הודעה נוספת על יום הקידום

../images/Emo41.gif הודעה נוספת על יום הקידום ../images/Emo41.gif

כל העסק הזה כל כך מבלבל ומתיש אותי חחח.. אוקיי אחרי בירורים ושאלות וכמה תשובות שקיבלתי. את הפליירים והפוסטרים עלינו לעשות בעצמינו אז אנחנו כן צריכים להוציא פליירים ופוסטרים.. (את מה שאני יודעת שאנחנו אמורים לקבל מחברת הקליטים זה מדבקות ותגים כאלה או משהו כזה.) אני פותחת את השירשור הזה, כדי.. לעורר את היצירתיות שבכם ולדחוף אתכם להכין את הפליירים והפוסטרים הכי יפים שאתם יכולים להכין ואני אשתדל לקחת את כולם לבית הדפוס. על הפלייר/פוסטר צריך להיות רשום שם הלהקה (כמובן.. חח..), הכתובת של האתר הרישמי. רצוי, ללא תמונות ברורות של הלהקה אלא יותר הסמלים והגליפיקס וכאלה, אפשר לקדם את הלהקה עם ABL (כמו למשל ABL עכשיו בחנויות, יחד עם השירים the kill וFY.. דברים כאלה..) אם מישהו צריך דוגמאות לפליירים יש באתר של AA. אני מקווה שעודדתי אתכם ליצור, והשרשור הזה יגדל עם הרבה פליירים יפים.
שני.

בכייף הייתי עושה אבל אני לא יצירתית..

כאילו...אין לי שום רעיון לפלייר\פוסטר. דאמ ומתי יהיה מפגש? אני ממש מצפה לזה:p חחח בואו נגנוב מהאתר חחח סתם סתם ראיתי אמריקן פסיכו.שוב. איך הוא הורג אותו האכזריות

יש פליירים שפשוט אפשר לתרגם ../images/Emo13.gif

לכי ללינקים ששמתי למטה. יש שם כמה אתרים שנותנים

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתביאו לי דוגמאות של פליירים,../images/Emo205.gif

ואני אשכפל, אבל רק תביאו. עוד משהו, לא צריך כבר לקבוע תאריך? בסוף בכלל לא יהיה לנו זמן להכל.

אמ,../images/Emo205.gif

הייתי מציעה גם להכין פליירים אבל אני ממש גרועה בזה. אז כל מי שמכין שיעלה ואני אשכפל

איך את יכולה לשכפל? ../images/Emo12.gif

אני יוכלה לקחת את זה לבית דפוס ולהוציא הרבה. אני אתרגם כמה שיותר פליירים. ואני מקווה שאחת המנהלות או האדומות (
) יפתחו שירשור כמה שיותר מהר.. אני לא חושבתץ שזה במקום אם אני אעשה זאת

אמ, בעבודה של אמא שליD:../images/Emo205.gif

היא תוכל לצלם בשבילי, זה צריך להיות צבעוני או שגם שחור-לבן זה בסדר? בכל מקרה, אני יכולה את שנים

PATD

New member
ממ לי אין בעיה להכין

פוסטרים ופליירים בפוטושופ
את יכולה לשים פה איזה דוגמא לאיזה סגנון את רוצה שזה יהיה? ובאיזה גודל להכין את זה?

PATD

New member
תודה ../images/Emo9.gif

וצריך לעשות את זה בכזה גודל ?

TheMarsArmy

New member
ממש ממש יפה!

אהבתי את הרעיון...אבל השלושים מתחבר קצת עם הרקע וזה מוזר...אבל מגניב! חח... :)

למעלה