הודעה נוספת על יום הקידום

LoveYourHate

New member
חח תודה אבל יש בעיה

תהיה לי קצת בעיה לשנות את זה.. אני אצתרך לעשות חדש.. לא חשבתי על זה טעות שלי.. אם זה עדיין ניתן לשימוש אז אחלה אם לא אין לי בעיה לעשות חדש..

The Fantasy

New member
ווווווווואו זה מדהים!!! כל הכבוד!

גם של כל מי שעשה פה יצא ממש יפה. איזה מוכשרים אנשים פה

אמנם אני מתעסקת עם פוטושופ

אבל לוגואים אני לא מומחית אבל מה עם המשפט... ready to get mars?! now in store משהו כזה נחמד תעצבו תראו איך זה

הממ.. אולי צריך לנסח את זה אחרת

Ready to get to mars? Now in stores. אולי משהו יותר טוב Ready to get to mars? Log in to www.thirtysecondstomars.com אבל אפשר גם כמה בעברית.. כי אחרי הכל .. זאת ישראל ואנחנו האשלון היישאלי.. אז אולי משהו כמו.. "רוצים להגיע למאדים? ABL עכשיו בחנויות"

אוקיי

למילה GET יש כמה משמעויות אני התכוונתי במשמעות של קנייה כמו למשל : i must gey this new ipod כמו זה {וסורי אם יש טעות בכתיבה במשהו חחח } אז אני התכוונתי במשמעות כזו ready to get mars? now in store כאילו מוכנים לקנות את מארס {קיצרתי להם את השם טיפה} עכשיו בחנויות....

SCRATCHER

New member
חחחח GEY חחחח

עלה לי בראש: להפוך את האייפוד הזה לגיי XDDD
יותר מדי פסיכומטרי....

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אפילו לא שמתי לב שרשמתי GEY ולא GET כמובן שהתכוונתי למשפט: i must get this new ipod בהצלחה בפסיכומטרי

חח רציתי לעשות פלייר עם התמונה הזאת

אבל אני מפחדת שזה יותר מידי "נאצי"

זה מכו ההצדעה להיטלר

כמובן שאני יודעת ש..כאילו אין שום קשר בין 30 לנאציזם. אני מבינה שלא. אבל יש אנשים צרי אופקים שנוטים להתבלבל וצריך להיות נורא זהירים עם הדברים האלה. כשעשיתי את התיק של 30 עם הסימן של הפיניקס.. סבא שלי חשב שציירתי משהו נאצי על התיק. זה קורה.. אז צריך להיות יותר זהירים עם הדברים האלה. אני מתה על התמונה הזאת.. אבל מישהו הולך להרביץ לנו אם נתלה את זה, ברצינות.

SCRATCHER

New member
תשמעו, יש בעיה ענקית (לדעתי) בכל הפלאיירים

אני חושבת מה היה קורה אם הייתי רואה פלאייר כזה ברחוב, בלי שום ידע מוקדם על הלהקה, והגעתי למסקנה שלא הייתי מבינה מה רוצים ממני בכלל. תסתכלו רגע על הפלאיירים במבט מבחוץ: יש איזשהו איזכור שמדובר בדיסק? מישהו מבין שזו להקת רוק? אנשים עוד יחשבו שמדובר באיזו כת או משהו. כמו כן, אני בספק אם אנשים יילכו ויקנו דיסק שעולה 70-80 שקל רק כי יש פלאיירים ברחוב שממליצים עליו. לא נראה לי שהם גם ישקיעו בלהוריד באינטרנט מוזיקה שאין להם מושג איך היא נשמעת. מה שצריך לעשות זה לגרום למוזיקה שלהם להישמע יותר, בתחנות הרדיו למשל. ברדיו של האוטו, ככה שגם ברחוב ישמעו. לנסות לראות איך אפשר לגרום לתוכניות שונות בטלוויזיה וברדיו לדבר על הלהקה הזאת. או לפחות להוסיף בפלאיירים מידע על הלהקה והמוזיקה עצמה. בפורומים השונים, לשים קישורים לשירים שלהם, גם אפשר. סתם דוגמאות ^_^

LoveYourHate

New member
אוקי מה שאני חושבת..

זה כל הקטע שאם הם יהיו מסוקרנים מהפלייאר הם ילכו לחפש אותם לא? אני חושבת שזה טוב להיות קצת מסתוריים ולא לחלק להם חוברת הסברה על הלהקה.. זה צריך להיות מנימליסטי לגמרי שם שם אלבום וזהו..לא יותר מזה .. לא צריך לרשום שזאת להקת רוק מצליחה זה סתם יהיה כבד מאד בשביל לשים את זה על פלאייר ..את זה אפשר לעשות אם אחרי הכל ונראה שיש ביקוש ודברים כאלה נעשה מפגש גדול של כל האנשים ונחלק שיהיה לכולם..או משהו כזה .אני בטוחה שאחרי שהם ידעו מי הם אז הם יבינו הכל לבד אבל עדיין אם את מעדיפה לרשום שזאת להקת רוק וכו וכו זה רק בשלבים מתקדמים יותר לפי דעתי.. וכן הם לא ילכו לקנות דיסק ברור אבל הם לפחות יכירו בהם הם יגידו ואללה אם אנשים משקיעים בהם אז אולי כדאי לי להוריד שיר שלהם או לשמוע שירים שלהם כי אני רואה איך משקיעים.. אני חושבת שאם נשתגע עם הפלייארים נחלק אותם בכל מקום זה תהליכים זה לוקח הרבה זמן אהה עכשיו נזכרתי צריך לחלק אותם בכל הארץ..אם יוצא לכם או משהו כזה או שנעשה יום קידום בצפון ותכניות טלויזיה זה בעיה להגיע אליהם אני לא חושבת שאת יכולה לראות אותנו בבוקר טוב עם סיגל שחמון מדברות על הלהקה..אין מספיק תכניות בארץ בשביל לפרסם אותם..אבל..אולי אם נעשה משהו גדול .. באמת גדול ונפרסם את זה בכל הארץ אולי התיקשורת ישימו לב ולזה וירצו לראות על מה הבלאגן.. אבל שוב זה רק אם יהיה לנו מזל משמיים וגם אם נארגן את זה מסודר סודי ושאנשים יתעניינו לראות על מה מדובר.. מקווה שהבנת
סליחה על החפירה

SCRATCHER

New member
הבנתי ../images/Emo13.gif

ויכול להיות שיהיו מעטים שדווקא יסתקרנו, אבל את נותנת יותר מדי קרדיט לאנשים כאן בארץ, שלצערי הם די עצלנים
ולא התכוונתי לתוכניות אירוח, אלא אולי לתוכניות מוזיקה שונות ברדיו (אני לא ממש שומעת רדיו אז אני לא יודעת, יש איזו תוכנית שמדברת על להקות חדשות, חדשות המוזיקה או משהו כזה?). וגם, במצעדים למשל, להשקיע שהם יהיו במקום ראשון. עכשיו זה לא רלוונטי, אבל כשיצא הסינגל החדש (מה קורה איתו באמת?)אז להראות שאוהבים אותו להצביע לו במצעדים בתוכניות שמאזינים מבקשים שירים לבקש שירים שלהם וכאלו...

למעלה