משבצת המקופחת נועדה לקהל הצופים בבית
הם אלה שהביאו לגמר את ההודית מהאח הגדול באנגליה. בימים הראשונים בבית האח הגדול רנין שיחקה על הקטע הזה עד לזרה. אחרי שיחה עם אשר היא רצה לאח הגדול, וודאי זכורה לך הסצינה של רנין ממררת בבכי (באנגלית, שפת אמה): people here are so stupid, people here are so narrow minded, and I am not!!! זה היה מיועד לעיני הצופים. השיחה עם אשר לא היתה יוצאת דופן, להיפך הוא מיתן כלפי חוץ את דעותיו הימניות למענה. ההצגה נועדה לתפוס את משבצת המיעוט המקופח בעיני הצופים, על פי מה שראתה באח הגדול באנגליה. אחר כך סצינת בכי בקידוש ובעקבותיה שבוע לאחר מכן עוד אחת. הפעם שי הורה לכולם לא לגשת אליה ולתת לה להירגע בעצמה. ג'ני המסורה הלכה מיד וסיפרה לרנין מה שי אמרה, ורנין התפרצה בהיסטריה: תארזו לי את המזוודות! אני הולכת! עכשיו אני הולכת לאח הגדול! עכשיו אני יוצאת מכאן! כולם עטו עליה כדי לנחם אותה, כל הלילה נמשכו השיחות, ובסופן היה חיבוק אמיץ עם שי שמאז הפך לקדוש הפרטי שלה. אחר כך הסיפור עם קרן (אמרו לה שקרן אמרה שהיא "פתטית" - כינוי הגנאי הנורא ביותר בשפת בני אדם, ע"ע שי) בארבע בבוקר: תביאו לי אותה הנה!! עכשיו שתביאו לי אותה הנה!! אני הולכת הביתה!!! (אריזת מזוודות, שיחות ניחומים, פסיכולוגית, האח הגדול, רנין לא הולכת) מתישהו, כעבור כחודש בבית האח הגדול, יוסי ניהל איתה שיחה יפה ואמר לה שהיא מצטיירת בתור בכיינית וילדותית בעיני בני הבית. מאותו רגע ממש הסתיימו הסצינות ההיסטריות, ונשארנו רק עם דמעות הרגש המשתפך. רנין כל כך נטלה לעצמה את הפריווילגיה על הרגש שלאיש מלבדה אסור להיות רגיש. אחרי שג'ני הלכה רנין לא ידעה נחמה, ושפרה ערסלה אותה בחיקה שעות ארוכות. אחרי ששי הודח נפרצו כל הגבולות ורנין מיררה בבכי יום תמים בבכי. לא נראה לך, טיפה, טיפ-טיפונת, הגזמה בימתית? שי תחזק אותה בתור "חומת מגן" (מילים שלו), והיה מוכן להרגיע אותה שוב ושוב עד קץ. להיפך, הוא נבנה על ה"רגש" שלה כדי ליצור אצלה תלות הולכת וגוברת. בד בבד עם תפקיד המסכנה הרגישה היא מתנהלת במיומנות טקטית מדהימה. מלכלכת מרכלת (היא הראשונה בבית שהתחילה ברכלנות מכוערת - על נעמה יחד עם מיקי), משקרת כדי לסכסך, ואיש לא חושד בה מלבד ונסה. אולי לא ראית מהתחלה אז קחי לדוגמה את המניפולציה שעשתה לעינב רק לאחרונה: יוני אמר לעינב, בזמן שהם היו בסוויטה שהוא הכי נמשך אליה. עינב סיפרה שאמרה לו שהיא לא מעוניינת. כידוע, ונסה התבייתה מיד על יוני ועינב יצאה מהתמונה. עינב עם אגו טיפה פגוע סיפרה לרנין מה שיוני אמר לה בסוויטה כדי קצת להתגאות. רנין תפסה את קצה החוט במומחיות של שי, ואמרה לעינב שיוני אמר לה שעינב נחמדה אבל לא מעוניינת, וגם ונסה נחמדה - יש לה תחת נחמד. זה שקר, יוני רק אמר שוונסה נחמדה, אבל רנין תמרנה את ההזדמנות מיד כדי ללבות את עינב נגד ונסה. מה לעינב ולרנין? רק שלשום רנין ריכלה עם שפרה וליאון כמה שהיא לא סובלת את עינב הוולגריות. בינתיים השתיים ניהלו כמה שיחות רכילות על ונסה התחמנית, ושתיהן הצביעו להדחתה. וכאן ההבדל הגדול בין רנין לבין שפרה: שפרה לא עושה טקטיקות, יש לה את אלה שהיא חושבת (או חשבה) שהם "הטובים", ואת שנאתה לשאר היא לא מסתירה. היא לא הסתירה את שנאתה לאשר, היא לא מסתירה את שנאתה ליוסי, וזה בעוכריה. רנין מטפטפת את הארס במסתרים וכך היא שורדת כל כך טוב עד היום. לא נשכח שהיא גם היתה המרגלת הראשית של שי ("הקדוש" מילים שלה), ויד ימינו. אחרי הלינץ' לנעמה הוא התגאה בפני רנין כל הצגה שעשה ואמר שלפעמים יש לו צורך להיכנס במישהו והיא אמרה: זה לא עניין של צורך, מה שצריך לעשות צריך. ונזכרתי בתרגיל המסריח שעשתה לוונסה בראש השנה.... הדוגמאות רבות מספור. השקרים נוזלים ממנה בקלות כה רבה שאפשר רק לקנא. היא לא פוחדת לשקר אפילו לעיני כל. לשפרה וליאון היא סיפרה שלקחה את המכתב ושיננה אותו לפני שנכנסה לחדר של האח הגדול. אחר כך במעמד כולם היא נשבעה בחיי המשפחה שלה שאיך שהיא מצאה את המכתב היא רצה ישר לחדר של האח הגדול (נכון שהיא רצה - כשהוא קרא לה היא רצה, אבל את הפרט הזה היא משמיטה) ובכלל לא קראה. (ואם זכור לך, אחר כך כשהתבשרה שכולם יקבלו מכתב מהבית חוץ ממנה היא התחילה לקלל - איזו הפתעה - בערבית) אפשר לומר שאדם משקר, מרכל, מסכסך, מזייף, מעמיד פנים - פשוט כי זה הוא, הוא לא מתכוון לרע, זה יוצא לי כי זה הוא. אפשר לומר זאת על כל אחד, גם על שי, גם על גרועים ממנו. אדם תמים יכול בפוקס לתחמן פעם אחת, נגיד פעמיים. מעבר לזה עלינו להסיק שאנו חוזים בשחקנית ערביה בסרט מתוצרת אולפני קהיר, עם כל הדרמות, ה"אני מוכנה למות בשבילו", וה"אני נשבעת לך בחיי אחותי" עם יד על לוח הלב.