שלום. משתפת אתכם בהגיגי.
לדעתי, ונסה צריכה ללכת השבוע הביתה. היא ליכלכה ובגדול. צחקה על איתי, לאורך כל הדרך, ביישה את המין הנשי בזנותיות שלה, ואחר כך שואלים: מדוע יש אונס ומדוע יש מעשי תועבה. כצופה בערוץ 20 כבר מעייף לראות אותה. עד כה רחשתי לה חיבה. אך כשהחלה להשפיל את איתי ולבקש מיוני לראות את התוסיק שלו ורצה אחריו למקלחת? עד אנה? גם ילדים רואים את התוכנית. זו דעתי. ולכן עליה ללכת השבוע. לשבוע הבא הייתי מעיפה ובטיל את הזנותית החדשה. אינה. היא צורחת וצועקת ומעייפת את האוזניים . בימים הראשונים חשבתי שהיא יפייפייה. וברגע שפתחה את הפה שלה, כל היופי נעלם. נותרה קרצייה קטנה עם פה מלוכלך, שלא רוצה לעשות כלים ולא רוצה לתרום כלום לבית. אני מניחה, שאם יש לה אמא, אז אמא שלה נחה ממנה מעט על כל הרעש שהיא עושה ועל הפרזיטיות שלה. ולכן, ברגע שמראים או משמיעים את אינה, האח הגדול מאבד אותי. לגבי שיפרה, אכן היא אמרה דברים לא נאותים כאשר שאלה אם אפשר לצטט,.... ויחד עם זאת, שיפרה תורמת לבית, מכינה ממעשה ידיה בישולים. יצירתית בצורה מופלאה, עשתה מסרגות מכלום, , יצרה "צמר" מחולצות שגזרה, לימדה את מי שרצה - לסרוג. והיום מכינה "קוביות" למשחק שח-מט ושש-בש. ומחר, כולם יתחילו לשחק. ומה לעשות שאלוהים ברא אותה "גם יפה וגם אופה". על זה היא לא צריכה לשלם, ומהקינאה - לא תצמח תועלת. מאחלת לכולנו המשך עונה מהנה.