היום נשמע את כל האלבום של אדם !!!!!!!!

nini18

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
אוי שיר מדהיים וגם זה רנטה הזכיר לי קצת קווין בשבמיעה ראשונה עכשיו פחות שיררר מדהיםםםםםםם

InbarKiii

New member
הוא מדהיםםם בקטע הזה

איך שהוא עולה עם הקול אבל זה נשמע כלכך חלק..ווואו

Glambert Girl

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo214.gif הקטע הזה מושלם

ושיר מעולה, סטרייט רוק חזק . אהבתי את המנגינה, העיבוד,המילים והשירה שלו!

InbarKiii

New member
כן! ממש מחזות זמר

וכלכך טובבבבבבבבבבבב ממש ממש ממש ממש אהבתיייי [טוב,מה לא אהבתי?
]

InbarKiii

New member
אני זוכרתתת :)

ותאמת לא הבנתי למה..אבל אני לגמרי מבינה עכשיו

heart1soul

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ממש ממש ממש ממש אהבתי

nini18

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

אוייי מתה על השיררר הזההההההההההההההה
אויייייי אני מתהההההההההההההההההה על השיררררררר
טוב יש מצב שאני מתההה על כל השיריםםם חחח אוי טוב הדופק עוד רגע מתפוצץץ ליייי אוייי איזה שיר מדהיםםםםם וןהסולו גיטרההההה השיר הכי אהוב עלייי בעולם חחחחחחחח מתההההההההההההההה על השיררררררררררררר אויי ושוב הסולו גיטרהההההההה מדהיםםםםםםם

heart1soul

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מדהים!!! אני וגיא ממש אהבנו

בדר"כ הוא קשה איתי לגבי אדם אבל הוא ממש אוהב את השיר הזה וד"א הוא ממש אהב גם את FYE

למעלה