היום נשמע את כל האלבום של אדם !!!!!!!!

magenta73

New member
לא.

תחשבי גלגל"צ. fever יתפוס הרבה יותר. ואז כולם יקנו את התקליט ואדם ישלוט בעולם! בבבבממממממאוווהההווווווו!

mayarel

New member
היות ואנחנו כנראה דיי אותו בן אדם..

יש מצב שאת מחליפה אותי בסוף השבוע??

mayarel

New member
הרוב היה ממש אותו דבר

וגם הכי מצחיק שהזכיר לנו אותה מוסיקה בדיוק

nini18

New member
לא, אני זוכרת שקראתי בלילה וחשבתי

טוב זה בדיוק ההפך ממאיה. אז אם מחברים את שתיכן ביחד יוצא שאהבתן את כל האלבום ואז זה יאיייי

mayarel

New member
חחח סבבה.. אולי זה רק שנזכרנו באותם אומנים

לשירים, אבל אני חושבת שחוץ מSTURT שלא הכי אהבתי ו PICK YOU UP שמאוווווווווווד אהבתי, הכל דיי אותו הדבר.. חחחחחחחחחחחחחח הצחיק אותי ששתינו חשבנו כל סיזורז סיסטרס.. כי כולם חשבו על אנשים אחרים.. ומיקה וקווין למיוזיק אגיין.. ויאללה העיקר שזה אלבום ממממממממממדדדדדדדדדדדדדדדדהההההההההההההההההייייייייייייייייייייייםםםםםםםםםםםםםםם

magenta73

New member
../images/Emo6.gif

ולא יודעת, לא נראה לי, הסופ"ש שלי נראה לי כיף יותר...
ועכשיו, עם העבודה, זה כל מה שיש לי

../images/Emo41.gif הביקורת שלי ../images/Emo13.gif ../images/Emo41.gif

אוקיי, בכללי - הדיסק מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםם
אין מילים לתאר כמה אני אוהבת אותו. כל כך מגוון, עשוי כ"כ טוב, הקול של אדם כל כך יפה. באמת שלא יכולתי לקוות ליותר טוב מזה. ועכשיו לשירים.... Music Again - כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ אוהבת !!!!!!!!!!!!! גלאם רוק בייבי
Broken Open - ממש יפה
מרגיע כזה... אהבתי את המוזיקת רקע ממש, עשוי ממש טוב. Fever - אוהבת ! מקפיץ, מגניב, שונה, מיוחד :) Whataya Want From Me - לא אחד האהובים עליי, אבל בהחלט חמוד For Your Entertainment - אני יכולה להגיד בוודאות שזה השיר הכי פחות אהוב עליי מהאלבום. כ"כ לא מתקרב לשאר השירים... אני ממש לא מבינה למה דווקא הוא יצא כסינגל ראשון. ממש לא משקף את האלבום כולו. Pick U Up - חמוד +. גם לא אחד האהובים עליי. Soaked - אין מילים
מהמם. מביא לי צמרמורות... ההתחלה מגניבה ממש :) If I Had You - מדהים כמה השתנתה לי הדעה עליו מאז ההצצה הראשונית ! בהתחלה לא אהבתי אותו בכלל, אבל הוא כ"כ ממכר ! מקפיץ, כיפי.... אחד האהובים עליי כרגע
Loaded Smile - ממממ לא ממש התחברתי אליו עד עכשיו, אולי בהמשך הוא יתחבב עליי יותר Sleepwalker - מטוררררררררררף כמה שהשיר הזה טוב ! להיט מובטח במקרה שייצא כסינגל. אני חושבת שכבר אמרתי את זה, אבל הוא ממש מזכיר את ג'סטין טימברלייק... וזה דבר טוב :) Strut - חולה על הפזמון !!!!!! שיר מעולה.... אני אוהבת את זה שיש בו משהו שונה קצת וחדש :) Sure Fire Winners - אין לי מושג למה לא אהבתן אותו
עוד מההצצה אהבתי אותו.... המילים, הקול של אדם
שיר מגניב בסך הכל Aftermath - וואו וואו וואו וואו. צמרמורות. דמעות. מה לא ? איזה שיר מדהים.... הקול של אדם פשוט היסטררררררררי שם ! אין דברים כאלה
השני הכי אהוב עליי אחרי מיוזיק אגן אני כ"כ לא הולכת לשמוע שום דבר אחר חוץ מהדיסק בשנה הקרובה
מאוהבת קשות בו ובאדם

Lady in red2

New member
סוף סוףףףףףף../images/Emo70.gif דעות תוך כדי שמיעה

אני שומעת מהלינק שיש בפורום איידול, כי אין לי סבלנות לחכות להורדה. הבעיה שזה נתקע......
Music Again: וואוו זה סגנון שונה ממה שהורגלנו... אבל שיר חמוד, בגבוהים הוא קצת מזכיר את מיקה. לקראת הסוף משלב גם גיטרות, יפה.
רוק פופ נחמד שכזה, יותר קליט משיר הנושא.
מזכיר קצת להקות רוק-פופ של השנים האחרונות. FYE: פעם שלישית שאני שומעת את השיר. עדיין יותר מדי ליידי גאגא/בריטני, אבל לא הכי קליט/כיפי. סביר מינוס גם בשביל הז'אנר. Whatya Want From Me: סוף סוף שומעים את הקול שלו טוב בתחילת השיר. הממממ שיר פופ נחמד, גם די קליט. גם זה בסגנון של השנים האחרונות. כמו ששמים לפעמים בסרטים/סדרות ברקע... קשה לי להסביר. Strut: קצת שיר לא ברור, כרגע לא תפס אותי, אבל יש קטעים נחמדים של גיטרות לפעמים. אה! בזמן 2:24 מזכיר את קווין/פרדי!! אמנם רק לזמן קצר... Soaked: מתחיל במוזיקה מזרחית? נחמד
אוקיי, בלדה ראשונה... שילוב יפה עם פסנתר. היי, מזכיר לי את מיוז! *בודקת* אכן הבחור ממיוז (Matthew Bellamy) כתב לו...
גאה בעצמי על הזיהוי. ידעתי שהם כתבו לו, אבל לא זכרתי/ידעתי איזה שיר. שיר חזק
Sure Fire Winners: הא? התחלה הזויה... אממממ... גם ההמשך... עוד שיר לא מוגדר/ברור... לא אהבתי. בהמשך נהיה קצת קליט, עדיין לא התחברתי. A Loaded Smile: שיר שקט... די יפה/מרגש, לקראת הסוף קצת מתחרבש ונהיה מוזר. לא מפיל... אבל לא רע. If I Had You: כבר לא יהיו שירי רוק נטו אני מתארת לעצמי...
המממממ... לא כזה התחברתי, שיר דאנס סביר. Pick U Up: לא תפס אותי... בסדר כזה. Fever: אה, מזכיר את מיקה בחלקים! כלומר בפזמון... נחמד דווקא!
בהתחלה לא הייתי בטוחה לגביו, אבל השיר משתפר בהמשך.
Sleepwalker: הממממממ........... אין דיעה.
סביר, לא תפס אותי בינתיים... קטע יפה של גיטרות אחרי 3 דקות, ובסוף השיר. Aftermath: שיר רוק נטו ראשון? שיר טוב. לא רע בכלל... Broken Open: הוא נשמע טוב בהתחלה
גם בהמשך
מזכיר את הבלדות ששר באיידול. יפה בהחלט
קצת מעייף לקראת הסוף, אבל עדיין יפה. Time for Miracles: טוב, כמובן ששמעתי את זה כבר. הוא עדיין קיטשי, אבל קיטש זה לא בהכרח רע. בכל אופן אני אוהבת אותו יותר עכשיו.
Down the Rabbit Hole: ? לא מצאתי... :Master Plan http://www.youtube.com/watch?v=HCVl6VFd47Q לא מתה על הקצב... זהו......... מצטערת שהתגובות היו די פושרות. כמעט הכל שונה לחלוטין ממה שעשה באיידול, לא פשוט לעיכול. ציפיתי ממנו לאלבום שונה, אבל בהאזנה עזבתי את הציפיות ופשוט הקשבתי. יש כמה שירים שאהבתי וציינתי אותם, אבל עדיין, באופן כללי, אני לא מרוצה לגמרי. אני אנסה לשמוע שוב.

Lady in red2

New member
אמממ תיקון

יצאה לי ביקורת סופית פושרת מדי. היו שירים שהפתיעו אותי ואהבתי מאוד, אבל גם שירים שלא אהבתי או שלא התחברתי, ולכן אמרתי שאני לא מרוצה לגמרי.

nini18

New member
../images/Emo14.gif טוב רסקת אותי לגמרי חח

אבל ציפיתי שלא תאהבי חח כי את באמת היית בטוחה שהוא ימשיך בכיוון של איידול למרות שהוא אמר מיליון פעם שלא חחחח סוף סוף מישהי מסכימה איתי ש STRUT נשמע קצת קווין.
השיר שלא מצאת לא קיים כרגע רק שייצא הדיסק ב23 יצאו הבונוסים איתו וזה אחד מהם. ד"א השיר שאמרת שהוא נטו רוק אדם כתב
לא נורא ליידי
תמיד אחרי דיסק מס' 1 בא דיסק מס' 2
אל תנטשי את BB את תראי שהוא עוד יעשה הסטוריה.

nini18

New member
ד"א אני חייבת לציין שמכל בנות הפורום את ה..

סנובית מוסיקלית הגדולה ביותר חח ויש פה די הרבה סנוביות מוזיקאלית חחחח

חחחחחחחחח בתכלס.....

גם אני סנובית מוסיקלית לא קטנה. הסגנון השולט אצלי הוא רוק, לכל סוגיו, ופופ/דאנס לא מתקבלים בברכה בד"כ. קשה לי עם מיינסטרים בכללי, אבל איכשהו הקול של אדם, החדשנות, הדברים השונים גרמו לי לאהוב את הדיסק בכלליות... אין מה לעשות, רק לאדם יש השפעה כזאת עליי

Lady in red2

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

שימי לב שאת השירים שאני אוהבת, אני ממש אוהבת
ע"ע: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2146&MessageId=135797904 כאשר 3
זה המקסימום! חחחח...
שוב, כשאמרתי שאני לא מרוצה לגמרי, התכוונתי שיש שירים שלא אהבתי/לא תפסו אותי, ולכן אני לא מרוצה לגמרי. ודווקא אין לי בעיה עם פופ או דאנס שהוא קליט ונתפס אצלי. Music Again, Whatya Want From Me, Fever הם שירי פופ או שמשלבים בתוכם פופ ואהבתי. אני יודעת שהוא אמר שהוא ישלב הרבה סגנונות, הוא באמת שילב. פשוט חשבתי לשמוע קצת רוק בסגנון מה שעשה באיידול בין היתר, וזה לא הופיע שם. מה שכן הייתה בלדה בסגנון הבלדות שהוא שר, אז זה היה נחמד. אבל שוב, ניסיתי/מנסה/אנסה כמה שיותר לשכוח ממה שציפיתי ופשוט להקשיב נטו. מה פתאום לנטוש אותו
הוא זמר מדהים, למה שאני אנטוש... ואני כמובן אשמע עוד כמה פעמים. שוב, את השירים שאהבתי ממש אהבתי

למעלה