך נכון!!!

בזכותו התקציב שלהם מתפקד, ובזכותו הם שורדים הרבה משימות. הוא נותן שם הרבה כוח לכולם.

קאראט

New member
לו היה טוען אשר שהוא מתגעגע למשפחה

ומת להכיר את התינוקת, הייתי מבינה אותו. אבל ככה? סתם? הוא הרס לעצמו ולעוד שניים בדרך

sarit115

New member
כל פעם שאני נזכרת על הצנרת

ששיפרה אומרת "מה ההבדל? לזרוק אוכל בשירותים זה כמו במטבח..הרי זה אותו צנרת" ....גועלית ממש איכסההההה....תארו שיש שעועית ואפונה עם אורז בצנרת של השירותים...רק מראה איזו דיבילית היא....כמו שעינב אמרה לה: "לכי תחרבני בכיור...אותו צנרת" ..........בא לי להקיא באאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

קפרי

New member
אגב, אני שונאת את זה ונגעלת לא כי זה צנרת או

לא אלא משום שזה כלי עם אוכל וקשה לי עם העובדה שהכלי הזה שנכנס לשירותים יחזור למטבח אבל לידיעתכם, אני מכירה המון, המון משפחות ללא קשר לעדה (אם אכתוב כאן יהרגו אותו) אז שתדעו שיש המון שעושים זאת. שוב, אישית אני לא מוכנה בגלל האוכל אלא כי הכלי שנכנס לשירותים או לאמטיה עלול לשוב למטבח וזה מגעיל אותי אבל עושים את זה בהרבה בתים...

RoGeR MaSoN

New member
חח היום על המנגל צבר אמר

"רגע מה כתוב להוציא או לשלוף
" כפי שראיתם הוא ישר רץ למנגל לסדר אותו והכל..אז הוא אמר את המשפט הנ"ל, מילה במילה.

מרמריסה

New member
שוב - לא מבינה את האשר הזה../images/Emo4.gif

יושב וטוחן לעינב ויוסי שמפרקים להם את הקליקה כי הדיירים לא יכולים לסבול שיש להם כוח, וגם ההפקה לא אוהבת אותם כי הם חזקים מדי... ושהוא "יעבוד" מול המצלמות וישכנע את הקהל להצביע לו ולהשאיר אותו בווילה. היי, מה נסגר? אתה שמת את עצמך להדחה, אז מה הקטע לעזזאל? הייתכן שהמסכן סובל מפיצול אישיות? עד היום, די חיבבתי אותו, למרות שהוא לא חכם גדול. עכשיו אני לא מצליחה להבין אותו בכלל וההתנהגות ההזויה הזאת שלו מעצבנת אותי ממש. אבל ממש.

Lady in red2

New member
גם כשהשלישייה ישבה בחדר האח הגדול

והאח שאל כל אחד מי הוא רוצה שיישאר, אשר אמר "אם אין אני לי, מי לי" והוסיף שכמובן שהוא בעד שהוא עצמו יישאר. גם אני לא מבינה אותו...

Jason2

New member
לאור כל התגובות

אני באמת לא מבין, אם אתם כל כך סובלים והתוכנית כל כך מתסכלת אתכם למה אתם ממשיכים לצפות? אנשים! זו רק תוכנית טלויזיה, היו לכם חיים לפניה ויהיו גם לאחר שהיא תרד. אם אתם מתעצבנים וסובלים זה לא שווה את זה.

Lady in red2

New member
מסכימה לגמרי ../images/Emo45.gif אבל הקטע שבתוכנית הקודמת

ארז טל אמר שביום ראשון יעוף מישהו, ופתאום שכחו מזה, באמת לא בסדר...

sarit115

New member
מסכימה

אני הראשונה ששואלת את עצמי מדוע אני ממשיכה..לא יכולה להסביר...זה כמו סם....פשוט כואב לי לראות אנשים טובים ואמיתיים על הגריל המון פעמים... לפי דעתי שאר הדיירים משעממים...ישבתי לצפות בהם בסוכה ובואנה..משעמם...בלי יוסי ועינב אני בטוחה ומשוכנעת שאפסיק לצפות...וגם אפסיק לבקר באתר...בטח תגיד מה אכפת לי?? טוב זה מה שיהיה...כי אם הבובלינים יעזבו ההפקה תרגיש את זה בsmsים...ואישית מגיע להם

בהלםם

New member
דעתי על התרגיל של שי (כרגיל)

שי עשה מהלך חכם מאוד... הוא הבין שצבר ושיפרה - עינב ואשר...דיי השלימו וסידרו את העניינים והבין שצבר רוצה להצביע לאלה שנמצאים כרגע על "הגדר" אז הוא גרם לקליקה שלו להצביע לעינב ויוסי כדי לסכסך שעינב תחשוב בדיוק מה שהיא חושבת עכשיו שצבר צבוע ובזה הוא פתח את הריב שלהם מחדש.. הרי צבר באמת לא הצביע נגדם וגם הוא לא יכול להסביר להם את זה ככה שזה נראה מושלם כאילו באמת הוא שיקר.. וכל השיחות שלהם היו לחינם ויצא לו מושלם שאשר במהלך טיפשי ביותר החליט להצביע נגד עצמו (איזה טמבל) אחרת המועמדים ככל הנראה היו צריכים להיות יוסי עינב אשר ושיפרה (הוא בטוח היה מצביע לה) אחח איזו תוכנית אומללת שמאמללת את הצופים! לא להצביע אל תשברו!

קאראט

New member
כוחו של שי התחזק אתמול יותר מתמיד

ההפקה מגבה אותו. הוא פיון חשוב מאד בתכנית שלה. ההפקה צריכה את שי בכך שיש לה כוונה להכניס אדם נוסף בזמן הקרוב לתוכנית ולגרום לחיכוכים בין השניים.

מי מסכים ש..

צריך להעיף את אשר ולא את עינב כי הוא מזלזל בעצמו ובנו שאנחנו מבזבזים עליו כסף והוא מעמיד את עצמו להדחה

למעלה