החדרים של הBABY שלנו

ornit_band

New member
איזה כשרון! מדהים!

אנחנו תלינו כיסוי מיטה של פופאי, לחפות על חוסר כשרון ועצלות... רואים אותו פה, מאחרי הבלונים ממסיבת הברית

yaelli10

New member
מ ק ס י ם -היידי ! אהבתי../images/Emo99.gif

אני מתה על התמונה הזאת !

טאש

New member
היידי, נדמה לי שיש לכם חיבה מסויימת

לפּו הדב....... איזה כיף לך (ולאריאל ולאופק) שאת יודעת לצייר ככה

מרב קט עזריאלי (נסגר כבר) תשמעו

קטע בזמנו כשהייתי בשישי הלכנו להזמין חדר ליובל בעזריאלי וביקשנו שיביאו לנו את הדברים תוך שבוע (אנחנו לא מאמינים בעין הרע אז הזמנו הכול לפני) ובאמת קיבלנו הכול בסוף שישי, שבוע אחרי שמענו שהם פשטו את הרגל וכל מי שהזמינה ושילמה יצאה נפסדת כי אי אפשר היה לקבל את ההזמנה. איזה מזל היה לנו. את המיטה והשידה היו בצבע עץ כבד והסבנו לצבע יורק פיסטוק.

עמית@

New member
חדרים משגעים-

לא נעים לי להודות אבל החדר של תמר הוא עדיין חדר ריק למדי (חדש וצבוע ונקי אבל ריק
) יטופל בהקדם- מבטיחה..

בקשר לשולחן מחשב

ממש בלי בעיה- ראשית משייפים הכל (אפשר לקנות משייפת ביתית בהום סנטר ב 100 ש"ח, או לעייף את הידיים עם נייר זכוכית). אחרי כן מצמידים מסביב לשולחן שוליים מעץ (שיירי עץ מכל נגריה- תמורת שקלים מעטים) שיהיו בולטים מעט כלפי מעלה. מדביקים עם דבק עץ וגם עם מינימום 2 ברגי עץ (שיהיה חזק ובטיחותי). ואת כל זה צובעים מחדש עם מינימום 2 שכבות של צבע לא רעיל בכל גוון שבא לכם. בין שכבה לשכבה לתת לזה להתייבש (לא בשמש!) ובסוף אפשר לתת שכבה של ספרי לכה. את כל העניין אפשר לסיים בשבת אחת יצירתית.

החדר של מיקה

צבעתי 2 קירות כמרחבים ועץ על הזוית של הקירות העדפתי שלא לצייר דמויות כי לפעמים זה מפחיד להתעורר בלילה ולראות זוג עינים ... השארתי קיר אחד ריק ברגע שהשידה נעלמת לילד הבא ...(אין פה רמז...) הקיר יצופה בשעם ועליו בריסטולים לביטוי אישי של ה-
מיקה...

ולמה להוסיף תמונה??? ../images/Emo12.gif

תסלחו לי אני ערה מאוד מוקדם.... יש מסיבה אצלנו ...

../images/Emo6.gif ג'ס, אחלה חדר יש למיקה שלך../images/Emo13.gif

אצל ליאל דווקא החדר מאוד סטנדרטי.... צבוע חצי בתכלת וחצי בצהבהב עם בורדר ומדבקות ,מיטה בתכלת וכמו כן גם השידה..... מה ש-כן יצא טוב כי ל
השני שבדרך יהיה חדר מוכן וגם צבוע בצבע הנכון (
)...כל מה שצריך הוא להוסיף עוד מיטת תינוק
.... ולמי שלא זוכרת את התמונה..הנה ליאל (לפני חצי שנה) בחדר שלו
.

לשירלי וכל הבנות ../images/Emo151.gif

תסלחי אבל לא כ"כ הבנתי.. הבנתי שאת דודה של ליאל המהמם (ראיתי בתמונות) את גם בהיריון ? אחותך בהיריון ? מצטערת על החוצפה
רק רציתי להגיד לכן..לכל בנות הפורום שאומנם כרגע אחותי-שמחה מאוד שייכת לפורום היריון ולידה, אך היא ובעיקר אני עוקבות בקביעות אחרי הפורום שלכן,אומנם אחותי בהיריון (ממש לקראת השביעי) אבל תמיד כייף ללמוד ממכן ולראות את התמונות של המדהימים והמדהימות שלכן , בהצלחה לכן !!! אחות של שמחה מאוד

בואי ואעשה עבורך סדר (לא פסח ../images/Emo13.gif)

אני דודה של ליאל ואחות של אמא של ליאל ומי שבהריון (שני) היא אמא של ליאל שהיא כמו שהבנת
אחותי
. אז מה היה לנו כאן ? דודה אחת (אני
) אמא אחת (אחותי
) עם :
ילד מתוק (ליאל
)
ועוד אחד בדרך (שבוע 30
). זהו....בינתיים זו ספירת המלאי.... שיהיה
רבה לאחותך וגם לך בתפקיד הדודה
.

lovely2

New member