איך? זו קלאסיקה....
B BrowN EyeD GirL1 New member 11/4/07 #57 איך אפשר שלא?:-O והגירסא של נייטוויש היא הכי טובה מבין כל הגרסאות ששמעתי.
B BrowN EyeD GirL1 New member 11/4/07 #67 הסרט,הספר,המחזה. אבל בעיקר הספר. היה קטע בסוף שאשכרה גרם לי לבכות.הו,הפאנטום האומלל!
S Super Alonit New member 11/4/07 #68 יו, ספר טוב? אני גם רוצה אותו:] לא ראיתי גם את הסרט אז אל תספרי לי מה קורה, אוקיי?
B BrowN EyeD GirL1 New member 11/4/07 #69 לדעתי,ספר מעולה!../images/Emo47.gif ממליצה וזה לא בסרט.דווקא בכיתי כשקראתי את הספר.(איזו ילדה מוזרה אני,הא?קוראת ספר ובוכה )
לדעתי,ספר מעולה!../images/Emo47.gif ממליצה וזה לא בסרט.דווקא בכיתי כשקראתי את הספר.(איזו ילדה מוזרה אני,הא?קוראת ספר ובוכה )
S Super Alonit New member 11/4/07 #72 גם אני כזאת, זה בסדר../images/Emo6.gif אני כמעט כל הזמן בוכה בגלל ספרים, יותר מאשר בגלל סרטים. ספר זה יותר סוחף ואתה יותר נכנס לתוך העלילה ומתחבר עם הדמות מאשר בסרט. ואני גם בכיינית בנוסף.
גם אני כזאת, זה בסדר../images/Emo6.gif אני כמעט כל הזמן בוכה בגלל ספרים, יותר מאשר בגלל סרטים. ספר זה יותר סוחף ואתה יותר נכנס לתוך העלילה ומתחבר עם הדמות מאשר בסרט. ואני גם בכיינית בנוסף.
B BrowN EyeD GirL1 New member 11/4/07 #77 חחחחחח תפסיקי לבכות! זהו,שאני בד"כ לא בוכה בספרים,אבל בפאנטום האופרה בכיתי בסוף הספר. ובסרטים לפעמים בוכה.
חחחחחח תפסיקי לבכות! זהו,שאני בד"כ לא בוכה בספרים,אבל בפאנטום האופרה בכיתי בסוף הספר. ובסרטים לפעמים בוכה.
B Brombit New member 11/4/07 #90 אפשר לא לאהוב ../images/Emo11.gif ../images/Emo115.gif כמו שאני יכולה לא לאהוב את Wishmaster (השיר), אבל תשמרו את הויכוח הזה לפעם אחרת בבקשה
אפשר לא לאהוב ../images/Emo11.gif ../images/Emo115.gif כמו שאני יכולה לא לאהוב את Wishmaster (השיר), אבל תשמרו את הויכוח הזה לפעם אחרת בבקשה
B BrowN EyeD GirL1 New member 11/4/07 #92 ../images/Emo2.gif עכשיו אני באמת אאלץ לסקול אותך.מה זה לא לאהוב את ווישמאסטר? איך אפשר?אני ממש לא מבינה. פאנטום האופרה ו-ווישמאסטר אלו שני שירים מדהימים!מה קורה פה?אתם בטוחים שזה פורום נייטוויש?
../images/Emo2.gif עכשיו אני באמת אאלץ לסקול אותך.מה זה לא לאהוב את ווישמאסטר? איך אפשר?אני ממש לא מבינה. פאנטום האופרה ו-ווישמאסטר אלו שני שירים מדהימים!מה קורה פה?אתם בטוחים שזה פורום נייטוויש?
B Brombit New member 11/4/07 #94 מסתבר ../images/Emo11.gif ../images/Emo115.gif שמעתי את ווישמאסטר כמה וכמה פעמים, והוא עדיין משעמם אותי... (ד"א, את פאנטום אני דוקא מאוד אוהבת)
מסתבר ../images/Emo11.gif ../images/Emo115.gif שמעתי את ווישמאסטר כמה וכמה פעמים, והוא עדיין משעמם אותי... (ד"א, את פאנטום אני דוקא מאוד אוהבת)
B BrowN EyeD GirL1 New member 11/4/07 #95 משעמם?../images/Emo2.gif |מתעלפת| פגעת בציפור נפשי.ווישמאסטר הוא אחד השירים הכי אהובים עליי שלהם.אף פעם לא שמעתי מישהו אומר שהוא משעמם.טוב אני מניחה,שתמיד יש פעם ראשונה אם את פאנטום את אוהבת אז זה טוב
משעמם?../images/Emo2.gif |מתעלפת| פגעת בציפור נפשי.ווישמאסטר הוא אחד השירים הכי אהובים עליי שלהם.אף פעם לא שמעתי מישהו אומר שהוא משעמם.טוב אני מניחה,שתמיד יש פעם ראשונה אם את פאנטום את אוהבת אז זה טוב
S Super Alonit New member 13/4/07 #125 הוא לא משעמם אבל הוא מהפחות אהובים עליי... אני מעדיפה אותו על פאנטום
S Super Alonit New member 11/4/07 #62 שקט!!!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif יש לי טעם במוזיקה, הוא פשוט שונה משלך.
T The legendary DuDe New member 11/4/07 #85 זה אומר שהוא לא משהו.. כמו של נועה. את צריכה טעם נורמלי, כמו של קארין.. או ענבר.. או איתי.