החדרים של הBABY שלנו

lovely2

New member
השידה שלנו...

לאור הכרשרונות פה קצת לא נעים לי שכל "יצירות האומנות" על הקירות שלנו מסתכמות בבורדר אומלל (שדומה במשהו לבורדר של ליאל
)

lovely2

New member
ולסיום...הדובדבן שבקצפת....../images/Emo9.gif

שירי הקטנה שלי בעריסה שלה...עדיין...

יקירתי העריסה נראית... איך להגיד לך

קטנה מלהכין את הדובדבן שלך תעברו למיטה...

אחלה חדר יש לשירי ../images/Emo13.gif

וגם אני חושבת כמו ג'ס....כדאי לך להעביר אותה כבר למיטה הגדולה יותר...יהיה לה הרבה יותר נוח
חוצמזה ששילוב הצבעים בחדר פשוט יפה וגם לליאל היה (עד גיל חצי שנה) את המובייל הזה ,עכשיו השארנו לו רק את "תיבת הנגינה " של המובייל כי הבנתי שבגיל כזה הם יכולים לשלוח יד לכיוון הבובות ומכיוון שיש ל"בובות" האלו דברים בולטים (ולא מה שאת חושבת עליו
)....כמו העיניים הבולטות למשל, שהילד יכול לתפוס ,להוציא ולהכניס לפה....פשוט הוצאנו את משם את המובייל ומה שנשאר הוא רק החלק התחתון, זה עם המוסיקה.
לשירי ה
ה.

lovely2

New member
../images/Emo51.gif יקירתי../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif

לא כל כך ברור בצילום אבל שירי עדיין ישנה עם מיקומון אולי זה מה שעשה רושם שהעריסה קטנה עליה. דווקא יש שפע של מקום...

ornaok

New member
דודה שירלי! העינים שלהם לא יוצאות!!

הסיבה שמשאירים רק את תיבת הנגינה היא כמובן בגלל שהם יכולים לשלוח יד ו... למשוך ולהפיל לעצמם את המובייל על הראש. אבל תאמיני לי - העיניים שלהם לא יכולות לצאת!! ועכשיו לענייננו - כל החדרים מקסימים! אני כבר מתכננת ומריצה רעיונות לחדר שלנו.... ויש לי עוד מלא זמן!!!

נבהלתי מהכותרת שלך ! ../images/Emo6.gif

עד שקלטתי על מה את מדברת
..... בכל מקרה, הבנתי ! אנחנו נעשה את הנסיון ב
הבא כי ליאל מיצה את עניין המובייל הזה
.
על ההסבר !

דווקא חדר ממש יפה!

אהבתי במיוחד את הכילה (מאיקאה?) וגם הפצפונת בעריסה נראית לי חמודה...

כמיסה

New member
אני בשוק אני בהלם אני ה~מ~ו~מ~ה

לא רק שעברנו יחד את כל ההריון והתל"מ היה תאריך הלידה של האפרוחה שלך... יש לנו את
אותה השידה
אותה המיטה
אותה העריסה
אותו הספר
צריך לבדוק את העניין הזה
איזה כיףףףףףף

ענתש

New member
ליטל - משהו בתמונה מוכר לך ?

(צילום לא כל כך טוב אבל היחיד שיש לי כרגע)

lovely2

New member
השידה../images/Emo70.gif

שלי בצבע שמנת שלך נראית קצת יותר כהה,לא? אחלה שידה.אני מאוד מרוצה.שפע של מקום והכי חשוב חסך לי הוצאה על ארון בגדים בינתיים.כמה שילמת? לי עלתה 1790

lovely2

New member
הייתי גם שם.ביקשו אותו מחיר.

אולי באמת ילדת לפני 30 שנה?????

זואי11

New member
אהבתי, חדר רגוע מאוד ועדין

לא נעים לספר, אבל כוון שתהלי ישנה בעיקר איתי במיטה ועוד לא מבלה כמעט בחדר, עוד לא התחלתי בכלל לקשט לה אותו.
מקווה לתקן את המצב בהקדם. לתהלי יש מיטה דומה מאוד וכמובן את אותו המובייל ואותה הקשת (וגם את אותה האמבטייה עם אותם הברווזים
)

lovely2

New member
למה לא נעים../images/Emo35.gif

אם טוב לך ולה הקירבה הזאת של השינה יחד זה חשוב פי כמה מעוד כמה קשקושים בחדר. הלוואי ולי היה האומץ לישון עם שירי. אני תמיד חוששת שאני אמעך אותה מתוך שינה. אל תרגישי רע עם זה! אף פעם לא מאוחר לקשט...
ות לתהלי!

זואי11

New member
לא נעים - זה נושא הקישוטים

השינה המשותפת נעימה להפליא !! איך תהלי תצליח לגמול אותי משינה איתה באותה מיטה ?! זה רק התירוץ ללמה לא הכנתי קישוטים...
ות הרבה בחזרה

למעלה