הישרדות - פרק 5: שלב העלילה

idanoosh17

New member
תקשיבו ותקשיבו טוב!!!

זה הכי לא פייר המעבר הזה!!! המחסור באנשים בסבאנה זה כי בג'יבארו התאמצו וזכו בחסינויות!!!!!! אם ככה מצמצמים... אז למה לי בתור שבט להתאמץ בחסיחנויות אם אני יודע שאח"כ אני יוכל לבחור מישהו חזק מהשבט השני שיצטרף אלי!!!!!!! מילא! אז היו צריכים לתת לג'יבארו לבחור! זה פשוט גזירה ובושה!!!!

אוהד 49

New member
אבל אף אחד לא ידע מראש שזה מה שהולך לקרות..

אתה עכשיו, בתור צופה שרואה מהבית יכול לראות את זה ככה. שם, הם רק חושבים על לנצח במשימות ובחסינויות, מבלי לדעת שאחר-כך יבקשו מהשבט השני לקבל אחד מג'יבארו. חוץ מזה, מה אכפת לי- אני מת על סבאנה!! (כבר אמרתי את זה?) ועכשיו בכלל הפ יפרקו את ג'יבארו. שימו לב גם למשהו שקלטתי- לחדיי השמיעה שביניכם, בוודאי תוכלו לשמוע שכעוברים לראות מה המצב בסבאנה, המוזיקה נעימה כזאת, שטותניקית כזאת..סוג של lion king בקטעים מסוימים. כשעוברים לגיבארו ישר יש מוזיקה של רוח קרב, ושל לחימה ומתח וכו'- פחות כיפית ונעימה ממה שיש כשנימצאים בשבט סבאנה - שימו לב לזה!!!...

Imai

New member
איזה גזירה ואיזה בושה?

ג'יבארו אכלו אותה על זה שהם הדיחו את עומר, ועל זה שהם שפוטים של דן ונתנו לו לשים את ויקה בתחרות! זה רק מראה שבלי נועם, גיבארו לא שווים דבר, והקבוצה פשוט מתמוטטת.

idanoosh17

New member
הם בונים על נועם!!!

זה לא פייר שהם משקיעים ומנצחים כדיי לא להדיח ואז השבט שמפסיד ומדיח בוחר את הכי טוב מהשבט המנצח שיעבור אליהם!!!! למה לי בתור שבט להשקיע אם אני יפסיד ידיח גרועים ו"ייחד" את המלאי עם תותחים מהשבט המנצח! מילא אם היו נותנים לג'יבארו לבחור שזה גם לא פייר אבל ניחא! הם היו בוחרים מישהו כמו משה שזה יותר הגיוני!

Imai

New member
זה חלק מהמשחק

וכמו שראינו יש לנועם כן את הבחירה לחזור לשבט שלו, אז אם באמת היה לו טוב בג'יבארו הוא יחליט לחזור לשם.

idanoosh17

New member
זה ממש לא חלק מהמשחק!!!

ואם נועם היה אם ג'יבארו היום כמו שהיה צריך להיות הם לא היו מפסידים! זה ממש לא חלק מהמשחק לתת למפסידים את התותח מהמנצחים!!!!! הם ניצחו בהדחות ומגיע להם להישאר עם יותר אנשים!!!! שוב אני בתור שבט משקיע התחרויות זוכה ונשאר עם אנשים זה החוקים!!!!!! זה לא פייר שהשבט המפסיד יבחר לעצמו וישפר את עצמו עם התותחים מהשבט המנצח! זה לא חלק מהמשחק!

Imai

New member
הם כן היו...

אני לא חושבת שג'יאברו היו מנצחים גם עם נועם, כי במשחק הזה היה צורך לפעול כקבוצה ואת זה ג'יבארו לא יודעים לעשות. וכמו שאמרתי מקודם נועם יכול לחזור לג'יבארו אם הוא רוצה.וגם אם סאבנה היו מפרידים, והם היו צריכים להקריב אחד משלהם, במקרה שלהם זה לא היה כל כך קריטי, כי הם כן יכולים להסתדר גם אם משהו מהם ילך, בעוד שפרק זה הראה באופן מצויין כמה ג'יאברו לא שווים כלום בלי נועם, ואיזה טעות הם עשו בהדחה של עומר. גם אם נשכח מהמשימה, המחנה שלהם לא הצליך להתנהל בלי נועם.

אוהד 49

New member
יש מצב ש......../images/Emo58.gif (סוג של)

יש מצב שנועם יביים משהו כמו פציעה?? כאילו תחשבו..זה לא נעים להיות נגד אנשים שאיתם אתה נימצא כבר תקופה ארוכה ומתחבר אליהם. ואולי לא היה נעים לו, לכן הוא בעצם ביים פציעה?.. ככה, אם סבאנה הייתה מפסידה זה לא היה אשמתו, ואם סבאנה היו מנצחים- זה הראה לגיבארו שזה לא הוא עזר להם

אוהד 49

New member
כן..היה ניחוש..

חוץ מזה שלא יודע אם ראית או לא אבל הראו קטע לשנייה-שתיים שנועם בקושי חותר. או לפחות לא ממש מתאמץ לחתור..

למעלה