ראיתי מדי פעם... אבל את הקטע הזה כנראה פיספסתי.
S Super Alonit New member 11/4/07 #56 לא נכון, שיר קסום ומופלא!../images/Emo7.gif כמו כל השירים של נייטוויש... (חוץ מכמה יוצאי דופן כמו CMB, WITA ופאנטום )
לא נכון, שיר קסום ומופלא!../images/Emo7.gif כמו כל השירים של נייטוויש... (חוץ מכמה יוצאי דופן כמו CMB, WITA ופאנטום )
L lacrimosa girl New member 11/4/07 #71 הוא מעפן טאריה בכלל לא משהו, גם הליריקה דבילית, אמפו זוועתי>> זה נשמע כמו שיעור בחשמלית למתחילים! ובהיתי בWITA מלא זמן ולא הצלחתי להבין איזה שיר זה. צריך לעשות מילון. ><
הוא מעפן טאריה בכלל לא משהו, גם הליריקה דבילית, אמפו זוועתי>> זה נשמע כמו שיעור בחשמלית למתחילים! ובהיתי בWITA מלא זמן ולא הצלחתי להבין איזה שיר זה. צריך לעשות מילון. ><
S Super Alonit New member 11/4/07 #74 ליריקה דבילית?! ממש לא!../images/Emo11.gif את בטוחה שאנחנו מדברות על אותו שיר? הליריקה מקסימה כ"כ! בייחוד הקטע הזה: The lily among the thorns, the prey among the wolves. וזה Walking In The Air, שיר מחורבן.
ליריקה דבילית?! ממש לא!../images/Emo11.gif את בטוחה שאנחנו מדברות על אותו שיר? הליריקה מקסימה כ"כ! בייחוד הקטע הזה: The lily among the thorns, the prey among the wolves. וזה Walking In The Air, שיר מחורבן.
B blacknwhite New member 11/4/07 #75 אתן באמת לא מדברות על אותו שיר... היא דיברה על slaying the dreamer ואת מדברת על feel for you
B blacknwhite New member 11/4/07 #76 אה, ואני מסכימה איתך לגמרי! השורה הזאת (כמו כל המילים בשיר-feel for you- שלא יהיו אי הבנות...) פשוט מקסימה
אה, ואני מסכימה איתך לגמרי! השורה הזאת (כמו כל המילים בשיר-feel for you- שלא יהיו אי הבנות...) פשוט מקסימה
S Super Alonit New member 11/4/07 #79 אוך, למה חשבתי שמדברים על FFY?>< זה בגלל החום, כן, המוח שלי נמס.
L Lily SonataArctica New member 11/4/07 #81 FFY../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif
B Brombit New member 11/4/07 #88 אני בכלל לא מצלחה לזכור אותו ../images/Emo4.gif הוא כזה ארוך.. ועוד עם חלקים... אף פעם לא הצלחתי לזכור את כולו ביחד, אז אני לא יודעת מה שאני אעשה בקשר אליו בהצבעות
אני בכלל לא מצלחה לזכור אותו ../images/Emo4.gif הוא כזה ארוך.. ועוד עם חלקים... אף פעם לא הצלחתי לזכור את כולו ביחד, אז אני לא יודעת מה שאני אעשה בקשר אליו בהצבעות
L lacrimosa girl New member 11/4/07 #108 מה?! הליריקה שלו כתובה על חצי מהמחברות [אמ, מחברת בעצם ] שלי ^^ שלו, של גת'סמאן, ושל סליפינג סאן. שאר השירים מופיעים בתדירות הרבה פחות גבוהה
מה?! הליריקה שלו כתובה על חצי מהמחברות [אמ, מחברת בעצם ] שלי ^^ שלו, של גת'סמאן, ושל סליפינג סאן. שאר השירים מופיעים בתדירות הרבה פחות גבוהה
T The legendary DuDe New member 11/4/07 #109 אבל כולנו יודעים שBTC ואוור דרים צריכים לזכות במקומות הראשונים, ואחריהם BOTB..
T The Cat Woman New member 11/4/07 #110 אמ....... לא!!! זה השיר הכי מדהים בעולם כולו, עם הליריקה הכי יפה, הלחן הכי יפה... הכלללל הכי יפה!
L LadySilkworm New member 11/4/07 #104 לא מסכימה walking in the air זה שיר ממש יפה והגרסא המקורית שלו די משעשעת P: