הטופ מודל הבאה-עונה 7, פרק 1

היא הייתה 100ממת לפני המהפך הזוועתייייייייייי

שעשו לה איכסססססססססס והתמונות אחרי התוכנית עם השיער הקצר הזה היא נראית כמו ג=ב=ררררררר

NP16

New member
אבל מפה ועד למכוערות מכל העונות?

אני בטוח ש תמצא הרבה יותר גרועות כמו שרה מעונה 5,כל שרה בעצם חוץ משל עונה 2, דיאן מעונה 5,אבוני ואבוני,בכלל בנות מעונה ראשונה..

NP16

New member
לא שאני מסכים כן? ^^^

אני גם אוהב את אייג'יי,קיילן,קים ובגדול מאמין שרק ג'יידה צריכה להיות ברשימה הזאת. אגב,יש גם את ונדי וברנדי.

NP16

New member
אין להבין ביופי.יש להבין בדוגמנות.

אבל באמת לא משנה. נסכם שג'יידה מכוערת.

efif1212

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אייג'י מכוערת?!?!!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!!??!!? תגיד קים מכוערת, תגיד מי שאתה רוצה מכוערת, כל אחד והטעם שלו, אבל אייג'י?!! היא אחת הבחורות הכי מהממות שנראו על המסך!!! אז מה אם יש לה שיער קצר??

יש שם אחת שכ"כ דומה לקים (מעונה 5) !!!!!

ג'נג'יר הזכירה לי קצת את רייצ'ל מקאדמס (מה'יומן' ו'ילדות רעות') בכללי ממש ממש אהבתי את העונה.. הבנות משוגעות ורובן גם מתוקות ויפות אני מתה כבר שזה יתחיל
הפרק היה טוב ופתח את התאבון.

NP16

New member
דווקא היא מזכירה את הטיפשה מילדות רעות.

וזו שכלכך דומה לקים זו מייגן,לא מת עליה. והן באמת כלכך משוגעות כפרעליהן

אליה התכוונתי ../images/Emo3.gif הטיפשה הבלונדינית

ברור שלא התכוונתי ללינדזי לואהן, אין שום דימיון חחח

mikmikonet

New member
לא לא... אחת אחרת בכלל ../images/Emo6.gif

ממש לא לינדסי בילדות רעות היו שתי בלונדיניות אחת רייצ'ל מקאדמס ואחת חברה שלה, בלונדינית ממש מפגרת
אז הכוונה שג'ינג'ר דומה לבלונדינית המפגרת ולא לרייצ'ל מקאדמס

m i r u s h i

New member
קרידי../images/Emo99.gif../images/Emo108.gif

מדהימה. [ואל תסתכלו על התגובה שלי מוזר,אני בסה"כ מכורה לתוכנית מאז העונה הראשונה שקוראת פה בשושו.
] תודה לאל שמשדרים את זה בחמישי. :)

אפילו לא זכרתי אותההההה וגם תאנצ'ל הזאת

הקרידי הזאת מצחיקה רצח אבל משהו במצח שלה לא מסתדר לי בכללל בכלל בכלל ואנצ'ל? שקוף שהיא נבחרה בגלל שהיא הודיתתתתתת!

למעלה