הגיגים

• פותח הנושא rpys
  • פורסם בתאריך

בוני1010

New member
כן חחח צבר ענה לה: אין לי מושג על מה את מדברת

איזה אסטרטגים ענקיים. הם אגב לא יכולים לדעת מי הצביע למי כי גם הקולות של החדשים משוקללים בהצבעה זה מעלה את השאלה למה לא הראו את התיאום שלהם. התשובה היא שהם עשו אותו בלי מקרופונים. גם תיאמו, וגם גרמו לכלל חברי הקבוצה לשלם על התיאום בהפחתות מהתקציב.

הווילה התעוררה לחיים...

תעשו אתם ת'החלטה... במי יותר נחמד לכם לצפות בשני זקנים שמרכלים/סורגים/מסיתים ויבשים כמו שפרה וצבר - שלא תבינו לא נכון אם כמה שאני מעריצה את צבר כבן אדם.. מצטערת הוא לא מתאים לתוכנית, הוא משעמם, סגור ויבש, אנחנו רוצים עניין הוא לא תורם לזה או בונסה הבחורה הכי אמיתית וחברותית בבית הזה, זו שהצהירה שקב' ומשחק מלוכלך זה לא הצד שלה כמה נחמד שיש חיים בבית וונסה תורמת לזה המון! עכשיו תורכם להחליט, לא מי ייקח ת'מיליון, לא מי ינצח, לא מי שיככב על שלטי חוצות.. אלא למי שיהיה לכם כיף פשוט להמשיך ולצפות לשיקולכם

MajorTom2

New member
הצחקת אותי

ונסה עשתה את המעשה הכי מלוכלך בתוכנית הזאת - ככה מתנשקת עם בן אדם, שוכבת איתו במיטה, מתחבקת איתו הוא מאוהב בה והיא יודעת את זה והיא? היא זורמת איתו... אבל כשמגיע בחור חדש, יאללה הקודם הוא פאסה, מול העיניים עושה לו ככה. עושה ממנו צחוק מהתחלת התוכנית, בן אדם שלא עשה לה כלום ורק עשה לה טוב. תעשה לי טובה ואני עוד רוצה שצבר יעוף כן? אבל מבחינה של מה צודק? ונסה צריכה להענש על מה שהיא עשתה ועושה

חחח ומי אתה שתשפוט ת'התנהגות שלה?

מה קרה קשה לכם הגברים לראות אישה שולטת? האגו נפגע? "הכוח הגברי" נמחץ? מה? אוחחח.. אם כמה שאני אוהבת את איתי ואת דרך ההתנהלות שלו... וחושבת שככה גבר צריך להתנהג ולא להיות פוץ מתנשא שחושב שלזיין 1000 נשים עושה אותו גבר אלא עושה אותו אפס! אחרי כל זה... מי אני שאשפוט את ההתנהגות שלה? מי אני שאחליט מה טוב לה? אני רוצה עניין בתוכנית.. לא צבר ולא שפרה לא עושים ת'עבודה, משעממים נקודה

ענין למבינים

מה וונסה מענינת.שמעתי את סיפורי הסוסים 200 פעם,גם היום שהראתה את החזה שלה ליוני,ושאלה אותו לגודל האיבר שלו,זה מענין ברמה של ילדים בני 14.אצל שיפרה וצבר זה משהו אחר,זה להבין את הרמזים שלהם,הם משדרים על אותו גל,כאשר צריך לתמוך ברנין ולאון הם יודעים בדיוק איך לעשות את זה,בצורה שונה ומותאמת לכל אחד.לאנשים שאומרים שהיא כל היום סורגת,בלי להעריך את יכולת היצירתית,שבאה לידי ביטוי ביצירת המסרגות ,בחיתוך הבגדים והפיכתם לצמר סריגה.ביצירת כלי שחמט מנייר טואלט וקמח.אני אומר שאנשים( הלא מעריכים יצרתיות) הם המשעממים.ושלא יצביעו עבורה אלה מצביעים בובליל,כי הוא מענין אותם,זו הרמה שלהם אדם עילג ששורד בעזרת מניפולציות של ההפקה,אך הם לא רואים זאת,כי זאת מעבר לבינתם .

morann7

New member
המלצה: הצביעו לונסה כדי לעצבן את רנין

ונסה היא היחידה שעלתה על ההתנהגות הצבועה של רנין ומצביעה נגדה מי שלא רוצה לשמח את הערביה המעצבנת הזו, בבקשה הצביעו לונסה עם ונסה בשטח יש סיכוי להפטר מרנין

שלום. משתפת אתכם בהגיגי.

לדעתי, ונסה צריכה ללכת השבוע הביתה. היא ליכלכה ובגדול. צחקה על איתי, לאורך כל הדרך, ביישה את המין הנשי בזנותיות שלה, ואחר כך שואלים: מדוע יש אונס ומדוע יש מעשי תועבה. כצופה בערוץ 20 כבר מעייף לראות אותה. עד כה רחשתי לה חיבה. אך כשהחלה להשפיל את איתי ולבקש מיוני לראות את התוסיק שלו ורצה אחריו למקלחת? עד אנה? גם ילדים רואים את התוכנית. זו דעתי. ולכן עליה ללכת השבוע. לשבוע הבא הייתי מעיפה ובטיל את הזנותית החדשה. אינה. היא צורחת וצועקת ומעייפת את האוזניים . בימים הראשונים חשבתי שהיא יפייפייה. וברגע שפתחה את הפה שלה, כל היופי נעלם. נותרה קרצייה קטנה עם פה מלוכלך, שלא רוצה לעשות כלים ולא רוצה לתרום כלום לבית. אני מניחה, שאם יש לה אמא, אז אמא שלה נחה ממנה מעט על כל הרעש שהיא עושה ועל הפרזיטיות שלה. ולכן, ברגע שמראים או משמיעים את אינה, האח הגדול מאבד אותי. לגבי שיפרה, אכן היא אמרה דברים לא נאותים כאשר שאלה אם אפשר לצטט,.... ויחד עם זאת, שיפרה תורמת לבית, מכינה ממעשה ידיה בישולים. יצירתית בצורה מופלאה, עשתה מסרגות מכלום, , יצרה "צמר" מחולצות שגזרה, לימדה את מי שרצה - לסרוג. והיום מכינה "קוביות" למשחק שח-מט ושש-בש. ומחר, כולם יתחילו לשחק. ומה לעשות שאלוהים ברא אותה "גם יפה וגם אופה". על זה היא לא צריכה לשלם, ומהקינאה - לא תצמח תועלת. מאחלת לכולנו המשך עונה מהנה.

אינה ממש לא פראזיטית

היא פשוט לא אוהבת לקבל פקודות וגם אתה לא היית אוהב את זה אם היית במקומה...

Ootch

New member
כל כך נכון

אנשים פשוט מתעלמים מכל מה שונסה עשתה השבוע מתוך שנאה עיוורת לשפרה..

Ootch

New member
אבל כן מתעלמים מהלינץ' שנעמה ויוסי עשו לשפרה

למעלה