היום נשמע את כל האלבום של אדם !!!!!!!!

nini18

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

אחלהההה שיר

heart1soul

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ממש אהבתי את ההתחלה! לקראת הסוף

משהו קרה שם עם הקטע סולו המוזר ואז מוזיקה קצת מוזרה ואז בסוף בסוף שוב יפה זה היה מדהים בהתחלהההההה וז פתאום הגיע החלק המוזר חחחח אבל לא נורא עדיין מהמם:)

Glambert Girl

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo214.gif נחמד אבל הוא לא מרגש

כפי שמצופה מהשם שלו והמיליים של השיר.

nini18

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

מתה מתה על השירי מועדון שלו פשוט מתה מתה כבר לשמוע אותם במועדונים ולהתחיל להשתולל לא שאני לא עושה את זה בבית אבל במועדון עם עוד עשרות אנשים יותר כיףףףףףףף אוי בא לי לבכות זה אלבום חלומותיייי
יש בו הכל פשוט הכלללל ....

nini18

New member
ה - ../images/Emo106.gif החסר זה רק בגלל שאני לא יודעת

לספור כנראההההה

InbarKiii

New member
מסכימה מסכימהה../images/Emo45.gif

שיר כלכך כיףףףףףףף כל פעם שאני רק שומעת ממנו אני כבר משתגעת חחח ויש בו כלכך הרבה דברים שונים! אהבתייי

heart1soul

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ווואווו אני רוקדת פההההההההה

ענק ענק ענק ענק ענק ענק כל כך ממכר כל כך מגניב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני חולה על זה!!!!!!! דודודודודודודודודודוד

mokasosex

New member
שיררררר כזה קצבי ומגניב

אין אי אפשר להקשיב בלי להתחיל לזוז. אני אהבתי מאוד.

ר ו ח ל י

New member
שיר מטורף!!!! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הפתיע עם השיר הזה. קליט בטירוף, מקפיץ, ומה שהוא עושה שם עם הקול שלו.. אלוהים!!!

Glambert Girl

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo214.gifאוקיי, הסגנון ממש לא מדבר אליי

אבל אני לא יכולה שלא לחייך ולקפץ כשאני מקשיבה לו . אוהבת ביותר

למעלה