הגיגים

• פותח הנושא rpys
  • פורסם בתאריך

יNOT

New member
../images/Emo8.gif אני חושב שהצליחו לעבוד עליך

הקירבה שלה לשי זה מה שהם רצו שתראה , וזה גם מה אמרו פה בפורום....שהיא מאוהבת בו, אמרה שהיא אוהבת אותו...(שכחו שהיא אמרה : "כמו אח") אבל מעבר לזה שי תפקד כפסיכולוג עבורה כל פעם שהיא רצתה לעזוב, היא הרגישה שהוא הידיד היחיד שלה בווילה. אחרי שג'ני עזבה.

sam i m

New member
נוטי

דבר ראשון- רצו שתראי, בפעם האחרונה שבדקתי הייתי מהמין היפה <מעפעפת בריסיי בבישנות>
דבר שני, אני יודעת ששי היה החבר הכי טוב שלה בוילה- הוא השקיע בה המון זמן. זו אגב, אחת הסיבות שלדעתי לשי לא היה משעמם כל כך בוילה. אבל אין קשר למה שאני חושבת רנין מגיעה ממגזר שחלקו עלול לראות את ההתכרבלות שלה עם שי, את השיחות הארוכות והתלות הפסיכולוגית שלה כהתנהגות לא נאותה לאישה. ואלו שיראו זאת כך יכולים לעשות משהו בנידון. אני לא חושבת שסתם כך ההפקה תתחייב למשפחה שחלקה של רנין יקטן, ואם תשים לב כבר כמה שבועות שרנין לא מורגשת בימי ראשון/שלישי ובתקצירים. תשומת לב מעטה תעביר אותה את שני שליש המשחק, אבל בשליש האחרון של המשחק זה יהיה לה לרועץ, דווקא אז הקהל, שלא הרגיש כמעט בה, לא יבחר בה. אגב, לאור התגובות על כך שצבר לא שם כיפה, על כך ששפרה לא מתייצבת לקידוש ועל ההתבכיינות של עינב על פרידמנים/מזרחיים, אתה באמת חושב שאין מצב שיקחו את צורת ההתנהגות של רנין בתחילת התוכנית למקומות לא טובים?!

k7y

New member
עינב יותר מידי טובה, להעיף את החייקן של שי

k7y

New member
להעיף את החקיין של שי כי הוא חקיין עלוב

k7y

New member
מעניין מה המנוול יגיב שיידע ששי הסית את אשר

ואת עינב

א ו ח נ ה

New member
צריכים להצביע לואנסה ולצערי גם לשיפרה

מבחינתי 2 נקמות: האחת, הצברובוט נטול הרגשות והקסם האישי ישלח הביתה לאלתר השנייה: ניראה את שיפרה מייבבת כמה הוא חסר לה, מה שיגרום לה לסרוג מלתחה שלמה לכל בני הבית ולבקש מהנכד הקטן והרכלן לטפל בה.

ordiki

New member
אני דווקא חושב אחרת

אם צבר ילך, שפרה תהיה בדיכאון יום או יומיים אבל אח"כ ישבר הכישוף והיא תחזור לעצמה.

הדיירים המעניינים הם אלה שעברו שינויים

מבחינה זאת, שפרה וצבר הם הדמויות המקובעות ביותר בבית. מאוד אופייני לטיפוסים אגוצנטריים. גם ונסה מהמקובעים. רנין עברה שינוי גדול. היא למדה למתן את האישיות הההיסטרית שלה והתאהבה במשחק ובדיירי הבית איתי עבר שינוי גדול, ולמד מה שש"צ לא ילמדו לעולם, לדעת התייחס לאנשים כבני אדם ולא דרך התיוגים החברתיים שלהם. בקרוב מאוד האשקלונים יהיו החברים היחידים בבית של הילד מסביון. מי היה מאמין... עינב אף פעם לא מתקבעת, אישיות דינאמית שנתונה בהשתנות מתמדת, ובכנות גמורה, ובניגוד לכל היגיון ואסטרטגיה, מחפשת היום את קרבתם של ש"צ ליאון עבר שינוי מהפרפר של הבית, אשר יונק מכל פרח, לחבר נאמן בכנופייה יוסי לא השתנה, אבל הוא לא אדם מקובע. הוא איש חד ושקול שלא נכנע לאמוציות חולפות. לא מפתח שנאות, למרות כל מה שעבר. מדהים שהאיש מלא הערכה כנה לשפרה

clearer

New member
הכי מעניין יהיה אם שפרה תעוף...

לראות איך צבר וליאון כצמד מסתדרים אח"כ.

ordiki

New member
כן נראה לי

הוא היה רוקיסט בצעירותו ושרף את המועדונים ברחוב המסגר וברמלה.

לפי דעתי חשוב שצבר יעוף לפני שפרה כי

הוא מאיים בנידוי כל מי שלא ילך בדרכו משמע: כל מי שיתקרב לדיירים החדשים ו/או יתחבר שוב לעינב/יוסי/איתי ינודה והקטע המצחיק: ינודה מקבוצת שפרה לאון וצבר... הקבוצה המקורית שלו היתה שפרה לאון צבר רנין צבר רשע אפילו יותר משפרה בשפרה אני עוד מגלה לפעמים צדדים נעימים וטובים אף על פי ההתנשאות שלה אם אחת מאחיותיה קוראות את הפורום תעבירו לשפרה בבקשה שכל מה שהיא צריכה לעשות כדי להשתנות לחיוב הוא להפסיק להתנשא ולחשוב שהיא יותר טובה מכולם אם אח של צבר צופה תעביר לו בבקשה את המסר שהוא איכזב רבים פה עם חוסר יכולת ההסתגלות שלו, עם ההתנשאות שלו, עם הסנוביות המגעילה והדוחה. ושלא יתרץ שקשה לו להתחבר לאנשים

שפרה לצבר:"מעניין איך זה שהרביעי לא עלה"

אתמול בלילה שפרה שאלה את צבר למה הרביעי לא עלה? (היא התכוונה לאיתי) בטענה שאז המצב שלהם היה יותר קל. צבר השתיק אותה מחשש שההפקה תשמע. הכוונה שלה היתה שמשהו פה לא בסדר כיוון שכל הארבעה (שפרה, צבר, ליאון, רנין) היו אמורים להצביע לאיתי. רנין בסופו של דבר לא הצביעה וזה עיצבן את שפרה וצבר. להצביע רק לונסה [ואני לא מאוהדיה]

למעלה