ליטל, תראי איך המיטה של שירי דומה למיטה של תותי! אפילו אותו הצבע...
ט טל של שחר New member 27/4/03 #54 ליטל, תראי איך המיטה של שירי דומה למיטה של תותי! אפילו אותו הצבע...
L liat ליאת New member 27/4/03 #63 החדר מהמם!!! והבונבונית שעבורה סידרו את החדר הזה, עוד יותר מהממת!!!
כ כמיסה New member 26/4/03 #40 החדרים של כולם ממש מושקעים כל הכבוד לכם ההורים עומרילי ישן בחדר שלנו והקירות בו לא מקושטים. צבועים בצבע שנהב זה הכול אבל...יש לי תוכניות גדולות לחדר ילדים-לכשיהיה
החדרים של כולם ממש מושקעים כל הכבוד לכם ההורים עומרילי ישן בחדר שלנו והקירות בו לא מקושטים. צבועים בצבע שנהב זה הכול אבל...יש לי תוכניות גדולות לחדר ילדים-לכשיהיה
מ מתרגשת New member 27/4/03 #66 טוב, נשברתי וצילמתי את חדר סתיו אנחנו פשוט לא השקענו יותר מדי ואני כל הזמן אומרת שאני אקשט אותו יותר ובמקום זה אני מקשקשת עם הילדה שלי כל היום אז הנה החדר מצד אחד
טוב, נשברתי וצילמתי את חדר סתיו אנחנו פשוט לא השקענו יותר מדי ואני כל הזמן אומרת שאני אקשט אותו יותר ובמקום זה אני מקשקשת עם הילדה שלי כל היום אז הנה החדר מצד אחד
מ מתרגשת New member 27/4/03 #68 והחלון עם הארון... ניסינו לעשות מוטיב של כחול וכתום ושמש.... גם המנורה בחדר היא שמש... גנבתי מדפנה...
והחלון עם הארון... ניסינו לעשות מוטיב של כחול וכתום ושמש.... גם המנורה בחדר היא שמש... גנבתי מדפנה...
ח חמניה1 New member 28/4/03 #69 והנה החדר של הגוזלית שלי החדר עוצב ונצבע ע"י מישהי מקסימה. אם מישהו מעונין אשמ חלהמליץ