סוף סוףףףףףף../images/Emo70.gif דעות תוך כדי שמיעה
אני שומעת מהלינק שיש בפורום איידול, כי אין לי סבלנות לחכות להורדה. הבעיה שזה נתקע......
Music Again: וואוו זה סגנון שונה ממה שהורגלנו... אבל שיר חמוד, בגבוהים הוא קצת מזכיר את מיקה. לקראת הסוף משלב גם גיטרות, יפה.
רוק פופ נחמד שכזה, יותר קליט משיר הנושא.
מזכיר קצת להקות רוק-פופ של השנים האחרונות. FYE: פעם שלישית שאני שומעת את השיר. עדיין יותר מדי ליידי גאגא/בריטני, אבל לא הכי קליט/כיפי. סביר מינוס גם בשביל הז'אנר. Whatya Want From Me: סוף סוף שומעים את הקול שלו טוב בתחילת השיר. הממממ שיר פופ נחמד, גם די קליט. גם זה בסגנון של השנים האחרונות. כמו ששמים לפעמים בסרטים/סדרות ברקע... קשה לי להסביר. Strut: קצת שיר לא ברור, כרגע לא תפס אותי, אבל יש קטעים נחמדים של גיטרות לפעמים. אה! בזמן 2:24 מזכיר את קווין/פרדי!! אמנם רק לזמן קצר... Soaked: מתחיל במוזיקה מזרחית? נחמד
אוקיי, בלדה ראשונה... שילוב יפה עם פסנתר. היי, מזכיר לי את מיוז! *בודקת* אכן הבחור ממיוז (Matthew Bellamy) כתב לו...
גאה בעצמי על הזיהוי. ידעתי שהם כתבו לו, אבל לא זכרתי/ידעתי איזה שיר. שיר חזק
Sure Fire Winners: הא? התחלה הזויה... אממממ... גם ההמשך... עוד שיר לא מוגדר/ברור... לא אהבתי. בהמשך נהיה קצת קליט, עדיין לא התחברתי. A Loaded Smile: שיר שקט... די יפה/מרגש, לקראת הסוף קצת מתחרבש ונהיה מוזר. לא מפיל... אבל לא רע. If I Had You: כבר לא יהיו שירי רוק נטו אני מתארת לעצמי...
המממממ... לא כזה התחברתי, שיר דאנס סביר. Pick U Up: לא תפס אותי... בסדר כזה. Fever: אה, מזכיר את מיקה בחלקים! כלומר בפזמון... נחמד דווקא!
בהתחלה לא הייתי בטוחה לגביו, אבל השיר משתפר בהמשך.
Sleepwalker: הממממממ........... אין דיעה.
סביר, לא תפס אותי בינתיים... קטע יפה של גיטרות אחרי 3 דקות, ובסוף השיר. Aftermath: שיר רוק נטו ראשון? שיר טוב. לא רע בכלל... Broken Open: הוא נשמע טוב בהתחלה
גם בהמשך
מזכיר את הבלדות ששר באיידול. יפה בהחלט
קצת מעייף לקראת הסוף, אבל עדיין יפה. Time for Miracles: טוב, כמובן ששמעתי את זה כבר. הוא עדיין קיטשי, אבל קיטש זה לא בהכרח רע. בכל אופן אני אוהבת אותו יותר עכשיו.
Down the Rabbit Hole: ? לא מצאתי... :Master Plan
http://www.youtube.com/watch?v=HCVl6VFd47Q לא מתה על הקצב... זהו......... מצטערת שהתגובות היו די פושרות. כמעט הכל שונה לחלוטין ממה שעשה באיידול, לא פשוט לעיכול. ציפיתי ממנו לאלבום שונה, אבל בהאזנה עזבתי את הציפיות ופשוט הקשבתי. יש כמה שירים שאהבתי וציינתי אותם, אבל עדיין, באופן כללי, אני לא מרוצה לגמרי. אני אנסה לשמוע שוב.