אוי אוי, נגעת בנקודה מאוד רגישה,
מה עושים כשזה קורה עם אמך??????? כבר סיפרתי פה שהורי הם לא בדיוק סבא וסבתא כמו באגדות, אבל אני מכבדת את מה שהם נותנים והם משתדלים. הבן הגדול שלי, הנכד הבכור שלהם, יש לו תכונה מפלצתית, להוציא את כל הכיעור שלו (ואני ממש אמא לביאה, תאמיני לי) ליד זרים, ובמיוחד ליד סבא סבתא ואחותי כשהיא עם ילדיה הקטנים (גנבו לו את ה
, מה לעשות?) הינו אצלם בשבוע שעבר, הם נורא התגעגעו, והחלטתי לזרום, נסעתי עם שניהם ברכבת לסבא וסבתא, בקיצור, הוא הוציא להם ולקטנים את הקישקע, ולא עזרו ההערות שלי. אחותי ואני יצאנו לדקה לחדר מדרגות לעשן, כשנכנסנו ראיתי את אימי (העצבנית) צועקת על בני, וגם מחטיפה לו מכה קטנה ביד
, לקחתי את בני לחדר, ביקשתי ממנו שירגע כבר כי הוא עולה לכולם על העצבים, חזרתי לסלון, אימי היתה במצוקה נוראית, ואמרתי לה, שעם כל הכבוד, היא לעולם, אבל לעולם, לא שואגת כך על הילדים יותר, ובטח ובטח לא מרימה יד, ושאם אין לה סבלנות, אפשר לדבר בטלפון, ואין צורך להתראות! כמובן שאבי יצא להגנתה וניסה להסביר ולפייס, אבל הודעתי להם חד משמעית שהתכוונתי לכל מילה. מאז היא מכרכרת סביבי בלי סוף, אבל זה משהו שלא יקרה אצלנו לעולם יותר, גם אם זה במחיר של לא לראות את סבא וסבתא! כמובן שגם בני חטף את מה שמגיע לו, השארתי אותו בבית למחרת בלי חברים בלי טלוויזיה ובלי מחשב, וזה עונששששש זוועה עבורו.