הישרדות - פרק 5: שלב העלילה

Y a e l c h

New member
חדשה../images/Emo110.gif

היי אני יעל
אוהבת לראות הישרדות.. בקשר לפרק החמישי,,לפי דעתי נועם צריך להישאר בסאנה..נכון,הוא לא מחובר אליהם כמו שהוא מחובר אל האנשים בג'יבארו אבל-המטרה של המשחק היא לנצח,והוא בא לנצח!סבאנה טובים,והוא מעולה,ובמחנה יש הכל,וגם,הוא רק 3 ימים איתם,למה הוא מצפה?שכבר הוא התחבר כמו שהוא מחובר לאנשים בגיבארו? בסך הכל-עדיף לא להישאר בסבאנה אם הוא רוצה להיות השורד האחרון... ואין לי שום מושג על ג'קט שמה ג'קט..

LiRs Lullaby

New member
תתחדשי ../images/Emo6.gif

לפי דעתי, זה הפוך... דווקא בגלל שהוא לא מתחבר לאנשים מסבאנה ודווקא בגלל שהם רובם שם חזקים, הוא חייב לחזור לג'יבארו. בג'יבארו יעריכו אותו עוד יותר ממקודם ומאחר ורובם שם חלשים וסומכים עליו - הוא לא יהיה בסכנת הדחה כמעט עד שיגיעו לשלב האיחוד. אז את צודקת - עדיף *לא* להישאר בסבאנה אם הוא רוצה להיות השורד האחרון.......

rebecca121

New member
לא עדיף להישאר בקבוצה חזקה?

הרעיון שלי הוא כזה: סבאנה חזקים, מנצחים כול פעם את גיברו וגיבארו נאלצים להיפרד כול פעם מחבר שבט, עד שמגיע שלב האיחוד : ואז נגיד יש 7 מסבאנה ו 3 מגיבארו אז מתגבשים ומדיחים לאט לאט את חברי גיברו עד שכול חברי סבאנה נשארים במשחק. ככה יש לנועם יותר סיכויים לנצח .....

LiRs Lullaby

New member
תלוי מה את מגדירה כ"חזקה".

כי עד עכשיו סבאנה ניצחו ברוב אתגרי הפרסים אבל הפסידו בחסינויות. אם זה ימשיך ככה, הרי שאם נועם יחזור לג', הקבוצה שלו תמשיך להישאר גדולה אבל באיחוד הם יהיו הרוב וככה הם יוכלו להדיח את השבט השני. מה ששוב מביא אותנו ללמה הוא בעצם לא ירצה להישאר בשבט השני - כי הוא פשוט לא מתחבר אליהם כל כך טוב ואני מאמינה שהוא כבר יישאר נאמן לקבוצה שלו, גם אם היא מקרטעת, פוזלת ורעבה...... בכל מקרה יש לנועם סיכויים להגיע לחמישייה האחרונה עם כל התלות שאנשים מפתחים בו. הוא גם מביא אוכל (לג'יבארו), גם עוזר בתחזוקה (וליה הייתה אומרת: נועם הוא גבר גבר), גם תותח במשימות ואנשים מרגישים נוח לידו כי הוא לא תככן. היחיד שנראה מבוהל ממנו זה מולי, וזה סתם כי הוא יודע שמולו עומד מישהו באמת חזק, ולא פוזאיסט.

סבאנה לא כאלה חזקים, ואם נועם חוזר לג'יבארו

הם כבר יותר חזקים לדעתי מסבאנה. + כשהוא חוזר לג'יבארו יש לו קצת יותר סיכוי להגיע ברוב לאיחוד, כי הם מובילים על סבאנה ב2 אנשים (מחר באחד). + בסבאנה יש סיכוי טוב שיעיפו אותו אם וכאשר, סתם כי הם כבר מחוברים ולא ירצו להעיף מישהו משלהם. הוא חוזר באנקר

למעלה