הגיגים

• פותח הנושא rpys
  • פורסם בתאריך

rpys

New member
עינב את כ"כ מאכזבת אותי

אני רוצה לראות את "עינב האמיתית שאומרת הכל בפנים" תגידי את זה לונסה בפנים את תגרמי לרביעייה המהוללת להבין כמה את צבועה!!!!

k7y

New member
להעיףףףףףףףףףףףף את צבר דחוווווווףףףףףףףףףףף.

sam i m

New member
שמשון, מושהה עלי!

גם אצלכם מושהה? שוב מצנזרים קטעי רנין? זה לא אמור להיות קשור להבטחה למשפחת רנין- אין שום פגיעה בכבודה של רנין.

a10a

New member
כדי לעשות סדר בדברים..אוהבי בובליל..כנסו

אני מאוד רוצה לדעת מי נמצא במחנה בובלל.... נכון שמבינים מהודעות אבל צריך לעשות קצת סדר... כל מי שבמחנה בובליל שיסמן
בבקשה.... ככה נדע מי חבר של מי! חחחח

די, נמאס מההסכמה הכללית שרנין "שחקנית וצבועה"

רנין היא היא אולי הדייר האמין ביותר בבית, לבד אולי מאיתי. לרנין יש אישיות קצת מורכבת ורבת פנים. היא בחורה רגישה, רגשנית, ומאוד ואמפתית שלא מסוגלת לשחק משחק קר. היא אוהבת את יוסי ועינב ולא מסוגלת להתנכר להם, ככמו שש"צ היו מצפים ממנה. אדם שנתון בסתירה פנימית וקונפליקטים פנימיים ביחסו לזולת, זה דבר לגמרי טבעי וושכיח

אם לרגע אחד ננסה להתנתק

מהמחנות המטופשים של תומכי בובליל מול תומכי שפרה וצבר מול תומכי ונסה . ונבחן את המועמדים להדחה על פי מבחן ה-"משחק" . אז לפי הבנתי התמונה היא כזו : צבר ושפרה הפכו לדמויות מפתח במשחק . הם משמשים עוגן חיובי לשלל מתמודדים ומאידך משמשים אופוזיציה ( קולנית ) ליוסי ועינב וכמו כן גם כלפיי הדיירים החדשים . צבר הוא אסטרטג לא קטן אשר בוחר את צעדיו בקפידה . הוא מצית אש בנקודות שונות ברחבי הוילה ומצד שני גם דואג לכבות שריפות באיזור שלו . והוא עושה את זה עד כה לא רע בכלל . זה הכל חלק מהמשחק וחלק מהאסטרטגיה וצבר לוקח איתו את שפרה ומדריך/מוביל אותה על פי האסטרטגיה שלו . לצבר יש השפעה רחבה על לאון וגם על רנין ( שהיא מצידה תמיד משאירה עין תורנית ולא סומכת בצורה עיוורת על אף אחד בשלב זה . ועושה גם בשכל כאשר היא נוהגת כך ) . ולמפקפקים , לנו כצופים יש אינטרס שתישאר אופוזיציה ראויה ליוסי ועינב במשחק . לא לשכוח , עברנו רק את חצי הדרך והדיירים החדשים הם בהחלט אכזבה ( בעיניי ) מבחינת המשחק . מאידך , ונסה זאת בעצם ג'ני עם הורמונים או איתי בלי הנימוסים . ונסה לא תורמת כלום למשחק או לבית פרט ליצר החרמנות שלה . עיקר העניין בה מסתכם במרדף הבלתי נלאה שלה אחרי הגברבר הבא . לגבי הטענה שהיא אמיתית וזו האסטרטגיה שלה אני יכול להביא את הטיעון שלעיתים לטיפשים אין הרבה אפשרויות אחרות פרט ללהיות "אמיתיים" וזאת משום שאין להם תכונה אחרת בארסנל שיכולה לקחת אותם יותר רחוק . וזאת גם הסיבה שבעיניי ונסה ויתרה מראש על המשחק ועל אסטרטגיה או על כל נסיון כלשהו ליצור עניין שהבסיס שלו הוא אינטלקטואלי ולא ייצרי . ונסה מוכרת סקס להמונים ( בעיקר למחוצ'קנים שעדיין לא עברו את המטר וחצי ) . אם מקלפים אותה מכל הבלאגן שהיא מייצרת מסביב נותרת העובדה הפשוטה הזו . ועל כך יש אמרה : " בחורה ( מהסוג של ונסה ) היא כמו הליקופטר , עושה הרבה רוח ואבק ואז בסוף מתעופפת " ( אגב משפט שאני מעריך שגם יהיה נכון כלפיי אינה בבוא הזמן ) . בקיצור , מבחינת המשחק והתוכנית אני לא חושב שיש הגיון בלנסות להשאיר את ונסה על חשבון שפרה או צבר . אז נכון , ונסה מאכילה חתולים . אבל לא עדיף שבדיוק מהסיבה הזו ונסה תצא מהוילה של האח הגדול ותהיה חופשיה לטפל בבע"ח ולטפל בחיות פצועות ? שתהיה חופשיה להאכיל חתולים ולאמץ כלבים ? לטובת הדיירים ( הזכרים ) , לטובת אוכלוסיית בע"ח ובעיקר למען המשחק והתוכנית אני יוצא בקריאה נרגשת . שחררו את ונסה ( על משקל " לשחרר את ווילי " ) אם היא אכן ילדת טבע אז הוילה הזו שעשויה מפלסטיק עם דשא מלאכותי זה בהחלט לא המקום לגירסא הנשית של מוגלי . נ.ב הכותב כותב עבור כאלה שלא לוקים בתסמינים הבאים : * אוהדים בצורה עיוורת את אחד המתמודדים . * שונאים בצורה עיוורת חלק או אחד מהמתמודדים . * אנשים שלא מבינים את המשחק ומה הוא כולל . ושלא מבינים שבסיטואציות קיצוניות ומעוותות כפי שמתרחש באח הגדול אי אפשר למדוד אישיות של אנשים . * כל מיני "צדיקים" שמחפשים להיות השופטים והאחראים על הצדק ורואים עצמם כמקיימי תורת הגמול בעולם הזה . מכם כבר התעייפתי .

bigbro8

New member
הקטעים שלא שודרו אתמול בפרק

לכל המבינים, חשבתי ולי תסכמו לי פה את כל הקטעים שלא שודרו אתמול ואתם חושבים שהיו צריכים להיות משודרים ונגנזו על ידי ההפקה.

rpys

New member
ההוכחה החותכת למה צריך את ונסה בבית

תשמעו איך צבר כועס על רנין שהפכה לחברתה הטובה של עינב רשל"צ לעולם אבל לעולם לא יהיו בני ברית ליוסי ועינב. תודו בעובדה שעינב עושה טעות חמורה!!!!

א ו ח נ ה

New member
היא שחקנית וצבועה אבל מקסימה

לא יודע, קשה לי איתה יש רגעים שאני ממש מת שהיא תעוף ורגעים שהיא פשוט מותק.

Martha

New member
לא מדויק.

צבר אין אסטרטגיה. הוא מנסה לשרוד. זה הכל. הוא לא "לקח" את שפרה אלא ההפך. שיפרה "לקחה" את צבר בגלל שהיא מאוהבת בו. ברגע שהיא תבין שהוא לא חושב בכיוון, היא תתנתק בדקה. סיבה נוספת, לשניהם, בעצם, אין אופציה אחרת.
צבר לא "לקח" את לאון. שיפרה "לקחה" את לאון, מתחזקת,מעודדת, משוחחת איתו ובגדול, משאירה אותו קרוב אליה ואל צבר. ברגע ששיפרה תתיר את הרסן מלאון, לאון ילך לעינב (השנייה שנותנת לו הרבה תשומת לב לה הוא זקוק). לצבר אין השפעה על רנין. בכלל. רנין מחליטה בשביל עצמה וזזה בין הקבוצות לפי ראות עיניה. בינתיים זה עובד די טוב. אני מסכימה איתך לגבי ונסה.

גילי1002

New member
משישמע מה צבר תורם לבית.. מילא ונסה למל"מית

אבל צבר למל"ם מעצבן
להדיח את צבר

קפרי

New member
ניתוח מעולה אהבתי. אך יסכימו רק מי

שלא לוקה באחד התסמינים .

בכל אחד מאיתנו קיים "השחקן"

אף אחד הוא לא אמיתי לגמרי. אצל רנין הצד המשחק קצת יותר גדול מאשר אצל אחרים ולפעמים הוא משתלט על כולה. לדעתי, לא תמיד היא מודעת לזה. היא נכנסת כל כולה למשחק והופכת להיות הדמות המשוחקת. זו תכונה של שחקנית טובה. וכשהיא גורמת גם לקVל להאמין שזה לא משחק אלא אמת היא הופכת לפרפורמרית בקנה מידה עולמי.

למעלה