הודעה נוספת על יום הקידום

ממ..

את האמת יש משהו בזה, זה נכון.. אבל זאת גם דרך לפרסם את הלהקה, וזאת כרגע הדרך הכי נגישה שיש לנו. \: בכל אופן, אני גם הצעתי, להשמיע את השירים שלהם ברחובות. XD כאילו, לעמוד באיזה מקום אם אפשר ולהשמיע את הדיסקים. אני יודעת שזה נשמע הזוי, אבל אם חושבים על זה טוב אפשר להוציא את זה לפועל. תחשבו על זה, זאת הדרך הכי יעילה שאנשים יכירו את המוזיקה שהם עושים. בנוסף, היה ממש טוב אם היינו יכולים להגיע להסדר עם חנות שמוכרת את הדיסקים שלהם. \: משהו כמו הנחה ממש קטנה שהם יוכלו לתת לנו עבור הדיסק הזה בתמורה שאנחנו נדרבן אנשים ללכת לחנות הזאת ולאולי גם לקנות את הדיסק. כן, זה הזוי. טילים. אני יודעת.
אבל זה רעיון.

SCRATCHER

New member
את יודעת מה אפשר?

העלית לי רעיון...אבל זה לתקופת הלימודים. נכון שיש את המסיבות כיתה, ימי הורים, טקסים וכל זה? ולפעמים מסנג'רים איזה תלמיד להיות עלק די ג'יי? אפשר במקרה כזה לדחוף לתלמיד הנ"ל (או להיות אחד בעצמכם) דיסק עם השירים הכי יפים וקליטים של הלהקה. אבל צריך להקפיד שלפחות בהתחלה אלו יהיו השירים ה"קליטים" יותר, יענו דה קיל, דה מיש'ן, דה פנטזי, דברים כאלו. לצערי אצלי זה כבר בלתי אפשרי, סיימתי בצפר.

הממ..

פליירים הייתה תמיד דרך יעילה לעורר סקרנות ככה הם הצליחו בחו"ל, הרבה סטריט טימינג, הרבה פליירים ומדבקות והם גם חילקו דמואים. חבל שאנחנו לא יכולים לחלק דמואים. אבל תחשבי כמה סקרנות זה יעורר אם אנשים פתאום יראו חבורה ענקית של אנשים הולכת ומכסה את כל תל אביב בפליירים ופוסטרים? זה מטורף. הביקוש בטלוויזיה וברדיו גם הוא צריך להעשות. אנשים פחות או יותר מכירים כאן את הלהקה, אבל פשוט לעורר סקרנות. דברים כאלה מעוררים סקנות.

ויקושקה

New member
מממ בקשר לדמו..

|לא קשורה סתם קוראת| קראתי את מה שאמרת בקשר לדמו.. וחשבתי שאפשר אולי לצרוב איזה שיר 1 או 2 הכי מוכרים שלהם לדיסק ופשוט לחלק לאנשים ברחוב.. וככה הם יותר יסתקרנו וישמעו את זה ואם הם יאהבו אותם אז הם יקנו תדיסק וכאלה...

הבעייה עם זה היא הכסף.

זה יעלה לנו ים כסף.. כל דיסק עולה בערך בין 1-2 ש"ח וגם ככה אנחנו בבעיה עם הכספים לפליירים. \: חבל, כי דווקא הרעיון טוב.

אבל הבעיה היא

שמי יוציא כסף על לצרוף איזה 20-50 דמואים? שלא לדבר שזה בכלל לא חוקי. צריך תמיכה של חברת תקליטים בשביל זה וצריך דמואים שהם מביאים לנו, אני אנסה לראות אם אפשר לסדר את זה דרך מי שמביאה לנו חלק מהדברים לקידום.

SCRATCHER

New member
יש לי רעיון!

להוסיף בפלאיירים גם את הכתובת של האתר הרשמי. אולי למצוא אתר שמשמיע את המוזיקה שלהם, ולהוסיף גם אותו.

חחחחח ../images/Emo6.gif

אני כבר כתבתי את זה באיך צריך לעשות את הפליירים. בוקר טוב

SCRATCHER

New member
../images/Emo12.gif

הסתכלתי בפלאיירים שהעלו פה ולא ראיתי כתובות! בגלל זה כתבתי! *מתביישת*בורחת*מתביישת*

אל תתביישי ../images/Emo24.gif

אני לאהוב אותך. לא שמתי לב שלא כתבו את הכתובת. צריך להוסיף ..

SCRATCHER

New member
../images/Emo24.gif

אני צריכה להוריד פוטושופ, גם אני רוצה לעשות דברים יפים כאלה.

כנ"ל

אני אעשה את זה מחר, כדי שיהיה לי משהו לעשות בחופש המוזר הזה. ממש אין לי חיים

SCRATCHER

New member
או אהבתי את הרעיון!

על דברים כאלו אני מדברת, עם מה שהוספת בסוגריים, שאנשים יבינו במה מדובר! סחתיין! אבל אני לא אוהבת את הרקע, זה נראה לי מקושקש מדי...

למעלה