היום בסטאר

Kryptonite

New member
אמממ../images/Emo168.gif

אנתוני - השיר הראשון היה תמוה, השני היה חביב. ממוצע פלוס שלו סקוט - בחירת שירים טובה, אבל מה לעשות, אצלו ואצל אנתוני פשוט חסרה לי עצמה... יש להם קולות טובים, אין ספק, אבל כלום מאחורי זה. וונזל - לא אהבתי אותה השבוע, השיער שלה היה יפה.
היא גם יצאה די מפגרת שהסבירה שהיא אוהבת באיידול את הפוטושוטוס, איך שמאפרים מלבישים אותם והם יוצאים י-פ-י-ם. בו - את סטנד ביי מי אהבתי, אבל אולי זה סתם כי אני יותר אוהב שירים שאני מכיר. השני היה לי די משעמם, אבל כולם אהבו... קארי - חמודה, תרגעי, את לא צריכה להיות המחליפה של קונסטנטין.
ההופעה הראשונה הייתה תמוה. השנייה הייתה טובה, אבל אני מסכים עם סיימון, היא הייתה קפואה מהרגיל...

as usual-

בו שלט בערב
לגמרי אבל סטנד ביי מי היה מדהים....כ"כ התאים לו! השני גם הוא היה שווה קארי הייתה מעולה! פשוט מצויינת! חוץ מהקטע שהיא העיפה את המיקרופון בהופעה הראשונה
WTF? שיהיה
וונזל הייתה פחות טובה מהרגיל- אבל עדיין טובה אנתוני גנב לי את האולסטארס
!!!
לא אהבתי אותו בכלל היום{חחח לא בגלל זה} וסקוט...
וואט מור קאן איי סיי??? עם הקוצים האלה הוא נראה כמו ערס...אני באמת מקווה שהשבוע הוא השבוע, ושהאמריקאים יעיפו אותו רק בגלל האובר-ביטחון עצמי שהוא הפגין השבוע...

Fairywitch

New member
הכי עצוב זה שנראה לי

שגם השבוע סקוט לא יעוף
התחושה שלי היא שיעיפו את וונז או את אנתוני

Sweet Misery

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif

אבל נראה לי שהשחצנות המוגברת שלו יכולה לעלות לאנשים על העצבים.

SHTRUDIDI

New member
ביקורות שלי

לצערי כתבתי תגובה ארוכה והיא נמחקה ולכן אקצר. אנתוני-שיר ראשון לא היסטרי,שיר שני זיופים מטורפים. מה שהופך את הערב שלו לבינוני בלבד והוא בסכנה לעוף לדעתי. וונזל-שיר ראשון מוזר נורא,לא מספיק קיצבי ובקיצביים היא טובה, שיר שני נחמד ביותר מלבד הזיופים בהתחלה. סיימון צודק והיא באמת בסכנה.מקווה שהיא תישאר השבוע. סקוט-שיר ראשון חביב מאוד, שיר שני נחמד.שני השירים התאימו לו מאוד ובכללי זה היה ערב חזק בשבילו.הוא היה טוב,רק הפריעה לי השחצנות הרבה. אני לא אוהבת את זה שהוא אומר שהוא נשאר ולא עוזב.מפריע לי מאוד ואני גם חושבת שזה יכול לפגוע בהצבעות שלו. בו-מלך.שני השירים היו מעולים וההופעות עצמן בכלליות היו מצויינות,אני חושבת שההופעה הראשונה הייתה אחת הטובות שלו.נהניתי מאוד. קארי-שיר ראשון מוזר ובלגניסטי,הרבה ירידות ועליות בהופעה כזאת קצרה עשו לא טוב לאוזן. שיר שני,עדין ושקט.הופעה טובה ומרגשת.אהבתי. אם יש בוטום 3 זה סקוט,אנתוני וונזל.לאנתוני מגיע לעוף לדעתי אבל סקוט יעשה את החיים יותר קלים לוונזל אם הוא יילך.

Freezemyass

New member
התוכנית האחרונה!!

ללא ספק בו וקארי היו תותחים! סקוט דווקא היה מצויין היה חבל לי שסיימון ירדעליו:( אני עדיין מאוכזב מההדחה של קונסטנטין ותמיד אהבתי את בו אבל,לא יודע,אף פעם לא היה משהו חזק מצידו... לעומת זאת בתוכנית האחרונה בו היה תותח!!!הוא שר הרבה יותר טוב,יותר חזק והשירים היו מעולים! פייבוריט חדש אצלי:)

Fairywitch

New member
חדשים../images/Emo35.gif ברוכרים הבאים../images/Emo13.gif

אני אשרשר את ההודעות לשרשור התוצאות, ברשותכם. (וגם שלא ברשותכם
)

whatever4

New member
יום קשה עבר על כוחותינו../images/Emo122.gif

לפי דעתי התוכנית היום הייתה ממש מסורבלת ולא זורמת. אבל אולי זה רק בגלל שחזרתי ממגן במתמטיקה וכל השירים האלה עשו לי קצת כאב ראש
בעייני לא תוכנית מדהימה....
אנתוני: בסך הכל אהבתי אותו היום. הופעה ראשונה: שיר מגניב, קצבי ושונה אבל הוא לא ביצע אותו טוב. היו הרבה מאוד זיופים לאורך השיר. הופעה שנייה: הסכמתי עם סיימון- השיר ממש התאים לו. ביצע אותו ממש טוב. בדיוק בסגנון שלו. אהבתי מאוד
סקוט- שיחק אותה היום
. בנוסף, הוא גם הצחיק אותי היום עם כל הקטעים עם סיימון. הופעה ראשונה: בחר שיר מעולה. הוא יודע לבחור שירים טובים שבהחלט מתאימים לו (חוץ משבוע שעבר). ביצוע ממש טוב לדעתי. הופעה זורמת וטובה. הופעה שנייה: שוב, בחר שיר מעולה וביצע אותו ממש טוב. לא נראה לי שהוא יעוף השבוע.
וונזל- קול מדהים, הופעות מדהימות אבל משום מה היא לא ריגשה אותי כל כך. אני חוששת שאני מתחילה לאהוב אותה פחות והסיבה לא מאוד ברורה לי
. הופעה ראשונה: דווקא אהבתי את השיר ולדעתי היא ביצעה אותו טוב מאוד. הופעה שנייה: קול מדהים, אבל קצת צרחה פה ושם ולא שרה את השיר עם יותר מידי רגש. אבל אין מה להגיד- הבחורה יודעת לשיר.
בו- ביצועים מעולים, אבל אני מוכרחה להודות שהשבוע הוא היה פחות טוב מהשבועות הקודמים מהסיבה הפשוטה שלדעתי השירים היום (בניגוד למה שהשופטים אמרו) לא התאימו לו. הם התאימו לקול שלו אבל לא לאישיות שלו. אני מעדיפה אותו כשהוא שר שירי רוק ולא שירים מהסוג שהוא בחר היום. אבל, עדיין, למרות בחירת השירים, הביצועים שלו היו ממש טובים. הופעה ראשונה: קול מהמם, ביצוע יפה אבל השיר לא התאים לו. אולי בגלל שאני רגילה לראות אותו מבצע שירי רוק. הופעה שנייה: הרבה יותר טובה לטעמי מהשנייה. הופעה חמודה. (אבל שלא יהיו אי הבנות, אני עדיין חושבת שבו הוא המלך
)
קארי- נתנה הופעות מעולות היום אבל עדיין היא לא זכתה בקול שלי. הופעה ראשונה: מעולה! הופעה שנייה: קול מדהים אבל שיעממה אותי. אני חושבת שהשבוע לכולם יש סיכוי לעוף חוץ מלקארי. התחושה שלי? לצערי, נראה לי שאנתוני יעוף. ולא בצדק
אני די אוהבת אותו. מקווה שאני טועה. נ.ב- מסר לבו- ת-ת-ג-ל-ח ומהר

whatever4

New member
אה ועוד דבר....

מוכרחה להודות- קונסטנטין חסר. ובגדול.

whatever4

New member
אה ועוד דבר2....../images/Emo13.gif

זה רק אני או שנראה היה כאילו סיימון מנסה להרוס לוונזל בכוונה? אומנם כמו שאמרתי בהודעה העליונה, אני לא מתתי על ההופעות שלה אבל עדיין, להגיד שהיא לא שרה טוב?! מה אתה חירש?! הקול שלה נשמע מצויין. סתם עיצבן איתי.

נועה167

New member
נכון!!!

לדעתי הוא אמר לה את זה לא כי היא לא הייתה טובה אלא כי הוא חשב שהיא תעוף!! וסיימון רוצה להיות צודק הרי..

זה לא אותו דבר בלי קונסטנטין../images/Emo10.gif

אני באמת שוקלת להפסיק לראות.. זה פשוט משעמם בלעדיו.. למרות שראיתי היום רק את הסוף השירים השני של וונזל השיר השני של בו והשיר השני של קרי. אני מקווה שבו ינצח, למרות שיש לי הרגשה שהוא יעוף מחר
וקרי.. היא שרה יפה. אבל לא יודעת למה.. אני לא אוהבת אותה על סקוט ואנתוני אין בכלל מה לדבר. וונזל שרה מקסים.. והיא באמת חמודה. הגמר צריך להיות בינה ובין בו. וזהו.. יוחזר קונסטנטין ומהר

מסכימה!

מאוד משעמם בלעדיו כרגע הדבר היחידי שמחזיק את התכנית זה בו! הוא היה מדהים אבל מה לעשות אין לו את מה שיש לקונס.. הביקורת שלי על אתמול: סקוט: טוב אני אישית שונאת אותו ולדעתי הוא זייף לא יודעת מה כולם מוצאים בו זה גם דוחה להסתכל עליו סקוט יעוף לאלתר! אנתוני:אוקי השיר הראשון היה נחמד לא גרוע וגם לא טוב פשוט נחמד והשני לדעתי היה ממש טוב מתאים לאנתוני לעשות בלדות ולא משהו אחר שישאר עם זה וונזל:את השיר הראשון לא אהבתי בכלל הווקלז שלה היו קצת אווף אבל בשיר השני זה היה הרבה יותר טוב.. בו:לדעתי הוא אם לא קונס האמריקן איידול הבא הוא הכי טוב נקודה ומגיע לו לנצח שתי ההופעות היו מעולות סיימון צודק הוא גורם לאחרים להיראות כמו חובבנים! קארי:לא יודעת אני לא ממש אוהבת אותה לא אוהבת שהיא בקטע של קאנטרי לדעתי היא הייתה ממש הרבה יותר טובה שהיא עשתה את:alone,love is a battelfield,mcartur's park היא הייתה בסדר היום אבל אני לא מתה עליה בו היה הכי טוב מכולם! הבוטום טרי שלי:סקוט וונזל וקארי.. אך לצערי הוא באמת יראה ככה לדעתי:אנתוני סקוט וווזל ומבניהים וונזל תלך.. פשוט יש לי הרגשה כזאת..

למעלה