שני פליירים הראשון שעשיתי [מתוקן] השני
P PATD New member 5/8/07 #40 ../images/Emo115.gifשני פליירים../images/Emo115.gif הראשון שעשיתי [מתוקן] השני
B BuddhaForScarlett New member 5/8/07 #44 הו וואו! אני אוהבת את השני ואני לא מצילחה לראות את הראשון.... הממ... הם בגוןדל סטנדרטי לפלייר נכון? כאילו.. לפי הפלייר לדוגמא שנתתי
הו וואו! אני אוהבת את השני ואני לא מצילחה לראות את הראשון.... הממ... הם בגוןדל סטנדרטי לפלייר נכון? כאילו.. לפי הפלייר לדוגמא שנתתי
T The Fantasy New member 6/8/07 #52 תראו משהו שמצאתי שגם יכול להתאים ../images/Emo3.gif *לא אני הכנתי* מצאתי את זה באיזה אתר.
ה הסמיילית New member 6/8/07 #53 זה נחמד למרות שזה מבהיל במבט ראשון. ותמונה גרועה של ג'ארד. והדבקה לא משהו. והיד שלו... אווווווו זה נחמד
זה נחמד למרות שזה מבהיל במבט ראשון. ותמונה גרועה של ג'ארד. והדבקה לא משהו. והיד שלו... אווווווו זה נחמד
B BuddhaForScarlett New member 7/8/07 #63 ../images/Emo31.gif.. חחח הוא נראה מפחיד ותמונות של ג'ארד סתם יביאו פאן גירלז
S SCRATCHER New member 6/8/07 #56 מהמם! ממש יפה, נורא אהבתי את עיצוב הרקע רק כדאי לשנות את IN STORES NOW ל-NOW IN STORES אנגלית יותר נכונה.
מהמם! ממש יפה, נורא אהבתי את עיצוב הרקע רק כדאי לשנות את IN STORES NOW ל-NOW IN STORES אנגלית יותר נכונה.