מג'נטה מבקרת- (ניני לפה)
אז ככה. עלי לציין שיש שירים שאני פחות אוהבת, אבל גם אותם אני אוהבת, יחסית, ואז יש שירים שאני חושבת, טוב את זה אני פחות אוהבת, ואז זה ממשיך לפזמון ואז אני, רגע, בעצם אני כן אוהבת. משמע כל מה שאני כותבת זה שטויות, או שיותר נכון - יכול להשתנות בהמשך. למרות שבפירוש יש שירים שאני יותר אוהבת מאחרים. קדימה- fye- אין מה להגיד שלא אמרתי, לא הכוס תה שלי. אבל אפשר לרקוד לזה. wwfm- כנ"ל. sturt- אחד מהאהובים עלי דווקא. אני אוהבת שהוא משחק עם הקול שלו ועולה למעלה. ואוהבת את הגיטרות.
soaked- מקסים ומיוחד, אבל יחד עם זאת, בהשוואה לשקטים האחרים, אליו הכי פחות התחברתי. מהשקטים, הכוונה. ואני מעדיפה או שקטים או רוק, ומכיוון שאין הרבה רוק, אז... כן... sfw- זה אחד האהובים עלי. גלאם!
loaded gun- השיר השקט השני הכי טוב. יש לו קול של מלאך, סוחף אותך לגמרי. הייתי אומרת שזה השקט הכי טוב, אבל יש את broken open שזה, אין לי מילים... if I had you- זה כזה שיר מטומטם, כאילו, לגמרי קלאבי, אבל אי אפשר לא לרקוד, זה אפילו לא לרקוד, זה לקפצץ בלי הכרה, כששומעים אותו. אז זה הגילטי פלג'ר שלי. pick u up- הוא יותר טוב מהפרומו. זהו. מקובל עלי אבל לא פייבוריט. fever- משגע!!!!!!!!!! מזכיר את הסיזר-סיסטרס (שזה טוב, אני אוהבת אותם), מגניב בטירוף. סקסי.
sleepwalker- סבבה. אפשר היה להשתגע קצת יותר עם הקול. aftermath- אוהבת! ככה משתגעים עם הקול!
broken open - כמה יופי, אלוהים. כמה יופי.
music again- אין לי מה להגיד. קווין פוגש את מיקה ומתערבב אצל אדם.