הטופ מודל הבאה-עונה 7, פרק 1

../images/Emo41.gifהטופ מודל הבאה-עונה 7, פרק 1../images/Emo41.gif

כן כן, אני יודעת שעוד מוקדם אבל רציתי להיות זאת שפותחת את השירשור היום. לצערי אני אפסיד היום את הפרק כי אני הולכת להצגה מטעם בית ספר [משהו נחמד עם ליאור אשכנזי וששון גבאי] ככה שאני אראה את הפרק רק בשידור החוזר ביום שבת
. אז יאללה, כל מה שקשור לפרק הראשון של העונה שלפי מה שהבנתי היא אחת הטובות שרשרו לכאן
צפייה נעימה לכולם

NP16

New member
אני גם אראה בשבת,אבל מכיר את הפרק(אין ספוילר)

צפיה נעימה לכולם
ותזכרו לא לשפוט ממש מהר
למרות שאני התלהבתי מהעונה כבר בפרק הזה.

../images/Emo152.gif../images/Emo192.gifהטופ מודל הבאה 7 פרק 1../images/Emo192.gif

כל מה שיש לכם להגיד על הפרק לפהההההההההההה--->> יא אני מתרגשש מעניינותי איך הבנות יהיו... אם יהיו כמו עונה 5 אני ישמחחחחחחחח רק שלא יהיו יצורות!! XDD: והכייייייייייי מחכה לאלוהייייייייייייייייייייייתתתתתתת שלי בפתיחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!! **סגידה** הנה הפרומו!!!!! וזאת ששמתם תתמונה למטה זאת לא מי שאומרת אני בדרך לטופפפפפפפפפ חעחע היא שנייה אחרי זה אומרת אל תעצרו אותי XD:

מסקרן אותי לדעת...

אם קלטת מבין כל הבנות (אפילו אלה שלא עברו) מישהי שלדעתך אלוהית
[הימור שלי: יוג'ינהההההההההההההההההההההאלוהית!]

חחחחחחחעחעחע אין שם אפילו אחת שהיא אלוהיתתת

בואנה מה נראלך אלוהית זה משו שיש כל דקהההההההה?@#!#%? אלוהייייייייייתתתת זה משהו שבא פעם ב-6 סייקלס או 5... ניקוווולל ודניאללללללל ובעונה 7 ממש לא ראיתי אלוהיותתתתתתתתתתת!! א=י=ןןןןן..

sapirush001

New member
אני אהבתי......

אחת מהתאומות אבל אני לא יכולה לזהות מיהן אז או או מישל או אמנדה ניראלי שקוראים לה מישל אבל אני לא בטוחה כל כך

את מי אהבת יותר, את ה'נשית' או ה'גברית'?

הנשית זו אמנדה (זו שהצטלמה בעמידה, ובסוף הייתה עם שרשרת וקוקו כזה) הגברית זו מישל (שהטצלמה בישיבה, ובסוף הייתה עם פזור)

sapirush001

New member
הגיברית אולי../images/Emo9.gif

ת'אמת אני ממש לא זוכרת אותן אבל אולי אני אצפה ביום שבת להיזכר הגיברית בסדר??

הפרק שהיההההההה(טיירה צריכה לפרוש!!)

טוב אז ככה......... זה העונה עם הכי הכייייייייייי הכייייייייייייייייי הרבה גימיקיםםםםםםם שהיתה אי פעםםםםםםם! זה נראה כאילו טיירה העיפה מהחצי גמר כמה ממשש טובות וקיבלה לתחרות ר=קקקק בנות עם גימיקיםםםםםם.. נגיד התאומות= וואט דא פאקקקקקקקקקקק?!@#@? הם דומות לשנדי
טיפה יותר נראות טוב אבל עדיין.. והבי'צית עם העור הכהה לא זוכר איך קוראים לה ש"אומרת הכל בפנים" וואו ממש מכוערת שלא לדבר על ג'יידה ה===גברית ואחת המכוערות מכל העונות אי פעם. ואייג'י עם השיער השחור והשניה שבדוק קיבלו אותה בגלל הסיפור עם המטוס .. קיצר טיירההה ממש איכזבה והיא גם חוזרת על עצמה" לבחור את כל סוגי היופי וכל העדות"... והיא נראית ממש רע ... (אין על עונה 5 היכא הייתה הכי 100מממממממתתת) בקיצוררררר... יהיה לי ממש קשה להתחבר לעונה הזאת אבל....... היחידות שאני ממש אוהב: ברוקקקקקק---> יאמיייייייייייייייי כזאת יפה חמודה אבל היא לא רק מסחרית היא יכולה להיות אד'גית וזה טובבבב:]] מוניק- בתמונת עירום הייתה מדהימה מגגגגגגג! זאת ההיא מהפרומו שאמרתי שהיא יפהההההההה... באמת יפה ויש לה פוטנציאל אני רואה אותה מצליחה רצח בתוכניתתתתת :]] (אפילו שהיא אוהבת רוק ואני שונאאאאאא) זהו נראלי השאר מעפנות. וכמובןןןןןןןןןןןןן הכי אהבתי את ג'ינגר יואוווווווווו היא כל כך נראית כמו טופ מודל וכמובןןןןןןןןןן אוויטה היפיופההההההההההההההההההההה... אין אין טיירה כבר בלתי נסבלת סורי.

מיזאתתתתתת?? היא שחורה?? אם כן היא מכוערת!

בכלל השחורות השנה מ=כ=הההההההההה ויש מלא בלונדיניות באמת.. יא והעיפו כמובן עוד בלונדינית שהייתה יאפההההה בקי או משו כזה שטיירה אמרה שהיא נראית נחמדה בכללי יפה בכללי וזה..

efif1212

New member
זאת שרקדה צ'ה צ'ה

ועשתה את הסימן הזה עם היד על הפה... זאת שאמרה בסוך לטיירה "אני לא מוותרת..."

אה היא חמודה גוף פצצהההההה אבל

לוידע משו בפנים לא הכי הסתדר לייייייי.. כאילו היא לא פוטוגנית כללללללללל!! אוויטה איך הם ויתרו עליההההההה?!@# אני כבר מדמיין כמה תמונות יצירות אומנות שלה .. טיירה צריכה לפרושששששששש! LOL

למעלה