הגיגים

madmongo

New member
יוסי בובליל, הדורבן שקולע בזמן, ה י ח י ד

שמעניין שם... כל השאר פשוט סתמיים, אנשים מהרחוב (אמנם אחד דתי, השני הומו השלישי קוקסי, הרביעי ערס, החמישית צרפתייה, השישי מלצר, השביעית לא מוגדרת, השמינית ערסית כפרה עלייה, והאחרונה ערבייה- לא בדיוק אנשים 'רגילים') שמעניינים כקליפת השום. יוסי לעומת זאת, פשוט כיף לראות אותו. תענוג.

יNOT

New member
../images/Emo9.gif זה שההפקה מפגרת זה דבר אחד

אבל להירשם לתפוז ולהגיע לפורום הזה , ואז לכתוב כמה ההפקה מפגרת רק בשביל שנבוא לבלוג שלך שדן בתוכנית , זה קצת ירייה ברגל , לא?!

רק אם את/ה עובדת הפקה ../images/Emo13.gif

ולא נרשמתי עכשיו, אני כותבת כאן כמה ימים, קוראת מתחילת הפורום. אשמח אם תבואו לקרוא, לא צריך לכעוס, אני לא מוכרת שם כלום. רק הנאה וגם זה בלי כסף :)

יNOT

New member
../images/Emo13.gif נכון, 3 ימים

בהצלחה עם הבלוג, צפויים להיות עוד נושאים מעבר ל"אח הגדול"? ותהני בפורום

תודה, לפורום אני מכורה

אני ושותפתי לכתיבה. שתינו לא ילדות, אבל מתעלמות בהפגנתיות מהעניין הכרונולוגי. לפעמים ילדות קטנות צועקות לנו "אימא, תעבירי להופ". בכל מקרה, הבלוג יהיה על האח הגדול לעת עתה, אלא אם ממש נתעצבן מדברים אחרים
והפורום הזה מעולה, מנסות להשתלב
http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=boblil

חחח אתה על תפקיד השוטר פה בפורום?

מברר מי בא כמה זמן הוא נמצא פה מתי הוא נרשם והאם יש לו כוונות נסתרות לכתוב פה..

יNOT

New member
אתה יכול לקרוא לזה שוטר אם זה עוזר לך

אבל מצד שני, אתה יכול גם לקרוא לזה אדם שלא אוהב שמשקרים לו. לא אוהב שאנשים עם אינטרסים מגיעים לפורום , ואח"כ אומרים: "טוב אפשר להדיח את * , אני שולח 20 SMSים , עכשיו אם נוכל רק למצוא משהו כמו 5 שישלחט כל אחד 4 אז נצליח להדיח את * " ודברים בסגנון.....פקקים....בלוגים של התוכנית....אתרי מעריצים של התוכנית....וסתם אנשים שאומרים "וואוו התוכנית פשוט מעולה", או "היה הפרק הכי טוב היום של התוכנית" - חמש שעות קודם מפרסמים פרסומת לתוכנית.
ויש עוד הרבה דוגמאות.... כל אחד מוצא את הכיף שלו בפורום בצורה אחרת
אני לא עושה שום דבר רע. ולא אמרתי שום דבר רע לאף אחד עדיין, ציינתי רק עובדות. ואמרתי מה אותי משעשע.

שמע, אני אתעלם מהציניות ע"פ כללי הנימוס

של חדשה בבית זר. זה קצת כמו הוילה, אה? ובכל זאת, תזכורת - אני לא עושה כסף מהבלוג הזה. פרסומת מפרסמת מוצר שמועיל לכיס היצרן. זה כולה בלוג, על תוכנית שגם אתה מכור אליה. אני מרגישה כמו לפני הדחה -;-

יNOT

New member
את לא לפני הדחה ואת כן מפרסמת את התוכנית

וכן הגעת לפורום במיוחד בשביל זה - לפחות ככה זה נראה, וזה הרושם שמתקבל למי שמסתכל מתי נרשמת לתפוז ואיפה את בוחרת לבלות בינתיים. והעובדה שהבלוג שלך עוסק רק בתוכנית.
אין פה מקום להיפגע בכלל , זה העובדות.

ShukyD

New member
מספיק

מספיק להאשים כל אחד בזה שהוא שתול \ יחצ"ן מספיק לגרום לגולשים חדשים הרגשה לא נעימה מספיק לסלק אנשים מהפורום הזה אף אחד לא שם אותך פה להיות שוטר.. גם אם יש לך תהיות לגבי גולש מסויים, אתה מוזמן לפנות אליי או אל עומר שנבדוק את הנושא זה יהיה פחות בלאגן וגם לנו יש את הכלים המתאימים, בטח יותר משלך. לצערנו האינטואיציה שלך לא מספיקה כדי לקבוע קביעות כאלו ואחרות. ואתה באמת לא רוצה שכל הפורום ביחד יגיד מה הוא חושב על ההודעות שלך, כמו שאתה עושה לאחרים. אז די

יNOT

New member
הבהרה

במקרה הזה אני כבר הבהרתי את טענותיי, ואף אחד מהם לא מתפרש בטון שאתה בחרת להשתמש. אני לא האשמתי אף אחד שהוא שתול, יחצ"ן כן, מודה , כשמישהוא מפרסם את התוכנית, כותב פוסט שהוא רק מודעה פרסומית נטו, זה יחצ"נות. אני לא גורם לגולשים חדשים הרגשה לא נעימה. ואני לא סילקתי אף אחד מהפורום (אם יש לך טענות לפחות תבחר משהו יותר הגיוני ...או תספק הוכחות...אני לא זוכר שאמרתי למישהוא שהוא צריך לעזוב את הפורום, ואם תמצא כזה פוסט אני בשמחה אתנצל לפניו ) נכון אף אחד לא שם אותי שוטר, ולכן אני לא יכול לאכוף חוקים כמוך. אין טעם שאני אפנה את התהיות שלי לגבי משמתמשים , כשאני יכול לפנות אליהם ישירות. (מה גם שאם יש לכם כלים , אתם לא ממש בוחרים לעשות בהם שימוש) האינטואציה שלי לא קבעה עובדות , העובדות הן פה בפורום, אני מגיב רק לעובדות (אם מישהוא חדש בפורום , הוא חדש בפורום, אם מישהוא חדש בפורום וכבר אומר בואו סמסו בהמוניכם , אני אגיב בצורה שנראה לי הולמת, כל עוד היא לא נגד חוקי הפורום או תפוז ) וכל הפורום כן אומר לי מה הוא חושב על ההודעות שלי , כך שאין בזה חדש.

עלית עליי!

אני בעצם האח הגדול. אני עושה כסף על חשבון הגב שלך. בגלל שאתה כזה מוכשר אמליץ עליך להאח הגדול יותר, אולי תעלה על מזימות סודיות מאחורי הדלתות. מה לעשות, קשת לא משלמים מספיק, חברת ההפקות קמצנית, רק הבלוג יושיע את כיסי.

יNOT

New member
לקחתם את זה מחוץ לכל פרופורציה

אני לא אמרתי שאת עובדת של ההפקה , אמרתי שהבלוג שלך הוא פרסומת לתוכנית (אם את מודעת לזה או לא, שוב זה לא משהו נגדך ) אני אמרתי שזה שנרשמת רק לפני כמה ימים לפורום ותפוז ואת כבר קוראת לאנשים לבוא לבלוג שלך , רק מחזק את הרושם הזה. זה הכל.

chamsa

New member
../images/Emo45.gifמסכימה לכל מילה

אכן ביזיון, שהחל דרך אגב בשבוע שעבר. חבל שאף הפקה ישראלית אינה מסוגלת להיות מקצועית ונייטראלית -זה התחיל בהישרדות וממשיך יפה מאוד באח הגדול. יש פה יחס לא הוגן ולא אחיד: כשקבוצה אחת מתאמת הצבעות היא נענשת וכשקבוצה אחרת עושה בדיוק את אותו הדבר - מה קורה? כלוםםםםםםם ומה הסיבה לכך? $$$ מן הסתם, והרבה....... ואם אפשר לעשות בוחטות ממצביעי משפחת בובליל הנאמנים, למה לא למצות את הפוטנציאל עד תום? ולמה לא להאריך את ההצבעה בעוד יומיים? אם כבר אז כבר $$$ חבל רק שהציבור מטומטם והציבור משלם! אבל אוטוטו (עוד שבועיים ליתר דיוק) לא יישארו בובלילים במשחק, ומה יהיה אז?? ואני לא מדברת על השעמום בוילה, אלא על קופות ה- SMS שלפתע יפסיקו לדפוק. אז נכון, הטפשות של אשר עזרה להם הפעם (מי מעלה את עצמו להדחה ואח"כ מצהיר שלא רוצה ללכת הביתה?) אבל מעניין יהיה לראות מה תהיה ההשפעה לטווח ארוך ועד כמה זה ישפיע על צופים רציונליים להמשיך לצפות ולהמשיך להצביע. ולדעתי - מה שיוסי עינב ואשר צריכים לעשות זה לארוז בשקט את המזוודות, בלי בכי צעקות ובלגנים של עינב, ובלי מסעות שכנועים מיותרים, לאחל לכולםםםםםם חג שמח וללכת הביתה!!! הם עדיין לא הפנימו שנשארו להם גג עוד שבועיים בוילה? ובכלל, לא נמאס להם לעלות על הגריל כל שבוע?? מה כבר ישתנה בשבוע הבא שישאיר מי מהם מחוץ להצבעה?? הם לא רצויים. נקודה! שישאירו את הבמה לצבועים, לנחשים, לתככנים, לפתאטים ולרכיכות....... (ושיוסי יפסיק כבר עם השכנועים שלו - הם לא ייצאו מפה עם הראש למעלה. הורידו להם אותו מזמן)

TNXKO

New member
מאיפה את מביאה תקביעות האלה??

"הם עדיין לא הפנימו שנשארו להם גג עוד שבועיים בוילה" "אוטוטו (עוד שבועיים ליתר דיוק) לא יישארו בובלילים במשחק"?..

יNOT

New member
מוזר אבל לא...מכיר רק את החלק הראשון של המשפט

אז את אומרת שאת כל כך סקרנית שזה בעצם פועל עלייך בניגוד למה שהשכל שלך אומר לך שעלייך לעשות? (שאלה רצינית, מבחינה פסיכולוגית אני מוצא את זה מרתק )

יNOT

New member
אין לי פיתרון לבעייה שלך

רק את יכולה לפתור את זה , את הצעד הראשון עשית, הכרת בכך שיש לך בעייה, את הצד השני עשית גם, זיהית מה הבעייה. עכשיו זה תלוי בך לא בי. אם בכל זאת תבחרי להמשיך לצפות בתוכנית למרות שאת יודעת שמשקרים לך בפרצוף , זה אומר שברמה מסויימת את נהנית מזה. (תתנחמי בעובדה שאת לא היחידה בפורום עם אותה הבעייה , למרות שאת במצב יותר טוב מהרוב פה ) אני באמת לא יכול לייעץ לך בנושא, אם את מרגישה ששיקולים דומים (שאת יודע שהם מוטעים ) בכל זאת מנווטים אותך בחיים ,אוליי כדאי באמת עזרה מקצועית. (ואני לא אומר את זה כדי להעליב )

למעלה