אם תקראי את התגובה לעיל של ,ביקורת המוסיקה"
הוא מיטיב להסביר טוב יותר ממני למרות שאני חושבת שאין לנו אותם פבורייטים, אבל שי אלים? למי הרביץ בדיוק? ראיתי לפי חזה נפוח ואגרופים קמוצים וצרחות שמראים טרום אלימות יותר משי, אינטרסנט? מי לא? אף אחד לא מוותר לאף אחד על המיליון וכולם ידרסו את כולם כולל יוסי ועינב ואשר כפי שהבנתי אם אני לא טועה הפבורייטים שלך,כנ"ל לגבי אגואיזם-מי וויתר על הסיגריות זוכרת? מי צווח כמו חיה שהוא רוצה לעשן? זה לא אגואיסטי בעינייך? תככן? יוסי ניסה לרכל עם אשר אתמול ואשר מיד ברח והוא זרק לו איזו קללה, כולם תככנים כל עוד ועלולים לפגוע להם בפרס, האם יוסי לא "השתגע" אתמול כשהחליט או הרגיש או איך שתקראי לזה שהוא בדרך לניצחון? הוא לא השתחצן? ראיתי על פניו נחישות והבעת פנים שכמעט נוטפת טינה לכל דייר ודייר שם, יוסי לא בגד כשהצביע לאשר ולא משנה מה הסיבה, בגידה זו בגידה-הביטי, כפי שכתבתי זכותך זכותי, אני חושבת ששי חכם מהעובדה שהוא מצליח לסחוף, ואפילו אם לתחמן כדי לנצח (לא ששמתי לב כי אני לא רואה כל הזמן) אבל הוא מנהיג אמיתי שלמרות שעשה דברים שלא כולם רוצים כאן כמו להביא למצב הדחה את האהובים על אנשים מסויימים אבל הוא מליח כי הוא מנהיג אמיתי! לא משנה אם הייתי רוצה אותו בקרבתי או לא, מה שאני רואה בו זה אדם שיודע לשרוד (לעת עתה לפחות) וגם לסחוף אחרים אחריו. מה רצית, שיהיה הפודל ויכנע או יוותר על הפרס שלו כדי להתרפס על הכוח של עינב ואשר ויוסי? למה לו?