היום נשמע את כל האלבום של אדם !!!!!!!!

lama ken

New member
תני לי קצת זמן ../images/Emo6.gif עוד לא הספקתי לשמוע הכל

מבטיחה ביקורות מפורטות בקרוב
לפחות את sleepwalker אני כבר אוהבת מאוד, זה פשוט שיר מעולה!

nini18

New member
שיר מדהים../images/Emo47.gif ונו טוב אני אחכה חחח ../images/Emo25.gif

lama ken

New member
סיכום ראשוני שלי

למרות שזה רק 2-3 שמיעות ראשונות ודעתי עוד בטוח תשתנה לגבי חלק מהשירים. דבר ראשון אני חושבת שהאלבום ממש ממש טוב והתעלה על הציפיות שלי. אוהבת כבר את רוב השירים שלו. הכי אהובים עלי (לא בהכרח בסדר הזה) :
FYE
- באופן מוזר השיר הכי אלקטרו-דאנסי באלבום שזה הסגנון שהכי פחדתי ממנו הוא בין האהובים עלי ביותר.
Sleepwalker - שיר מדהים!!
Fever - שיר כל כך מגניב, אם זה לא יהיה להיט היסטרי אז אני לא יודעת מה כן.
Broken Open
TFM
Master Plan (אני יודעת שהוא לא באלבום אבל הוא כל כך צריך היה להיות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) אוהבת גם:
Aftermath
Whataya Want From Me
Strut
Music Again עוד לא התחברתי כל כך אבל יש סיכוי שאחרי עוד כמה שמיעות אני אוהב:
Loaded Smile
Pick U Up
Soaked
Sure File Winners לא אוהבת ולא נראה לי שאוהב בהמשך: If I had you

nini18

New member
יאיי אחלה ביקורת חח

אבל מה יש לכם מ IIHU
שיר מגניב לא משנה לא נכנסת לקטנות.. כאילו כן אבל אני צריכה להתחיל ללמוד גם לקבל ביקורת שלילית חח (טוב זה בערך יקרה כמו מה שרשמת על IIHU
)
טוב אחרי שקראתי את הביקורות שלך ושל הדס אני יכולה סוף סוף ללכת מהמחשב חחחחחח למרות שאני עדיין מחכה שהדס תשנה את המילה הנוראית שהיא כתבה שם
לילה טוב

lama ken

New member
חחחח תשמעי אני אתן לו עוד כמה שמיעות, אבל...

במיוחד החלק של הדי-די-די-דו הזה בסוף הפזמון... בא לי לא טוב... חחחח

Glambert Girl

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo214.gif זה דווקא ממש מגניב...

השיר גם לא הסטייל שלי, אבל אני כ"כ יכולה להאמין שאדם שר את זה והוא שר את זה מעולה והקצב של השיר מעולה..

s i g a

New member
אם למישהי יש מילים לשירים שתשים תודה:)

הנה של fever there he goes my baby walks so slow sexual tic-tac-toe yeah, I know we both know it isn’t time but would you be m-mine we’ll never get too far just you, me and the bar so in a ménage à trois sometimes would he be m-mine (2x) would you be mine oh baby, lights on but your mom’s not home I’m sick of laying down alone with this fever – fever, yeah I want it all now I’m gonna get you alone give you a fever – fever yeah there it goes you stole my soul and so ’cause, sweetheart a-no-no-nobody a-no-no-knows they’re occupied tell me you’ll be m-mine let’s get inside your car just you, me and the stars kind of ménage à trois sometimes would he be m-mine (2x) could you be mine yeah oh baby, lights on but your mom’s not home I’m sick of laying down alone (ooh) with this fever – fever, yeah I want it all now I’m gonna get you alone (ooh) give you a fever – fever, yeah yeah, yeah, yeah (3x) yeah oh baby, your light’s on but your mom’s not home I’m sick of laying down alone (ooh) with this fever – fever, yeah I want it all now I’m gonna get you alone (ooh) give you a fever – fever, yeah (ooh) fever, fever, yeah

magenta73

New member
מג'נטה מבקרת- (ניני לפה)

אז ככה. עלי לציין שיש שירים שאני פחות אוהבת, אבל גם אותם אני אוהבת, יחסית, ואז יש שירים שאני חושבת, טוב את זה אני פחות אוהבת, ואז זה ממשיך לפזמון ואז אני, רגע, בעצם אני כן אוהבת. משמע כל מה שאני כותבת זה שטויות, או שיותר נכון - יכול להשתנות בהמשך. למרות שבפירוש יש שירים שאני יותר אוהבת מאחרים. קדימה- fye- אין מה להגיד שלא אמרתי, לא הכוס תה שלי. אבל אפשר לרקוד לזה. wwfm- כנ"ל. sturt- אחד מהאהובים עלי דווקא. אני אוהבת שהוא משחק עם הקול שלו ועולה למעלה. ואוהבת את הגיטרות.
soaked- מקסים ומיוחד, אבל יחד עם זאת, בהשוואה לשקטים האחרים, אליו הכי פחות התחברתי. מהשקטים, הכוונה. ואני מעדיפה או שקטים או רוק, ומכיוון שאין הרבה רוק, אז... כן... sfw- זה אחד האהובים עלי. גלאם!
loaded gun- השיר השקט השני הכי טוב. יש לו קול של מלאך, סוחף אותך לגמרי. הייתי אומרת שזה השקט הכי טוב, אבל יש את broken open שזה, אין לי מילים... if I had you- זה כזה שיר מטומטם, כאילו, לגמרי קלאבי, אבל אי אפשר לא לרקוד, זה אפילו לא לרקוד, זה לקפצץ בלי הכרה, כששומעים אותו. אז זה הגילטי פלג'ר שלי. pick u up- הוא יותר טוב מהפרומו. זהו. מקובל עלי אבל לא פייבוריט. fever- משגע!!!!!!!!!! מזכיר את הסיזר-סיסטרס (שזה טוב, אני אוהבת אותם), מגניב בטירוף. סקסי.
sleepwalker- סבבה. אפשר היה להשתגע קצת יותר עם הקול. aftermath- אוהבת! ככה משתגעים עם הקול!
broken open - כמה יופי, אלוהים. כמה יופי.
music again- אין לי מה להגיד. קווין פוגש את מיקה ומתערבב אצל אדם.

nini18

New member
לקח לי שעה להבין מזה SFW חחח הסתכלתי

על כל השירים חוץ מהראשון חחח
טוב אהבתי חלקית את הביקורת קצת נעלבתי בשם IF I HAD U לא חייבים להשתמש במילה "מטומטם" יש פה אנשים רגישים
מזה loaded gun??? התכוונת בטח ל SMILE אבל אהבת את FYE למה שינית את דעתך?? ושוב אולי תקחי בחזרה את המילה מטומטם
את חכמה ויודעת לכתוב תחשבי על משהו פחות מעליב *פרצוףפאפי* סה"כ שמחה שאהבת לפחות את הרוב וBROKEN OPEN יעשה הסטוריההה. הוא חייב להוציא אותו כסינגל פשוט חייב.

magenta73

New member
טוב, סליחה באמת.

לודד סמייל, כן. חיוך לא אקדח. אדם אומר כן לאהבה ולא למלחמה. ולא אהבתי ממש את fye , אמרתי שהוא בסדר לנישה שלו או משהו כזה, או שסתם הייתי נחמדה. קורה, פעם ב...
ו- if i had you זה שיר מטומטם. נקודה. זה לא אומר שהוא לא טוב. יש הרבה שירים מטומטמים שאני אוהבת. ושכל העולם אוהב... גם ריינינג מן זה שיר מטומטם, לדוגמא. טוב, אז אני לא אגיד שיר מטומטם, אני אגיד שיר דיסקואי. בסדר?...

nini18

New member
זה כבר יותר טוב ../images/Emo24.gif

אז מה אם את אוהבת? הבנתי שאת אוהבת אותו אבל לא חייבים לקרוא לו מטומטם!!! דיסקואי או שיר דנס כבר יותר טוב חח

nini18

New member
דיסקואי זה לא מהמילה דיסקו??

מה את רוצה לשגע אותי ??? די עם המילה מטומטם

nini18

New member
גם אבל קודם BROKEN OPEN

השיר הזה וסליפווקר יעשו הסטוריה.
וגם מיוזיק הגיין למרות שהייתי בטוחה שהוא יישמע יותר רוקיסטי!! לפחות לפי התיאור של לינזי פרקר .

למעלה