היום בסטאר

shavitlavi

New member
my review../images/Emo58.gif

אנתוני-poison ivy לא אהבתי. היה קצת חובבני כמו שאמר סיימון.אבל סוף סוף הלבישו אותו בהתאם לגילו. סקוט-on broadway השיר הוקדש ישירות לסיימון. אהבתי וסחתיין על האומץ! ביצוע מוצלח. כן, כן חברים, מוצלח. וונזל-treat me nice אח איזה קול יש עליה!!!! שימו לב לביקורת של רנדי שהייתה מדויקת אחד לאחד. בו-stand by me good old bo, נהדר! עוד הופעה גדולה לרפרטואר (למרות שהתו האחרון לא היה משהו אבל לא משנה). קארי-trouble ההופעה הייתה טובה אבל לא נקיה לגמרי. השופטים בחרו להתעלם מכך, ולמה אני לא מופתע... יאללה סבב ב': אנתוני-incomplete (איפה לעזאזל הכתוביות עם שמות השירים בכל הסבב הזה-שמישהו יפוטר לאלתר!!!) תמיד כשהוא מבצע בלדה זה נשמע אותו דבר (כלומר טוב). זמר אירוויזיונים כבר אמרתי? סקוט- every time you go away פחות טוב מהראשון אבל עדיין טוב. הלילה הלך לו. וונזל-when you tell me that you love me vocals, vocals, vocals!!! ולא היה flawless. בו-heaven ביצוע יפה מאוד! לחדי העין אורח מעונה 3 בקהל: jon peter lewis קארי-bless the broken road הופעה מעולה והעובדה שהיא סגרה את הערב תוסיף לה הרבה קולות, לא שהיא צריכה את זה. 2 שירים לכל אחד? מייגע!!!!!

ששוניקו

New member
JPL? איפה? לא ראיתי...

הוא היה הפייבוריט שלי בעונה הקודמת (אחרי שהוא עף אהבתי את דיאנה). אני ממש אוהב אותו, הוא כישרון לא נורמלי והבחירת שירים שלו (חוץ מהאחרונה) מעולה!

SHTRUDIDI

New member
עמד בקהל ומחא כף

הוא בתספורת קצרה עכשיו.נדמה לי שצילמו אותו בסוף ההופעה השנייה של בו אבל אני לא בטוחה.

MoGanC

New member
שמתם לב?

היתה איזו אישה אחת,בלונדינית,שצלמו במשך כל הפרק.מי זאת? מישהי שקשורה ל...משהו או סתם הצלם התאהב בה?

Fairywitch

New member
../images/Emo41.gifהיום בסטאר../images/Emo41.gif

ולא צריך לסמן ספוילרים

ליאוריש

New member
תוכנית טובה מאוד!!!! קארי כמובן הכי

טובה!!! אנתוני- השיר הראשון היה לא טוב...זייף די הרבה. השיר השני של הבקסטריט בויז-היה חביב ההופעה עצמה הייתה יותר טובה מאשר הקולות...יצא סביר. סקוט- השיר הראשון היה חביב...כמובן שהזיופים היו...הבנאדם חייב לעוף כי הוא לא מספיק טוב...יש לו סיכוי להופיע בכמה מקומות אבל להיות אמריקן איידול בטוח לא. השיר השני...היה פחות טוב מהראשון...הרבה זיופים...הוא פשוט לא מסתדר...הכוונה שלי שהוא כמעט מגיע אבל בסוף לא. מקווה שיילך כבר הביתה. וונזל- הערב לא היה טוב בשבילה השיר הראשון היה די טוב ...למרות כמה זיופים. בדרך כלל וונזל טובה מאוד. השיר השני-שלהפתעתנו זה השיר של כל החבורה שצועד במצעד. היא שרה אותו טוב...אבל היא פתאום נעצרה וזייפה בקטעים מסוימים. מאוד לא התאים לה ...מקווה שלא תלך הביתה...כי היא יכולה להיות טופ 3 בו- השיר הראשון היה מאוד טוב...ביצוע מיוחד לשיר די חרוש שנעשה על ידי רבים שיר מאוד מושמע. השיר השני היה מאוד מפתיע...שיר שאני מאוד אוהב של הלוס לונלי בויז...שזכו בגראמי השנה. ביצוע טוב...יותר טוב משבוע שעבר...מה שבו עשה שבוע שעבר קצת קשה לשכוח להרוס שיר של גאווין דאגרו. אחרונה חביבה- קארי- ערב מצויין בשביל קארי. השיר הראשון היה טוב מאוד... השיר השני היה פשוט מצוין...הוא פשוט תיאר את קארי ואת הסגנון שלה. השיר עצמו Broken Road מוכר לאנשים אולי מדוסון קריק סוף עונה ראשונה...זה אחד שירי הקאנטרי האהובים עליי...ואני לא אוהב כל כך קאנטרי...כמובן שהשיר עצמו הוא לא שיר קאנטרי כבד...הביצוע של קארי היה ברמה גבוהה מאוד...והוא יביא לה הרבה קולות כי היא הייתה מרגשת.

שאני אבין..

אז לא היה שידור חוזר של הערב הקודם? אז מה שעתיים שלמות של סקוט? איזה סיוט!!!!

ענת309

New member
קארי הגדולה מכולם

עכשיו גמרתי לראות את התוכנית בסטאר, והכותרת אומרת הכול!!!!!!!!! ככה צריך לשיר בכל תוכנית של כוכב נולד או אמריקן איידול לצורך העניין.. אנתוני מאד איכזב היום, הוא כבר לא כל כך חמוד בעיני , השיר הראשון סתם היה משעמם, והשיר השני מה זה היה בקסטריט עלק???????. אני מסכימה עם כל מילה שרנדי אמר לו, אני מתה על השיר הזה והוא פשוט הרס אותו {הביתה) סקוט ממש הפתיע לטובה חוץ מרגעי השחצנות שלא אהבתי לא צריך יותר מדי להגזים עם דברי בלע בסוף זה יחזור אליו לפרצוף כמו בומרנג. לעצם השירים פאולה צדקה זאת היתה ההופעה הכי טובה שלו באיידול עד היום. וונזל מאד ציערה אותי היום ואני מתה עליה, סיימון צדק במאה אחוז, אני מקווה בשבילה שהמעריצים שלה באמת יצביעו לה, אחרת היא הולכת הביתה. בו , מאד אהבתי את השיר הראשון הביצוע היה פגז, באמת זה שיר שנטחן מאות פעמים אבל הוא היה גדול, בשיר השני הלכתי להכין לי לשתות כאילו שעמום... והנה הגענו למלכה של היום!!!!!!!! אין עליה היום היא שיחקה אותה ....... בשיר הראשון הנשימה שלי ממש נעצרה היא היתה ענקית, השיר השני אני בכלל לא מכירה אבל היא שרה אותו נהדר, חזרת אלינו ובגדול תצליחי ילדה!!!!!!!! 1

MoGanC

New member
נחמד.

אנתוני - חלש.ההופעה הראשונה בכלל הוא לא נשמע כמוהו,נשמע כמו חובבן באמת,ממש ציפיתי שסיימון יגיד שאם מישהו היה מופיע באודישנים עם ההופעה הזאת אז הוא לא היה מקבל אותו.השנייה היתה בסדר,אבל רק בסדר. סקוט - נחמד,אבל הוא קצת מגזים עם ההכרזות שלו.נראה לי הוא בעצמו כבר רוצה לעוף משם ומנסה לשנות אישיות כל שבוע :D היה יפה כשהוא דיבר אל סיימון בשיר,זה יתן לו עוד כמה נקודות.אבל אם איידול באמת מסודר,הדבר הכי טוב שהם יכולים לעשות עכשיו זה להפטר ממנו. ונזל - אהבתי את הבחירה שלה לשיר השני.זה דיי מצחיק שהיא בחרה את השיר הזה,היא בעצם הראתה מה היא יכולה לעשות כשהיא לבד ולא כשכולם שרים.אניווי,אני עדיין לא מרגיש אותה.כלומר,היא שרה טוב,מופיעה יפה,אבל כמו שסיימון אמר בעבר,היא משאירה אותי קר. בו - 2 הופעות נחמדות.אהבתי יותר את הראשונה.יש מצב אבל שהוא עף מחר.לא יודע למה. קרי - מה שאני מתעצבן אצלה זה כל פעם שהיא עושה משהו אתה רוצה שהיא תשנה את זה.כשהיא מתלהבת על הבמה אתה כזה רוצה שהיא תירגע.כשהיא רגועה אתה רוצה שהיא תשתגע קצת.אין לה איזון איפהשהו באמצע.מבחינה ווקלית אין מה לדבר. אז מי עף? לדעתי סקוט.דה טיים הז קם.

??שאלה

למה סקוט מוחא כפיים לעצמו (לאיזה רמה של אומללות הגענו...=( הוא גם לא היה משהו השבוע, הסכמתי עם סיימון בקטע הזה. וונזל שולטת =)

Fairywitch

New member
אוי- גם אותי זה הורג../images/Emo70.gif../images/Emo122.gif

שמתי לב לזה מזמן- זה מעצבן בטירוף

14מתן

New member
../images/Emo125.gif__הטופ 5 ../images/Emo57.gif__../images/Emo125.gif

אנתוני - השיר הראשון נשמע ממש לא טוב
הסוף עוד היה בסדר. השיר השני שלו דווקא היה די טוב ! אני אהבתי...
סקוט - בעעע שני השירים היו נוראיים זה נראה כאילו כל שבוע הוא שר את אותו שיר ובכל זאת לא מצליח לשיר אותו טוב..
וונזל - השיר הראשון שהיא שרה התחיל לא טוב אבל היא סיימה אותו מעולה. השיר השני היה מעולההההה !!! הביצוע שלהם ביחד לא מתקרב לשלה
בו - יש לנו overrated חדש...
קארי - ההופעה הראשונה אולי לא הייתה עם הוואקלז הכי טובים אבל היא הייתה כיפיץ
בשניה היא הפציצה עם הווקאלז חוץ מאיזה שורה אחת שיצא לה קול של עז כי היא בדיוק לקחה אויר ושמעו את זה אבל נוותר לה
לפי השטויות שאמריקה עושה יש מצב שוונזל תעוף למרות שממש לא מגיע לה !!! לדעתי מי שצריך להיות בוטם3 (יש בוטם 2 נכון ? לא 3 ?) אז סקוט ואנתוני כמובן....... אם בוטם3 אז תכניסו את בו לשם גם *מתן חי באשליות*

moran500

New member
וכדאי שהאשליות יישארו רק שלך../images/Emo11.gif

כי בו פשוט מדהיםםם. הוא באמת אחד הטובים בתחרות... "א טרו רוקר" ולא בגלל שהוא משתגע עם המיקרופון, אלא בגלל שהוא (א לה רנדי) נאמן לעציו קיפינ איט ריל ויודע מה טוב לו ! יהה דוג פאונד הו הו הו הו
חח..

נועה167

New member
התוכנית היום../images/Emo26.gif

אנטוני- לא אהבתי! הוא שר שירים שאיכשהו לדעתי מתאימים מן הסתם למי שכן מעריץ אותו אבל אישית אני לא אוהבת ת'סגנון בכלל :/ סקוט- בפעם המאה מה הוא עושה שם עדין? השיר הראשון עוד איכשהו היה נחמד אבל זהו.. חוץ מזה כרגיל. וונזל- אני חושבת שהיא גם הייתה מעולה היום! אהבתי ת'שירים שבחרה והלוואי והיא לא תעוף! בו- דווקא ת'שיר הראשון לא הייתי בוחרת אותו.. אבל בסוף יצא יותר טוב משחשבתי! והשיר השני היה אחלה! בכל מקרה הוא
קרי- מעולה!! היא תמיד שרה טוב והכל אבל היום היא הייתה יותר טובה מכרגיל! הופעות טובות! שירים טובים! ובכלל היה יפהההה

shalehet

New member
אמנם לא ראיתי את התוכנית

אבל אני מתרגשת לקרוא את הביקורות על קארי, אף פעם עוד לא ראיתי בפורום הזה כל כך הרבה ביקורות אוהדות כלפיה... איזה כיף... רק שתישאר.. אחרי קונסי אני כבר חוששת לה

STA1

New member
שמעתי רק את הבנות וקצת אנתוני אז כך

אנתוני - לא משהו מעניין.. וונזל - מדהימה...פשוט אהבתי את איך ששרה את השיר וד"א איך קוראים לו??וחזרה לוונזל אז שהיא התחילה לשיר אז השיר היה מוכר ואז הבנתי שזה השיר שכל ה12 וואנאבי איידול הקליטו.. קרי - חביבה ביותר אבל שיר די משעמם..אבל הקול שלה היה ממש טוב.. ולגבי סקוט ובו אז סקוט בטח היה גרוע ואני מת שהוא יעוףך היום ( בעצם מחר בSTAR ) ואחר כך אנתוני ואז בו ואז מישהי מהבנות תנצח.. והבנתי בו היה משמ טוב..נראה בשידור חוזר..

למעלה