קארי הגדולה מכולם
עכשיו גמרתי לראות את התוכנית בסטאר, והכותרת אומרת הכול!!!!!!!!! ככה צריך לשיר בכל תוכנית של כוכב נולד או אמריקן איידול לצורך העניין.. אנתוני מאד איכזב היום, הוא כבר לא כל כך חמוד בעיני , השיר הראשון סתם היה משעמם, והשיר השני מה זה היה בקסטריט עלק???????. אני מסכימה עם כל מילה שרנדי אמר לו, אני מתה על השיר הזה והוא פשוט הרס אותו {הביתה) סקוט ממש הפתיע לטובה חוץ מרגעי השחצנות שלא אהבתי לא צריך יותר מדי להגזים עם דברי בלע בסוף זה יחזור אליו לפרצוף כמו בומרנג. לעצם השירים פאולה צדקה זאת היתה ההופעה הכי טובה שלו באיידול עד היום. וונזל מאד ציערה אותי היום ואני מתה עליה, סיימון צדק במאה אחוז, אני מקווה בשבילה שהמעריצים שלה באמת יצביעו לה, אחרת היא הולכת הביתה. בו , מאד אהבתי את השיר הראשון הביצוע היה פגז, באמת זה שיר שנטחן מאות פעמים אבל הוא היה גדול, בשיר השני הלכתי להכין לי לשתות כאילו שעמום... והנה הגענו למלכה של היום!!!!!!!! אין עליה היום היא שיחקה אותה ....... בשיר הראשון הנשימה שלי ממש נעצרה היא היתה ענקית, השיר השני אני בכלל לא מכירה אבל היא שרה אותו נהדר, חזרת אלינו ובגדול תצליחי ילדה!!!!!!!! 1