הישרדות - פרק 5: שלב העלילה

Fairywitch

New member
../images/Emo41.gifהישרדות - פרק 5: שלב העלילה../images/Emo41.gif

כל מה שקשור לפרק של היום בערב - לכאן. ולמי שתוהה- כן, זה פרק 5. עד עכשיו היו 4 פרקים, כשפרקים 2-4 פשוט חולקו לשניים- שלב.. נקרא לזה שלב עלילה ואז שלב הדחה. נא לשרשר לכאן- כי למנהלי הפורום יש מה לעשות בחיים חוץ מלהדביק שרשורים.
צפייה מהנה

די מעיק עניין החלוקה לשניים, אבל בסדר.

[ואני עדיין לא התרגלתי לעניין הפרק בשבוע, אני רגילה לכל יום, בסביבות ארבע אחה"צ פרק
] אני משערת שהיום יהיה איזה טוויסט שקשור לנועם, לא משהו דרמטתי במיוחד. תבלו!

israelisurvivor

New member
השרשור השני נמחק?../images/Emo10.gif

כתבתי הודעה ארוכה ושרשרתי לשמה ואז היה כתוב שלא היה אפשר לשלוח כי ההודעה נחמקה...אוף, להתחיל מחדש...

israelisurvivor

New member
לא משנה מצאתי ("תחזית לפרק")

הודות ל"השעה האחרונה": תקראו לזה "ניחוש". בסבאנה החיים קשים בלי טינה אבל מסתדרים ("שורדים"). בג'יבארו החיים טובים. באי המתים עומר חוזר שוב על כמה הוא רוצה לראות חבר מג'יבארו (חוץ מיעל) ולכסח אותו, ואז הוא רואה את טינה. משימת הפרס - מתחרים על מעילי גשם, ברזנט וכו'. כל אחד צריך לרוץ לים להביא איזה מפתח או משהו, לשחרר את האדם הבא שרץ ועושה אותו דבר עד האחרון שמביא דגל ותולה אותו או משהו כזה. ג'יבארו מפסידים - ויקה פוגעת בשבט (מרינה, משה או סיוון יושבים בחוץ במקום) שלה בכך שמשחקת. סבאנה מנצחים ושמחים, בטח מקדישים את הניצחון לטינה או משהו. באי המתים עומר מסביר לטינה את הכללים ואת האופציה להישאר במשחק, מתכוננים לדו קרב ביניהם. בג'יבארו המתח בשיא כשנעמה מאשימה את ויקה בהפסד ומתפתחת מריבה בין דן (שמגן על ויקה) וויקה לנעמה/מרינה כששאר השבט יושב בצד וצופה. דן וויקה מחליטים ללכת לישון רחוק מהאחרים...מי יודע מה הם עשו כל הלילה. השבט לא אוהב את זה, נעמה אומרת לדן שויקה "רוכבת" על הגב שלו במשחק הזה. בסבאנה שמחים מהניצחון...קוראים את דואר האי למשימת החסינות ומתכננים אסטרטגיה כי הם חייבים לנצח אותו. באי המתים הדו קרב מתחיל, המשימה לא פיזית אבל עומר מנצח את טינה בלי קושי רב. טינה נפרדת מהאי ומהמשחק, עומר ממשיך לשמוח ולחכות לג'יבארו הבא. במשימת החסינות מודיע גיא זוארץ לשבטים שעל מנת לאזן את השבטים נועם עובר לשבט סבאנה - או משהו כזה. בג'יבארו שבורים מההחלטה הזאת...סבאנה מנצחים את משימת החסינות - זוכים לעוד 3 ימים על האי. בג'יבארו העניינים חמים. מריבות, צעקות...יעל מאשימה את השבט שהוציא את עומר החזק ושעכשיו אין להם מספיק כוח. נעמה וויקה עדיין כועסות אחת על השנייה. סיוון עדיין כועסת...סתם ככה. באי המתים עומר אומר שהוא רוצה לקבל חבר שבט ג'יבארו פעם הבאה... סוף הפרק, הצצה של 5 דקות לפרק הבא. רק לחלק מהדברים פה יש ביסוס, אז קחו את זה בקלות

וואלה, תסריט אפשרי והגיוני ../images/Emo45.gif

די משעשע יהיה אם עומר יפגוש את יעל בפעם הבאה...איי, באסה.

סאמוואן

New member
אל תתבדחו על זה..

כל מה שקשור לעומר אני לוקחת ברצינות...חשוב לי שהוא ינצח אז אני מקווה שזה נכון!

אוהד 49

New member
כן.. חחחח גם אני צחקתי פה../images/Emo6.gif

וזה דיי דברים שהיו בתקציר, לא? +כמה תוספות
..

israelisurvivor

New member
זה לא היה הכי קשה

ראו הכל בהצצה לפרק הבא....עשיתי 1 + 1. הדבר היחידי שהיה באמת "ניחוש" היה שיעל תזכיר לג'יבארו את זה שהם העיפו את עומר ברגע שיעבירו את נועם לסבאנה והם יאבדו כוח.

אוהד 49

New member
חחח לא אחי..העיפו ביום שבת..

את טינה. היום זה פרק של "העלילה" כמו שאמרו

LiRs Lullaby

New member
../images/Emo6.gif ^ זה שלב העלילה=כשלא מעיפים.

או שאתה מעדיף לקרוא לזה "הפרק-שלא-מעיפים-אף=אחד"? אפשר גם לקרוא לזה הפרק של המשימות.....

אפשר לדדעת למה?

בעיקרון זה פרק 8 לא 5 ככה רשום בכל המקמות אז למה לעשות דווקא ולמחוק את השרשור הקודם ולפתוח חדש? למה?

LiRs Lullaby

New member
איפה זה כל המקומות? ../images/Emo12.gif

באתר ה*רשמי* של התכנית רשום שהפרק האחרון הוא הפרק הרביעי - הדחה, והפרק הקודם היה הפרק הרביעי במלואו. מה שאומר שהגענו לפרק החמישי.

למעלה