Forever Yours כי הוא מדכא מדיי..ויש שירים הרבה יותר משמעותיים. אפשר לדעת מה ניצח בקומונה?
M mary06 New member 10/4/07 #12 Forever Yours../images/Emo128.gif כי הוא מדכא מדיי..ויש שירים הרבה יותר משמעותיים. אפשר לדעת מה ניצח בקומונה?
Forever Yours../images/Emo128.gif כי הוא מדכא מדיי..ויש שירים הרבה יותר משמעותיים. אפשר לדעת מה ניצח בקומונה?
I Itay Simons New member 10/4/07 #13 בלס דה צ'יילד אאל"ט הוא לא רע אבל לא הכי טוב! אתם כאלה גרועים! *מוציאלשון*
T TheImpactBoy New member 10/4/07 #15 איך אתם מעיפים את FOREVER YOURS!!!! בין השירים הראשונים של נייטוויש ששמעתי
B Brombit New member 11/4/07 #83 ובין האהובים עלי מהאלבום הזה ../images/Emo10.gif טוב לדעת שאני לא היחידה שאוהבת אותו...
B BrowN EyeD GirL1 New member 10/4/07 #16 Feel For You../images/Emo128.gif לא ממש אוהבת את השיר הזה:/
B blacknwhite New member 10/4/07 #17 ../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif אני הולכת עכשיו לעשות לכם את מה שעשיתי לכל מי שניסה להעיף את ghost love score לפני הגמר
../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif אני הולכת עכשיו לעשות לכם את מה שעשיתי לכל מי שניסה להעיף את ghost love score לפני הגמר
B blacknwhite New member 10/4/07 #19 בכיתי?../images/Emo3.gif אני הולכת פשוט לעשות את המיטב בשביל לעשות לך רגשות אשמה... פשוט כי אני אדם רודף שלום (וכי לי אין גרזן )
בכיתי?../images/Emo3.gif אני הולכת פשוט לעשות את המיטב בשביל לעשות לך רגשות אשמה... פשוט כי אני אדם רודף שלום (וכי לי אין גרזן )
B BrowN EyeD GirL1 New member 10/4/07 #26 זה לא יעזור../images/Emo123.gif סתם,על מי אני עובדת.בכי מרכך אותי>< אבל במקרה של פיל פור יו זה לא יעזור
זה לא יעזור../images/Emo123.gif סתם,על מי אני עובדת.בכי מרכך אותי>< אבל במקרה של פיל פור יו זה לא יעזור
T The Cat Woman New member 10/4/07 #22 איך?!?!?!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif אני מהסוגדים לו!
א אזירפאל New member 10/4/07 #20 אין לי מושג ../images/Emo140.gif ממף, שיהיה. Forever Yours אבל זה לא בגלל שהוא שיר לא טוב. ):