הטופ מודל הבאה-עונה 7, פרק 1

../images/Emo70.gifעכשיו אני באמת מחכה לעונה 8!@#%$^

בארור שעוד לא פסלתי לגמרי תעונה הזאתתתתת כי יש 3 בנות שאני ממש אוהבבב: ברוק מג ומוניקקקקקקק ויש תמהפכים וכל זה אבל לויידע אני תמיד מהפרק הראשון קולט אם זה תהיה עונה שאני אוהב או לאאאא כמו עונות 5+6 שנדלקתי מהפרק הראשון. פה זה ממש לא קרה לי אבל זה לא עונה גרועה כמו 4 נגיד. נראלי זה תהיה עונה בוול כמו 3 בנות יחסית מעפנות תמונות לא משו אבל בבית יהיה מענייין ואני יחבב מינוס תעונה.. נראה XD:

נחכה להם וגם לעונה 8 XD:

הגשר הישן אני יהרוג אותך אם בסוף אני יתאכזב מעונה 8 LOLLL אבל תאמת די קלעת שאמרת שאת עונה 7 לא בטוח שאני יאהב אז נחכההההההההההההה... ופתאום עונה 8 לא נראת לי רחוקה כל כך

NP16

New member
ג'ינג'ר טופ מודל אעלק.וג'יידה ה-כ-י מכוערת אי

פעם. גם אני חשבתי שהתאומות הן גימיק אבל הכי לא שבעולם.

mikmikonet

New member
אהבת את ברוק?

בשרשור הקודם שהעלינו תמונה שלה קראת לה "יצורה"...

Black Jane

New member
כיף להתחיל עונה חדשה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

לצערי אני כבר יודעת מי תהיה הזוכה, זה אחד הדברים שפחות הייתי מצפה שיקרו, אבל יהיה מעניין.

וכמובןןןןןןןןן התאכזבתי שלא הראו תפתיחחחחחח

עם האלוהייייייייייייייתתתתתתתתת שלייי **מחכה לגמר שהיא תופיע בו כמווו החייייייייייייםםםם** וטיירה הביאה אותה בפתחיה של הערצהההההה לקריירה שלה חעחעחע :]

נו, מה דעתכם על הפרק../images/Emo35.gif

איזה מהפייבורטיות שעברו אהבתם? ואיזה מאלה שלא?

efif1212

New member
נזכרתי כמה אני מתה על העונה הזאת ../images/Emo9.gif

ברוק שיחקה אותה כפרה עליה. קרידי מחורפנת חחחחחחח. אייג'י אהובתי
מג- "הבית של הטופ מודל הבאה, יאאא ביייבי! " חחחחח אווי איזו עונה מעולה זו
טוב שהיא הגיעה בדיוק כשנגמרה העונה ה-9

trashy c h i c

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo209.gif

לדעתי זו הולכת להיות אחת העונות הטובות.. אהבתי האמת את הרוב, את קארידי ממש אהבתי אותה, למרות שהתמונת עיורם שלה הייתה נוראית XD התאומות ממש אהבתי, וגם את איג'י, ואת מלרוז..ועוד אחת ממ ברוק אולי? בלונדינית.. ועוד אחת שכל הזמן צעקה רוקנרול?
לא זוכרת ת'שם..אולי מיג? ועוד אחת שדומה לקים רק הרבה הרבה יותר יפה..זאת שאמא שלה מתה
היו כמה נוראיות, אנצ'ל וג'יידה מזעזעות, ובכללי לא אהבתי ת'שחורות

TimeToDance

New member
זאת עם השיער הקצר

משמ נראה שהיו חייבים לקחת אותה, ככה זה היה עם מולי סו, וקים. שמתי לב שכל בת שהיא עם שיער קצר אומרים שהיא דומה לקים..

trashy c h i c

New member
../images/Emo205.gifסושי|האמת

אני לא אוהבת את סוג הבנות הזה..כמו קים, מולי סו, ניקול עונה 3.. וגם זאתי מג..היא סתם נראית חמודה.לא יותר.

TimeToDance

New member
../images/Emo187.gifאהבתי את קים

וכתוצאה ממנה התחלתי לחבב מתמודדות עם שיער קצר, הן יהיו בכל עונה כי בלעדיהן זה לא שווה!

../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif השם ישמורררררר

הקראת כרגע בשורה אחת כמה מהבנות הכי שנואות עלי בהיסטוריה של התחרותתתתת קים מולי סו ומייגן ואייג'יי נכנסות לשם בקלותתתתתת.. באמת יש להם הרבה משותף לכל הבנות האלההה בעעעע
ולא נשכח את שנדי ג'יידה מעונה 7 וכמובן קיילן ונאימה. ניקול עונה 3 הייתה דווקא יפה בפנים אבל ההתנהגות שלה הייתה מאוד בסגנון שלהם.. ואותה אני פשוט מתעלם ממנה לא שונא ולא אוהב. XD:

NP16

New member
מולי סו מהשנואות בהיסטוריה אתה רציני?

אני זוכר שאמרת שהיא ממש יפה.

למעלה