הגיגים

sarit115

New member
ליnot

אתה מכיר את משפט זה?: curiosity killed the cat, but satisfaction brought it back

יNOT

New member
אז למה את ממשיכה לצפות בזה?

את עד כדי כך סקרנית לראות את משימת הבנג'י ? או אולי משהו אחר? ואם את יודעת שזה הכל ביזיון על חשבונך כצופה, אז למה תראי את השידור המרכזי שוב? (אני ממש לא קולט את הראש של אנשים פה...אתם אומרים הפקה ביזיונית ,משחק מכור , ואח"כ תתיישבו שוב לראות את השידור המרכזי
)

יוליקה

Member
מנהל
טבריינית, אני במקומך הייתי מתביישת

הוא חמוד??? הוא ממש ט'מבל (ט' בפתח).... שרף את עצמו עם ההעמדה להדחה ואח"כ המליץ על עצמו...

למה נראה לך

אסור להצביע לאשר הוא ממש ביזיון מזלזל בכסף שאנחנו מצביעים לו ומעמיד את עצמו להדחה!

אם רק חברי הפורום היו מצביעים חח...

תאמת ההפקה קצת בבעיה, כי גם אם יביעו חדשים לדירה. הם עדיין לא ה``מקוריים`` והאהובים , אלה חיקוי.

Jason2

New member
גם אם אף אחד לא יצביע

הם יגידו שהתקבלו 400,000 קולות, תוכיחו שלא. ואני איתך רק בגלל שאני אף פעם לא מצביע.

בהלםם

New member
אני בעד.. אבל לאנשים קשה פה להתנתק מהרגשות של

שלהם.... אל תצביעווווווווווווווווווו אתם לא מבינים שכל הצבעה שלכם גורמת להפקה לעשות עוד ועוד דברים כאלה

../images/Emo207.gif

יש לי תמונה של לאון,לא מצליחה להעלות אותה לשרשור הגדול אז מנסה פה

יNOT

New member
רק החריץ של ליאון לא עובר צנזורה, תמיד !

אם לשיפרה עכשיו היה משתחרר הבגד ים - מייד היה מופיע ה"נפסל לשידור"
(אין לי מושג אם היא בבריכה או לא, אני לא רואה את השידור ) החריץ של ליאון הוא העירום היחיד שמאושר ע"י ההפקה

לא לא זה לא היה צפוי...

הוא היה שיכור ואף אחד לא צפה את זה שאחרי שיזרקו אותו הוא יתהלך עירום בבריכה חחחח

קפרי

New member
אני מעדיפה את שי על פני השלישיה, למה?

צעיר, כריזמתי, יודע לגשת לכולם גם ללאון המאוהב, יודע להשתיק, יודע להתסיס בחוכמה והוא אולי לא נראה מליון דולר אבל יותר טוב מכמה גברים שם...ומי לא רוצה שהאחר יעוף לפניו? בשביל המיליון לא ראיתי אף צד יקשם, אף צדיק

ושכחת לרשום

אלים אינטרסנט אגואיס תככן שחצן בוגד ועודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד..... אני לא הייתי רוצה אדם כזה בקירבתי!!!!

קפרי

New member
אם תקראי את התגובה לעיל של ,ביקורת המוסיקה"

הוא מיטיב להסביר טוב יותר ממני למרות שאני חושבת שאין לנו אותם פבורייטים, אבל שי אלים? למי הרביץ בדיוק? ראיתי לפי חזה נפוח ואגרופים קמוצים וצרחות שמראים טרום אלימות יותר משי, אינטרסנט? מי לא? אף אחד לא מוותר לאף אחד על המיליון וכולם ידרסו את כולם כולל יוסי ועינב ואשר כפי שהבנתי אם אני לא טועה הפבורייטים שלך,כנ"ל לגבי אגואיזם-מי וויתר על הסיגריות זוכרת? מי צווח כמו חיה שהוא רוצה לעשן? זה לא אגואיסטי בעינייך? תככן? יוסי ניסה לרכל עם אשר אתמול ואשר מיד ברח והוא זרק לו איזו קללה, כולם תככנים כל עוד ועלולים לפגוע להם בפרס, האם יוסי לא "השתגע" אתמול כשהחליט או הרגיש או איך שתקראי לזה שהוא בדרך לניצחון? הוא לא השתחצן? ראיתי על פניו נחישות והבעת פנים שכמעט נוטפת טינה לכל דייר ודייר שם, יוסי לא בגד כשהצביע לאשר ולא משנה מה הסיבה, בגידה זו בגידה-הביטי, כפי שכתבתי זכותך זכותי, אני חושבת ששי חכם מהעובדה שהוא מצליח לסחוף, ואפילו אם לתחמן כדי לנצח (לא ששמתי לב כי אני לא רואה כל הזמן) אבל הוא מנהיג אמיתי שלמרות שעשה דברים שלא כולם רוצים כאן כמו להביא למצב הדחה את האהובים על אנשים מסויימים אבל הוא מליח כי הוא מנהיג אמיתי! לא משנה אם הייתי רוצה אותו בקרבתי או לא, מה שאני רואה בו זה אדם שיודע לשרוד (לעת עתה לפחות) וגם לסחוף אחרים אחריו. מה רצית, שיהיה הפודל ויכנע או יוותר על הפרס שלו כדי להתרפס על הכוח של עינב ואשר ויוסי? למה לו?

למעלה