הישרדות - פרק 5: שלב העלילה

אבל רגע, מה שבאת מעניין-

אם המצב היה הפוך, וג'יבארו היו מנצחים- האם גם הם היו בוחרים חבר שבט נוסף? אני בספק.

יובלוש26

New member
אני לא חושבת..

בעיקרון לג'יבארו יש יתרון מספרי, אני חושבת שרצו ליצור איזון מספרי בין השבטים..

JoNy Boi

New member
נועם עבר רק למשימת החסינות..

רעיון גרוע..מה הקשר פה?? איך הוא ישתלב שם בכלל? ומה ג'יבארו יעשו בלי נועם?? ועם ויקה!

בא לי לבכות =///////////

בהתחלה דיי רחמתי על ויקה, היא דיי מסכנה, אבל פאקינג את חלשה, למה את מתעקשת? כ"כ מעצבן שהם לוקחים את נועם אוף יו=/ נועם כ"כ
כל מילה נוספת מיותר. הוא תותח.

LiRs Lullaby

New member
הא, גמני שמתי לב לאחרונה למושיק.

הוא באמת יותר מדרבן אנשים ומאמן אותם לפני כל תחילת משימה.

אוהד 49

New member
צודקת, כל כך נכון../images/Emo45.gif

מושיק הוא אחד האנשים הכי מדהימים שם! חרוץ, עובד, משתעשע הכלל!! בזמן שכולם נחים בשבת הוא מתרוצץ לו ובונה דברים ומוביילים
ממש צעיר בראש. והוא גם אחד האנשים שם שנימאים הכי בכושר! יש לו כושר מטורף! ראיתם את הריבועים שיש לו
?? זה מדהים... והוא גם לא נחש..פשוט נשמה טובה!! כיף לראות אותו

אוהד 49

New member
../images/Emo58.gif לא ידעתי מה לכתוב..../images/Emo3.gif

זה קרה!!! נועם עובר לסבאנה!! השאלה רק אם זה יהיה למשימה אחת, או לתמיד...

אוהד 49

New member
הנה עכשיו גיא אמר!!

"מעכשיו אתה חלק מסבאנה" והוא לקח את הבנדאנה האדומה..!

נראה לי שהוא עובר לתמיד..

כי אמרו... כבר ממחר תוכלו להשחק איתו במשימת החסינות. יש לו להיפרד..

יש לו יום אחד להפרד*

וכבר מחר הוא יעבור וכבר ישתתף איתכם במשימה.. איזה אינטרס יש לו לעזור לקבוצה רק למשימה?.. "שיצטרף עליכם לשבט, ויתמודד איתכם ממחר במשימת החסינות"..

Imai

New member
אם צריך לרחם על מישהו זה על סאבנה ולא על נועם

מקווה מאוד שהוא יחליט לחזור לקבוצה הדפוקה שלו ולהישאר שם עד שיודח לאי המתים! 100% שהוא כיבה להם את האש, רק בשביל לעשות פוזות! הוא נחש בדיוק כמו דן, ולכן המקום שלו בגיבארו ולא בסאבנה. סאבנה חייבים להישאר מאוחדים כדי לנצח, זה פשוט כיף לראות אותם מנצחים, גם אם ההפקה עוזרת להם לנצח, כי הם יודעים טוב מאוד שאף אחד לא באמת אוהב את הקבוצה השנייה ולא ימשיך לראות את הסדרה אם רק הם ישארו, (טוב אולי רק הfungirls של נועם.)

למעלה