הטופ מודל הבאה-עונה 7, פרק 1

NP16

New member
היא הכי מצחיקה בעולם,

האמת יש לך זכרון כלכך טוב שכבר קשה לי להאמין שראית רק פרק אחד פעם אחת בחיים! אני בכלל שנה עד שהבנתי איך לקרוא לאנצ'ל.אנשל או אנצ'ל או אנשיאל או לא יודע
יש לקארי די את אחד המצחים הארוכים שתראה בחייך,אבל היא עדיין מאד יפה,ת ראה איך היא יצאה בתמונה הקבוצתית!(שגם המצח די מוסתר שם),פשוט וואו.

NP16

New member
אמממ..גם אתה אמרת בשרשור של כל המתמודדות.

כאילו,אחרי ששמו עוד תמונה שלה.

1nitzan23

New member
קרידי ומלרוז! (חדשה)

פרק ראשון מדהים! אהבתי את קרידי, מלרוז, מישל (מהתאומות), וברוק! הן המועדפות שלי =] הלוואי שאחת מהן תזכה... ברוק נראת הכי חמודהה היא כזאת יפה ותמימה ורק בת 18... =] מישל יותר יפה מאמנדה לדעתי, אמנדה עדינה מדי... ודרך אגב אני חדשה, קוראים לי ניצן... ואני יודעת מי הולכת ראשונה

adi265

New member
גם חדשה.. ואני הכי אהבתי את ברוק!

והתאומות ממש לא משהו :\ אבל בכל זאת אמנדה יותר יפה

מישהו יכול לעלות

תמונה של כל אחת מהתמודדות ולכתוב את השם שלה ליד? אני מפחדת לחפש כדי לא לראות ספויילרים בדרך (תמונות ממשימות) טנקס

Nataly B

New member
מוניק יפה אבל קצת ביץ'

וממש ממש אהבתי את (אני גרועה בשמות) את החמודה עם השיער הקצר שסיפרה על הטיסה. אהבתי אותה לא רק בגלל היופי (ויש יופי!) אלא בגלל שהיא לא ישר סיפרה כמה שהיא מסכנה וכמה שרע לה בחיים. העובדה שטיירה שאלה אותה על זה והיא סיפרה את הסיפור והייתה ממש חזקה, גרמה לי לאהוב אותה משום מה יותר. זה מראה שהיא יכולה להחזיק מעמד בתחרות. ברוכות הבאות לחדשות!

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifממש אהבתי ../images/Emo13.gif

יש לי הרגשה שזו עומדת להיות עונה מצוינת. אני יודעת מי המנצחת,אבל בכל מקרה, אהבתי את: התאומות,קארידי,אלג'יי ועוד כמה שבטח שחכתי. לא אהבתי את אנצ'ל במיוחד,ואת ג'יידה. הצילום בעירום היה ממש מצחיק-במיוחד קטע של התאומות.

Yann Tiersen

New member
קארי-די ../images/Emo99.gif מישל ../images/Emo99.gif

אני אוהבת את העונה הזאת כל כך!

למעלה