החוליה החלשה- Century Child!

Brombit

New member
הטעם שלה נורמלי לגמרי יחסית לשלי...

טוב, נו, כל טעם של כל אחד בכל דבר הוא "נורמלי" יחסית לשלי... והטעם שלי יותר טוב משלהם!
(עם אפליה כזאת, איך אפשר לא להתעצבן?!
) ואם כבר, בשבילי, הטעם של כולכם לא נורמלי... אני יכולה להגיד עכשיו שעה "איך אתם אוהבים את..." ו"איך אתם לא אוהבים את..." ואני יודעת שאת לא -באמת- חושבת שהטעם של מישהו יותר או פחות טוב מטעם של מישהו אחר וזה רק בצחוק, אבל זה נראה כאילו אתם לא מסתדרים עם זה שיש כאלה שיש להם טעם שונה לגמרי משלכם... אני כבר רגילה למצב הזה, כי ראיתי שתמיד הטעם שלכם שונה משלי, ואף פעם לא אמרתי שהטעם שלכם לא טוב

איך הגעת לזה שאני נקבה?

מה נשי בDUDE? בכל מקרה.. חפרת לשווא, אני צוחק, אני אמשיך לצחוק, ולא אכפת לי איך תגיבו. יום טוב
אגב, אלונה, את אוהבת את another holy war, סימן שהטעם שלך לא כזה נורא.. אבל הוא יכול להשתפר

Brombit

New member
דיברתי על אלונה ../images/Emo115.gif

הגבתי למה שאמרת על אלונה...

Brombit

New member
שרשרתי נכון... ../images/Emo115.gif

אתה כתבת משהו על אלונה ואני הגבתי על זה...

Brombit

New member
כתבתי לך... ../images/Emo115.gif

כי אתה דיברת על העניין של טעם "נורמלי" אמרתי לך משהו בקשר למה שאמרת על אלונה, לא אמרתי שום דבר לאלונה

את סנילית??

את כתבת: "ואני יודעת שאת לא -באמת- חושבת שהטעם של מישהו יותר או פחות טוב מטעם של מישהו אחר וזה רק בצחוק, אבל זה נראה כאילו אתם לא מסתדרים עם זה שיש כאלה שיש להם טעם שונה לגמרי משלכם... אני כבר רגילה למצב הזה, כי ראיתי שתמיד הטעם שלכם שונה משלי, ואף פעם לא אמרתי שהטעם שלכם לא טוב". אז או שאת כתבת את זה לאלונה ושרשרת את זה אלי, או שכתבת את זה לי ואז התבלבלת כי אני בחור, לא בחורה.

Brombit

New member
אה... על ענבר כשכתבתי את זה ../images/Emo122.gif

לא ממש חשבתי למי באמת אני מגיבה... הגבתי להודעה...

Brombit

New member
*חשבתי על ענבר ../images/Emo115.gif

מרוב ששיחקתי עם הכותרת התפספסה המילה...

The Cat Woman

New member
לא הבנתי את הקטע של החתימה....

use your illusion- זה אלבום של גאנס! (טוב נו, 2 אלבומים... I ו- II) אז מה הקשר לאפיקה? כן, אני אכן מודעת לכך שאני הולכת לצאת פה טמבלית...

Itay Simons

New member
אמממ

1. זה משפט משיר של אפיקה. 2. נראה לי שהוא התכוון להתחלה של החתימה...ציטוט מסיינפלד... שורה תחתונה: יצאת טיפשה
.

למעלה