מסכימה חלקית... STD שיר מעולה!
L LadySilkworm New member 11/4/07 #102 לא הייתי קוראת לו "קסום" ו"מופלא" זה נשמע כמו תיאור לשיר של דיסני.. P: אבל בכל זאת זה שיר ממש ממש ממש טוב
לא הייתי קוראת לו "קסום" ו"מופלא" זה נשמע כמו תיאור לשיר של דיסני.. P: אבל בכל זאת זה שיר ממש ממש ממש טוב
L LadySilkworm New member 11/4/07 #98 בעצם אם היית עושה קודם את אושן בורן ואנג'לס פול פירסט, אני בטוחה שהיו שוכחים שהיה כבר סנטרי צ'יילד P:
בעצם אם היית עושה קודם את אושן בורן ואנג'לס פול פירסט, אני בטוחה שהיו שוכחים שהיה כבר סנטרי צ'יילד P:
A Amir Noy New member 11/4/07 #111 די כבר לקטלג!!! אני כולה אוהב את סגנון המוזיקה והלבוש..זה לא אומר יותר מזה >< חוץ מזה..את הברזת מהמפגש...חרם עליך!!!!
די כבר לקטלג!!! אני כולה אוהב את סגנון המוזיקה והלבוש..זה לא אומר יותר מזה >< חוץ מזה..את הברזת מהמפגש...חרם עליך!!!!
A Amir Noy New member 13/4/07 #130 אוקי עבר הזעם :] עכשיו...תגידי שאת באה למפגש הבא! כי אם לא..אני אדבר עם אלונה...אז זה כבר יהיה מסוכן B-l
אוקי עבר הזעם :] עכשיו...תגידי שאת באה למפגש הבא! כי אם לא..אני אדבר עם אלונה...אז זה כבר יהיה מסוכן B-l
S Super Alonit New member 13/4/07 #127 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איך אפשר על ההתחלה להעיף שיר כה מופלא? איך?
B Brombit New member 13/4/07 #133 חצי ../images/Emo207.gif ../images/Emo115.gif כשעשיתם "חוליה חלשה" ל-Once, אמרתם לי (מישהו אמר, לא זוכרת מי...) שלא עשיתם שום חוליה חלשה לפניו, וראיתי בחיפוש שכבר עשיתם ל-Wishmaster שקרנים טוב, לפחות בחרתם את Dead Boy's Poem, שהוא האהוב עלי באלבום הזה
חצי ../images/Emo207.gif ../images/Emo115.gif כשעשיתם "חוליה חלשה" ל-Once, אמרתם לי (מישהו אמר, לא זוכרת מי...) שלא עשיתם שום חוליה חלשה לפניו, וראיתי בחיפוש שכבר עשיתם ל-Wishmaster שקרנים טוב, לפחות בחרתם את Dead Boy's Poem, שהוא האהוב עלי באלבום הזה
S Super Alonit New member 15/4/07 #136 אבל יעשו שוב נכון? ../images/Emo10.gif לא הייתי שותפה להחלטה... ודאמ, קינסלייר צריך לזכות!