היום נשמע את כל האלבום של אדם !!!!!!!!

nini18

New member
יופי אני שמחה לשמוע וד"א חשבתי שאהבת

גם את Aftermath לפי מה שרשמת בהתחלה. התחרטת???

Lady in red2

New member
אה כן, הוא עם פוטנציאל וגם Sleepwalker

למרות שרשמתי על Sleepwalker ביקורת פושרת, אני חושבת שצריך להקדיש לו (וכמובן לשאר האלבום) עוד שמיעות. כנ"ל לגבי Strut. מה שכן, לא נראה לי שאני אוהב את: FYE Sure Fire Winners If I Had You הורדתי את האלבום (תודה מידנייט סקיי!) ואני אשמע מחר בנסיעה ובאוני'. אז דיווחים בהמשך! כאמור לא נפלתי מ-Time for Miracles בהתחלה ועכשיו הוא שיר טוב בעיניי! אז מקווה שלא ריסקתי אותך שוב

nini18

New member
חחחח אני אתגבר ../images/Emo7.gif חחח

לפחות אני אשתדל .... ואת תשתדלי לחלק עוד כמה
חחחחח

Lady in red2

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

שמעתי היום שוב חלק - Soaked מדהיםםםםםםם אין מילים
ו-Music Again ממכר יותר ויותר

Lady in red2

New member
וסיכום על השירים שהכי אהבתי

Music Again
Whatya Want From Me
Soaked
Fever
Broken Open
Time for Miracles

nini18

New member
כל עוד ממשיכים ה ../images/Emo45.gif להגיע תציפי כמה שאת

רוצה חחחחח

naama59

New member
אוקיי

אחרי שהתגברתי על כל קטע ה"אדם לא הולך לעשות רוק" ובלה בלה בלה דווקא אני חייבת להגיד שהאלבום נשמע הרבה יותר טוב, לדעתי אפילו יותר טוב ממה שהוא נשמע לי בהצצות לא סתם אמרתי שנחכה לשפוט את הטרקים המלאים
Music Again מגניב, את FYE אני עדיין לא אוהבת, יש הרבה יותר מוצלחים ממנו בדיסק לא מתה על Strut Soaked פשוט מעולה! לגמריי לא נופל מהדמו של מיוז ואפילו עולה עליו. את SFW גם לא אוהבת ממש Loaded Smile נחמד If I Had You די מקפיץ, דווקא נחמד לאללה Pick U Up די נשכח כזה Fever כמובן נשמע הכי ליידי גאגא שיש, אבל דווקא נשמע טוב לא מתה על Sleepwalker ועל AfterMath (למרות שההתחלה שלו נחמדה) Broken Open אחד האהובים עליי, פשוט מעולה את השיר של פינק די למדתי לחבב כבר, הוא נחמד לאללה והוא די קליט TFM קצת יותר בסדר בעייני, למרות שאני לא מתה עליו גם וMaster Plan גם מגניב.
בסה"כ אחלה אלבום

Glambert Girl

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo214.gif PUU לטעמי בכלל לא נשכח

אם כבר Strut ו AfterMath (אין לי שומדבר נגדם, אבל בין כל השירים היותר איכותיים הם נבלעים) PUU קצבי , עכשווי , קליט בקיצור שיר רוק טוב. הבתים שלו מהממים והפזמון בכלל.. והקטע של 2:35 והצרחה בסוף..ווואו.

t r e c o o l

New member
puu מעולההה, אוהבת יותר אחרי כמה שמיעות

גם את סטראט, רק את אפטרמאט לא הצלחתי לאהב..

Glambert Girl

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo214.gif תודה רבה על הקישורים ../images/Emo141.gif

לא יודעת איך הייתי מחכה עוד שבוע.. ממש נהנתי מהשירים, אלבום פיצוץ!

למעלה